2009 Aralık Anneleri

Haklısın dün gecenin de etkisiyle karamsarlık ve iğrenç bir ağırlık vardı üzerimde .Sabah kendi doktorumu aradım.Korkma hallederiz dedi.Dinlan dedi. Biraz rahatladım şimdi yatıyorum evde.

Aslında her açıklıkta hemen bebek doğacak diye bir şey yok bunu aslında çok iyi biliyoırum.Ama gene de olmuyor.Yani psikolojik bi durum sanırım. Dualar ayenn benden de size geliyor. Çok sağolun..

Pazartesi doktorumla randevum var. Ona güveniyorum bakalım neler söyleyecek.

ewdal 30 haftalık olduğunda doğum yapsa sorun yok mu oluyor anlamadım?

yoksa risk mi 5 hafta sonra ortadan kalkıyor..?

Canım 30 haftalık doğum yapınca bebekler yaşayabiliyor. Aslındaonun kriteri 900 gramdır. Yani 900 g ve fazla doğan bebeklerin yaşama şansı çoktur.Bu da yaklaşık 28-29.haftadan sonra oluyor.. Bu yüzden 5 hafta daha dayanmasını istyorum bebeğimin. Yani şuan da doğmamamsı gerek. .çok küçük çünkü henüz 750 grammış.

canım benim sen evham yapma ama ... bu aralar o kadar hızlı gelişiyorlar ki bak pazartesi sen bile şaşıracaksın ne kadar büyümüş diyee :1hug:

Allahın izniyle herşey yoluna girer.. yat dinlen madem. sana bakan birileri var mı bari yanında?

bak biz buralarda tek başımıza =))) aç güzel bişeyler izle, dinle ok?Şeniz

Çok teşekkür ederim canım..

ewdal geçmiş olsun..bildiğim kadarıyla-ki inanıyorum da- hacettepe hastaneleri bebek yaşatma konusunda çok çok iyi. eğer ankaraya gelme imkanın varsa, hacettepede muayene olmanı öneririm.

Evet canım ankaraya gelme şansım var. 1 saatlik mesafedeyim ankaraya.Daha önce tüp bebek tedavisini Timür Gürgana olmuştum. Gbe de kaldım. 4,5 aylıkken sularım boşaldı o zaman zaten Haccetepeye gitmiştim. Muayen için gitmeyi düşünyorum bende kendi doktorumun kontrol etsinde o da haccettepeli zaten oradan mezun. Ona göre gideceğim..

Dinleniyorum Eşim var yanımda . Pazartesi ki muayenemden sonra bakacağım duruma göre annemi getirteceğim yanıma. Evet yanlızlık zor canım Ağrı'dasın sanırım.Ben 7 yıl çalıştım orada eşim de öğretmendi orada. Ne demek olduığunu çok iyi bilirim..
Dinleniyorum şuan.Zaten 45 günlük de heyet raporu aldım.Çalışma konusunda da sıkıntım yok.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Cevap yazmadığım arkadaşlara teşekkürler..

çok geçmiş olsun canım benim yeni okudum uzat bacaklarını dinlen ve moralini yüksek tut bol bol dua et bebişine bizlerde ediyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına aklına kötü şeyler getirme a.s.

İnşallah canım hepimiz alırız inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza. Dinleniyorum şuan..

en sonunda şuraya bir kamera takayım diyorum değme komedi dizilerine taş çıkarırız şekeriiimmmmmmmm

kızlarrrr hepinize çok güzel ,bol bol dinlenmeli bir hafta sonu tatili diliyorum ve kocaman öpüyorumm....

Doğru söylüyorsun da pelin işte kendime söz geçirebilsem.
Stresin bebeği bu kadar etkileyebildiğini bizzat yaşayıp görmüş oldum. Çok şükür sağlığında bir şey yok ama hareketleri durdu neredeyse.
Oysa geçen haftalarda çalkalanıyordu karnım resmen.
Neyse Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Dediğin gibi bazen bize şer gibi görünen şeylerde hayır, hayır gibi görünen şeylerde şer vardır.
Bunda da benim için bir hayır vardır inşallah.

bak neguzel kendi cevabini kendin bulmussun arkadasim her serde vardir bir hayir senin icinde bebegin icinde hayirlisi olsun insallah vakti geldiginde dunyaya gelir bebegin ne erken ne gec vakti saati geldiginde insallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağolasın canım. Hepimizin inşallah sağlıkla sıhhatle ve vakitlice gelir. :Saruboceq:

slm kızlar bende aralıkta kızıma kavuşucam inşallah. 26 haftanın içindeyim tatanoz aşısı yaptırmadım geç kalmış sayılırmıyım.siz yaptırdınızmı şeker yüklemesi kaçıncı hafta oluyor. drum son muanede bidahaki randevuyu verdiği tarih bayrama denk geliyor bende bayramdan sonraki hafta gidicem ama geçmi olur diye düşünüyorum.

herkesee günayyydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!

hayırlı pazarlarrr olsunnn inşalllaaaaaaaaaaahhhhhh !!!!!!!

sabah sabah süper bi şekilde uyandım kızlar yaa..

bebişim taaa kaburgalarımın oraya kadar çıktı.. ilk defa bu kadar yukarıda hissettim kendilerini =)))

bir de hep solda duruyor.. ayy bugün soluma doğru dengemi kaybedip düşmessem iyidir =))))

hmmmm bi de yine gece uyku tutmadı.. 1- 1.5 saat dolandım dergi okudum.. sahurdu ya anamı aradım muhabbet ettik..

eeeee sizler nasılsınız???

maillerimi almışsınızdır inşallahhh ....

malum bugün yola çıkıyoruz Allahın izniyle... ulaştırayım sizlere gitmeden dedim....

ben yokken hatırlatın bacılarımız bana özelden tel , msn bilgilerini geçsinler...

deep to love...

canım ben de bursalıyım.. hayırlısı olsun hakkkımızda inşallahh !!!!!! sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim !!!!

de bakayım hele bursanın neresindensin =)))

gunaydın berna
maşallahın var
uyuyamadıgın halde süperr keyıflısın
sen benım suratı görsen
bugun pazar eşim mışıl mışıl uyuyor kı 1 den önce kalkmaz oruçlu ya
ben yıne mahallenın bekçisi gibi ayakta
mail veya özel mesajın gelmemiş bana cnm
buarada hayırlı yolculuklar aman dikkatlı gidip gelin
sen şimdi kızınıda göreceksın dımı gitmişken ay ne guzel
bizim daha ay sonuna çok var randevumuza

slm Allah kucagına almayı nasip etsin
şeker yuklemesı 24-28.haftalar biliyorum ben bazı doktorlar 30.haftaya kadar diyormuş ama
tetenozda ilkini temmuz 15 de ikincisini agustos 15 te olmuştum ben sonuncusu içinde şubata gel dediler saglık ocagına git danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…