kızlar biz yemeğe gidiyoruzzzz afiyet olsun hepinizeeeeeeeeee
eferin kuzumaaasengözlerimebaksanabIsyerindeyim ama masanin altina tabure koydum ayaklarimi uzatiyorum hep .
günaydın kızlar nasılsınız ben geçmişi okuyayayım geliyorum hemennnnnnnnnn:)
canııııııım günaydııın hoşgeldiiiiiiin... nasılsınız bakalım bugün????canım çok hafif bir cümle kalacak ama RABBİM SABIR versin meleğin şimdi cennette....
aklına kötü bişey getirme canım yaa..oğluşun dayanacaktır annesi 5 hafta daha ...
ben bi tek kendim sanıyordum yalnız değilmişim ..çok tuhaf yürüyorum son 1 haftadır...azcık yol yürüyeyim ya da ayakta durayım dilim dışarda hiç ellemesin kimse beni yatayımmm 2,5 ay boyunca diyorumm..diyorum ama uygulayabilen kimm..bi de acaba karnımızdaki ağırlıktan mıdır nedir bacağımın biri belimden çekiyo ve kimi zaman aksayarak yürüyorumm...neyse az kaldı diyeyim de :))))
[/COLOR]
afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnkızlar biz yemeğe gidiyoruzzzz afiyet olsun hepinizeeeeeeeeee
eferin kuzumaaasengözlerimebaksanab
canııııııım günaydııın hoşgeldiiiiiiin... nasılsınız bakalım bugün????
benim de var bacaklarda arada ööyle garip şeyler...
dediğin gibi 2.5 ay kaldı kız şaka maka hhiihooyytttttt !!!!!!!!!!!!!!! kaydirigubbakcemile2
sabredicez.....
afiyet olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
biz de yaptık kahvaltımızı güzel güzel... şimdi çay keeyfiiiiii
kızlar uzzuuuuuuun bir aradan sonra nihayet normale döndüm biliyorsunuz sel filan işe gelemedim 2 gün dinlendim ondan sonrada tel int kesikti bugün açıldı geçmişi okuyamadım 100 sayfa kadar olmuş inşallah herkes iyidir özledim siziŞeniz
Arya iyi canişkomm Arda da iyidir umarızz... =))))
midem yanmadı çok şükür şimdiye kadar..
ama dün akşam değil de bi önceki akşam muratla ufak bi zehirlenme geçirdik sanırım... mdem çok bulandı.. afedersin kusmak geldi hep içimden kusamadım.. çok fenaydı seçil yaa.....
o kadar korktum ki bebişe bişey olur mu diye...
aman aman Allah kimseye yaşatmasın böyle korkularrrr!!!
biz iyiyiz.. maşallah siz de iyi gibisiniz =))))kızlar uzzuuuuuuun bir aradan sonra nihayet normale döndüm biliyorsunuz sel filan işe gelemedim 2 gün dinlendim ondan sonrada tel int kesikti bugün açıldı geçmişi okuyamadım 100 sayfa kadar olmuş inşallah herkes iyidir özledim siziŞeniz
hoşgeldin canımmm..geçmiş olsunnn yakın mı oturuyordun o tarafa...bugün nasıl yine yağış bekleniyordu...
ALLAH KORUSUN yaa...canım benimmmm...geçmiş olsunnn biz hepimize şöyle bir kurşun döktürelimmm diyorummmnaniknanik.....yanma eskilere göre saçtan olurmuşş ne alaka diyorumm plesanta koruyoo sonuçta de miiii
kızlaaaar hadi iyi haftasonları herkese bol bol dinlenin
kendinize ve kuzulara iyi bakın
öptümmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm..geçmiş olsunnn yakın mı oturuyordun o tarafa...bugün nasıl yine yağış bekleniyordu...
ben silivri de oturuyorum annemler çatalcada ikimizde tam sel bölgesindeyiz ama çok şükür fazla bişey olmadı sadece annemin evine biraz su geldi ama temiz su bir de babamın arabası sürüklendi şimdi kaskodan parasını alacağız galiba ama etrafımız berbat Allah herkese sabır versin bir daha yaşatmasın şimdi de hava çok karardı ama daha yağmadı:çok üzgünüm:
biz iyiyiz.. maşallah siz de iyi gibisiniz =))))
hakkat yaa.. hepimizde bi gariplik gidiyoz hade bakalım... =)))
ne alaka yaaa mide ile bebeğin saçı ? dediğin gibi plesenta içindeki şeyin mide ile alakası ne...
hurafe kızııımmmmmm oooooooooooooo :umursamaz:
ben silivri de oturuyorum annemler çatalcada ikimizde tam sel bölgesindeyiz ama çok şükür fazla bişey olmadı sadece annemin evine biraz su geldi ama temiz su bir de babamın arabası sürüklendi şimdi kaskodan parasını alacağız galiba ama etrafımız berbat Allah herkese sabır versin bir daha yaşatmasın şimdi de hava çok karardı ama daha yağmadı:çok üzgünüm:
canım yaaaaaa...çok geçmiş olsunnn şükür birşey olmamışş vee kaskosu varmış arabanın..ekrandan sanki bizden değilmiş korku filmi gibi geliyor....RABBİM daha kötüsünden korusunn...inşallah geçenlerdeki gibi olmaz....:sm_confused:
ah ah ahh çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun!! :Saruboceq:hoşgeldin canımmm..geçmiş olsunnn yakın mı oturuyordun o tarafa...bugün nasıl yine yağış bekleniyordu...
öpüyorummm canımmmmm iyi tatilllerrrrrrrrrrrr:teselli:
nasıl eve gidippp uyuyasımmm geldiiii..çok miskinimmm çokkkkkk....yarın pazar yaa harika :)
ayy kıyamam kız sana beeennnnnn..
yarın çıkarırsın acısını kuzumm benimm !!! :1hug:
selam kizlar ya vip anneyi gece okudum halen aklimda canim ya ALLAH kimseye böyle aci yasatmasin cok zorsenağlama
ah ah ahh çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun!! :Saruboceq:
ayy kıyamam kız sana beeennnnnn..
yarın çıkarırsın acısını kuzumm benimm !!! :1hug:
yarın akşama kadar uyusammmm:) uyusakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?