2009 Aralık Anneleri

günaydın herkeseeeee
hiçkimse uyumamış bu sabah bakıyorum herkes erkenci
peliiin nasıl geziceksin bakiim sen kapalıçarşıda çok yorma kendini
yalnız gitmiyosundur umarım lmaz:
bide bişey rica edicem senden şu bebek şekerleri gözüne çarparsa bi baksana fiyatlarına filan..

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun aralık anneleri............
amin cnm saolasın
valla çalışanlara yazık pelin ya bn bittim yani dün gece sağ sol mafoldumben
battaniye konusunda en iyisi bncede boyları büyük hem inceler her zaman kullanırsın ilk aylarda kullanıcan die bişi yok denk gelmese bile ben buraya döndüğümde mutlaka giderim girneye ben alıveririm sorun olmaz yani opuyorumnanaktan

ay bnm bulantım var bu sabah hayırdır inş hiç olmazdı uykusuzluktan olsa gerek mafoldumben

günaydın öznur evet herkes erkenci bu kızlar uyutmuyo bizi ya :bbo:

Herkeslere Gunaydinlar .Bugun kandilmiymis :uhm: Herkese hayirli kandiller

günaydın kızlar
nabersiniz?

gunaydınnn
yok öznurcugum bizim kanka sel nedenıyle ızınlıymış çanta bakmaya gidecekmiş 1 arkadasıyla gel dıyınce daynamadım haftaiçi daha sakın olur yormam kendımı diye ok dedım
hazır olan şekerlermi yoksa yapmaya malzeme fiyatımı öznur söyle bakarım tabı denk gelirsem

malzeme fiyatı canım izne ayrıldığımda kendim yapmayı planlıyorum(o zamana kadar doğurmazsam tabi:)))

günaydın bilge yorgun ve bulantılıyım ben :bbo:
sen iyisindir umarım mafoldumben

Gunaydin dunur . Karnim ac tost bekliyorum mafoldumben

günaydın umut'un annesi
bütün kemiklerim ağrıyo sanki benim
yorgun kalkıyorum resmen sabahları ağrılardan..
sen nasılsın bakalım

a.s. canlarım
çok perişanım ben yaaa acayip midem yanıyor gözlerimi açamıyorum ayaklarımı resmen sürüyorum kafam kalkmıyo ara ara dönüyo üstelik ooooooof :sinifsinif: nazara mı geldik naptık kızlar biz yaaaaaa mafoldumben

Yok dunurcum nazar degilde sanirim artik boyleyiz. Bende dun kendime pijama alayim dedim . E o da azcik gezmeden alinmiyor eve gittigimde ayak agrisindan gozlerimden yas geldi. Esim elimi tutup saga sola dondurdu beni .

sagol cnm duşunmen bile yeter
olmadı kızı alıp gelirim almaya kıbrısa :)
kahvaltı etmedınmı yoksa neden bulanıyorkı
sabaha kadar wc ye taşınmışsın su iç bol bol su kaybettın o kadar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gel kız ben alırım seni havaalından ev yakın oraya :kedi:
yok yemedim bişy çok bulantım var yiyemiom :sinifsinif:
malzeme fiyatı canım izne ayrıldığımda kendim yapmayı planlıyorum(o zamana kadar doğurmazsam tabi:)))
bnde kendim yapcam nasipse toplıcam kızları hep beraber çabuk olur die düşünüyorum
var bişi kesin nazrlandık herkes dağılmış baksanıza akannehir

gunaydın kızlarrr
ne oldu herkes perişan
oğluşlarınıza dogar dogmaz sunnet dusunuyomusunuz?
benım esım ısrarla yaptıralım dıyo

gunaydın kızlarrr
ne oldu herkes perişan
oğluşlarınıza dogar dogmaz sunnet dusunuyomusunuz?
benım esım ısrarla yaptıralım dıyo

günaydın cnm
bişi diyemiyom bnm kızım olacak :kedi:

ben dışarı çıkıyorum postaneye uğramam lazım hem hava alayım biraz geçer belki şu bulantım gelirim yarım saate öpüyorum hepinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…