kızlar benım bacaklarımın arası tabırı caızse apış arasında galıba agrı oluyo 3-4 gundur sızdede varmı boyle bısey özellıkle cok oturursam veya soluma cok uzun sure yatarsam sol tarafımda merak ettım varmı sızlerde boyle bı sıkayet ???
görüşrüüz cnm Şenizkızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
yemek yapıcam optumŞeniz
şişttttttttt biz koku mevzusunu kapatmıştık ama
bak ustume alınıyorum yıne :)
ben senden önce alındım valla pelin kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden koku demeyin yaaaaaa koku demeyinnnnnn :a015: :çok üzgünüm: :1shok:
kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
yemek yapıcam optumŞeniz
şişttttttttt biz koku mevzusunu kapatmıştık ama
bak ustume alınıyorum yıne :)
valla benim oğlan da tam ters... aksi bi çocuk olcak korkarım işe geldiğimde kıpır kıpır evde yatarken hiiiiiiç öyle hareketsiz keyif keyif takılıyo :bbo:
tmm cnm gidecek olursam haber veririm sana cep tel ararım 4 ekimde gidicem türkiyeye izmire inicem ordan balıkesire geçiş bnm doktorum lefkoşada inş denk gelirde giderim bnde büyük boy aldım resimde bak 2ye katladım baya kocaman yani boyu
35 tl ye aldım türkiye 2ye katlamış fiyatı desene -tatlicadiarzu-
balıkesir miiii :1shok: :sm_cool: canan biz hemşeriyizzzzzz kaydirigubbakcemile5
Hahahah hihoyyyt
Benimde oyleydi bu aralar huyu degisti
balıkesir miiii :1shok: :sm_cool: canan biz hemşeriyizzzzzz kaydirigubbakcemile5
sendemı balıkesırlısın
ben karasi ortaokulunu bitirmiştim balıkesır tıcarette okudum 2 yıl
aaa nerden sendemi balıkesirlisin yoksaaa :teytey:balıkesir miiii :1shok: :sm_cool: canan biz hemşeriyizzzzzz kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3valla bilmiyorum kızlar hayır olsunn ama haftaya çrş doktora gidince ilk iş cinsiyeti teyyit ettirmek olcakk
ben aldım yan yatırma yastıgı banada çok faydalı dediler
amannn her kafadan ayrı ses zaten
canan msnye bişey yazdım baksana 2 dk
evet ya sıorma en güzeli alıp denemek sanırım msn düşüo benm cnm ya dur açılsın geri sayım yapıo durmadan bağlancak die
ee bnde kullanıyorum zararlımıymış ki bebeğe :1shok:
uyku mu akıntı mı fisfisfis mirmirmirmir
ben sormadım bile geçmez ya :1rolleyes: geçmez di mi :1shok: akannehir
yaa artık deodorantta geçmesin ne yapacağız geçmez dimi ben stick kullanıyorum zaten bebiş olduğundan beri acayip sıcağım ııııyyyyyyyy kokacak mıyız ayol
sendemı balıkesırlısın
ben karasi ortaokulunu bitirmiştim balıkesır tıcarette okudum 2 yıl
doğum yerim balıkesir başka da yok sülalede ilkokula başladığım sene ankaraya taşındık ama bana nerelisin diyene hep balıkesir dedim ben şakkıdı severim memleketimi de insanını da kaydirigubbakcemile5
hadi kaçtımmmmmm opuyorumnanaktan
yaşasııııııııın annem şehre dönmek üzere ben de analı kuzu olcam artıkkkkkk kaydirigubbakcemile2
kızlar biz ufaktan gidiyoruz kendinize ve evlatlara iyi bakınnnnnnn zemuszemus
o yastıktak bende aldım burcuuuu
2 gecedir daha rahat uyuyorum
bide şu bebek için yan yatırma yastığı aldım nekadar kullanışlı olur bilmiyorum ama..
gülme dünür ya ağır mevzu biliyosunnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
yani diyosun ki seninki de değişir maymun olmaya devam akannehir
pardon öznur sana yorum yazmışım.:)) allah razı olsun burcudan ben de aldım, sağolsun valla. Arkam ağrıyordu yıllardır artık ağrısız uyanıyorum. Sevabını düşünün artık.:)))
haklısın cnmne bilim kızlar ya normalde bile pek iyi değilmiş onları kullanmak ama kullanıyoz işte bu aralarda annem daha çok uyarır oldu beni ondan dedim.. yakınlarda kontrolü olan bir arkadaşımız sorsun doktora, süte geçermi filan diye,, yani aklımızda kalacağına fikrimiz de kalsın demii
tmmdır hemşerim o zmn görüşrüz bizde dıştayız ama memlekete orası işte mafoldumbendoğum yerim balıkesir başka da yok sülalede ilkokula başladığım sene ankaraya taşındık ama bana nerelisin diyene hep balıkesir dedim ben şakkıdı severim memleketimi de insanını da kaydirigubbakcemile5
hadi kaçtımmmmmm opuyorumnanaktan
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?