2009 Aralık Anneleri

bende de oluyor dinlenince geçiyor, sanırım yükten kasılıyor aşağısı. bisiklete binince bir ağrım olur ya öyle benimki

delikafadulden delikafadulden delikafadulden koku demeyin yaaaaaa koku demeyinnnnnn :a015: :çok üzgünüm: :1shok:

Hahahah hihoyyyt

kızlar ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakın
yemek yapıcam optumŞeniz

İyi aksamlar :)

şişttttttttt biz koku mevzusunu kapatmıştık ama
bak ustume alınıyorum yıne :)

Hheheheh :)

valla benim oğlan da tam ters... aksi bi çocuk olcak korkarım işe geldiğimde kıpır kıpır evde yatarken hiiiiiiç öyle hareketsiz keyif keyif takılıyo :bbo:

Benimde oyleydi bu aralar huyu degisti

valla bilmiyorum kızlar hayır olsunn ama haftaya çrş doktora gidince ilk iş cinsiyeti teyyit ettirmek olcakk

ben aldım yan yatırma yastıgı banada çok faydalı dediler
amannn her kafadan ayrı ses zaten
canan msnye bişey yazdım baksana 2 dk

yaşasııııııııın annem şehre dönmek üzere ben de analı kuzu olcam artıkkkkkk kaydirigubbakcemile2

kızlar biz ufaktan gidiyoruz kendinize ve evlatlara iyi bakınnnnnnn zemuszemus

ee bnde kullanıyorum zararlımıymış ki bebeğe :1shok:

uyku mu akıntı mı fisfisfis mirmirmirmir

ben sormadım bile geçmez ya :1rolleyes: geçmez di mi :1shok: akannehir

yaa artık deodorantta geçmesin ne yapacağız geçmez dimi ben stick kullanıyorum zaten bebiş olduğundan beri acayip sıcağım ııııyyyyyyyy kokacak mıyız ayol

ne bilim kızlar ya normalde bile pek iyi değilmiş onları kullanmak ama kullanıyoz işte bu aralarda annem daha çok uyarır oldu beni ondan dedim.. yakınlarda kontrolü olan bir arkadaşımız sorsun doktora, süte geçermi filan diye,, yani aklımızda kalacağına fikrimiz de kalsın demii

o yastıktak bende aldım burcuuuu
2 gecedir daha rahat uyuyorum

bide şu bebek için yan yatırma yastığı aldım nekadar kullanışlı olur bilmiyorum ama..

pardon öznur sana yorum yazmışım.:)) allah razı olsun burcudan ben de aldım, sağolsun valla. Arkam ağrıyordu yıllardır artık ağrısız uyanıyorum. Sevabını düşünün artık.:)))

haklısın cnm

kızlar benn çıkıyorummmm hadi kendinize ve bebişlere dikkat edinnöpüyorum hepiniziiii byeeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…