kızlar sonuçlarımı öğrendim..
şeker> normalmiş
idrar> normalmiş
hormon(troid)> normalmiş
hemoglabin> malesef baya düşükmüş
kan hapına devam et dedi.. ediyorum dedim, 2 ye çıkaralım günde dedi, bende zaten bir ay önceki kontrolümde 2 ye çıkarmıştınız dedim.. ikiye çıkardığımız halde mi böyle dedi.. hımmm dedi.. eee başka da bişey demedi.. başka ilaç vereyim yada şunu ye bunu ye gibi birşey demedi.. bebeğimde düşük olmasın doğduğunda kan değerleri yaa..mafoldumben moralim çok bozuldu.. ailecek kan dedinmi bize birşeyler oluyo, malum babamı kan kanserinden lösemiden kaybettim. kan dedin mi tepe tüyümüz ters dönüyor.. annecim şimdi arar, noldu sonuç diye söylesem üzülecek.. söylemiyim bari.. korkuyoruz artık bu tarz şeylerden..
slm arkadaşlar bende 2009 aralık annesiyim inş bende aranıza katılmak istiyorum sizlerle konuşmak istiyorum ama bir türlü şu siteyi kullanmayı örenemedim benide aranıza alırmısınız şimdiden hepinize teşekkürler
opuyorumnanaktan
aramızdasın artık :)
hayırlı olsun ama anlat bakalım kaç kılo aldın basından beri :)
kızmı erkekmı bebiş
kaç haftalık
pelin ne haber hayırdır bu saatte buralarda seni görmek?
Ben de yarım saat oturuyorum iki saat uzanıyorum daha şimdi bitti geçmiş.
İyi kaynatmışsınız yine.
Şu mora battaniyeye ben de taktım. Havuzlu handa falan da vardı. Ama birkaç çeşidi var. Bir battaniye gibi olanı bir de tulum gibi katlananı. Hangisinden almalı ki acep?
Bu arada göğsümün alt kısmında acaip bir karıncalanma ve uyuşukluk var dünden beri özellikle otururken ve akşamları oluyor.
Böyle bir sorunla karşılan var mıdır acaba?
evet cnm geldim aranıza benim bebişim kız inş hayırlısıyla gelir yanımıza bebişlerimiz benim ik 4ayım çok kötüydü 8 kilo kadar verdim ama şimdi iyiyim şükür 4kilo kadar aldım 24+2günlük hamileimcnm senin bebişin nasıl ne kadarlık...
herkes uyuyo simdiden kandiliniz mubarek olsun ilk ben kutlayim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eslerimiz-yak305351305kl305-prenslerimiz.html
Şunlara bir bakın yaaÇok tatlılar kuzu gibii.Çoğu da sezeryan olmuş:uhm:
hoşgeldin crstal18 sat tarihi bebişin ismini falan yazda ekleyeli listeye senide :kedi:slm arkadaşlar bende 2009 aralık annesiyim inş bende aranıza katılmak istiyorum sizlerle konuşmak istiyorum ama bir türlü şu siteyi kullanmayı örenemedim benide aranıza alırmısınız şimdiden hepinize teşekkürler
opuyorumnanaktan
ayy cnm hiç bilmiyorumki pazarı bırak bayram bide ama burdaki insanlar bi değişik şimdi ne desem yalan olur sana bende bilmiyorum yani inş açık olur :uhm:canan arkadasıma pazar gunu uçuş vermişler
o ne yapar eder bulur alır
ama aklıma takıldı sen bilirsin pazar gunu açık olurmu o dukkan
bn ikisindende aldım cnm tek alcaksan topitostan al bnce tulum olanların başka markaları var türkiyede uygun olarak onlardan alırsınpelin ne haber hayırdır bu saatte buralarda seni görmek?
Ben de yarım saat oturuyorum iki saat uzanıyorum daha şimdi bitti geçmiş.
İyi kaynatmışsınız yine.
Şu mora battaniyeye ben de taktım. Havuzlu handa falan da vardı. Ama birkaç çeşidi var. Bir battaniye gibi olanı bir de tulum gibi katlananı. Hangisinden almalı ki acep?
Bu arada göğsümün alt kısmında acaip bir karıncalanma ve uyuşukluk var dünden beri özellikle otururken ve akşamları oluyor.
Böyle bir sorunla karşılan var mıdır acaba?
ohh maşallah bnmde kızım olcak 28. haftaya girdik bugün hayırlısıyla gamyoncuiremsuevet cnm geldim aranıza benim bebişim kız inş hayırlısıyla gelir yanımıza bebişlerimiz benim ik 4ayım çok kötüydü 8 kilo kadar verdim ama şimdi iyiyim şükür 4kilo kadar aldım 24+2günlük hamileimcnm senin bebişin nasıl ne kadarlık...
saol cnm seninde kandilin kutlu olsun Şenizherkes uyuyo simdiden kandiliniz mubarek olsun ilk ben kutlayim dedim
oyy kıyamam bu da bnden uyuyamamış belli :teselli:Uyandım benmafoldumben
gunaydın herkese
sabahın körunde ayaktayım yıne
mina hanıma bakmak için uykusuz kalacagım ya sanırım staj oluyor bana bu durum
hoşgeldin crstal18 sat tarihi bebişin ismini falan yazda ekleyeli listeye senide :kedi:
ayy cnm hiç bilmiyorumki pazarı bırak bayram bide ama burdaki insanlar bi değişik şimdi ne desem yalan olur sana bende bilmiyorum yani inş açık olur :uhm:
bn ikisindende aldım cnm tek alcaksan topitostan al bnce tulum olanların başka markaları var türkiyede uygun olarak onlardan alırsın
ayy çok oturuunca bnmde göğsümün altı çok ağrıyo bölee batıo diken gibi bide sırtım tutuluo gibi oluyo sırt üstü uzanınca geçio ancak :bbo:
ohh maşallah bnmde kızım olcak 28. haftaya girdik bugün hayırlısıyla gamyoncuiremsu
saol cnm seninde kandilin kutlu olsun Şeniz
oyy kıyamam bu da bnden uyuyamamış belli :teselli:
aynen cnm sabaha kadar tuvalete gittim geldim tekmeler yedim ayy ağrırı gibi oldu böle karnım sağa yatıom derillio sola dönüom yine aynı bi rahat ettiremedim yağmur nisa hanımı ama o tuvalet faslı neydi allahım sabaha kadar 10 kere gittim heralde daha öncede duymuştum sık gdilio die ama bukadar da çok :gitme: uyku uyuyamadım bide sahura kalktım sabahta uyuya kalmışım tam ooohh mışıl mışıl kaydirigubbakcemile3
kocişin sesiyle bir zıpladım uyuya kalmışız saaat 8e gelio sabahtanda önemli bişi varmş orda mutlaka olması lazımmış allahım nasıl çıktı evden şakkıdı
off off uyku uykuuu nerdesiiin mafoldumben
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun aralık anneleri............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?