Gunaydinlarherkese günaydın güzel anneler...a.s.
Günaydın arzuuuherkese günaydın güzel anneler...a.s.
Günaydın arzuuu
Burcuu aldınmı canım gecelik
herkese günaydın güzel anneler...a.s.
Dun aldim . Pijama takimi aldim 2 tane . Geceligim vardi hic kullanmamistim onu kullancam . Bide bol bol esorfman alti aldim .
Dun aldim . Pijama takimi aldim 2 tane . Geceligim vardi hic kullanmamistim onu kullancam . Bide bol bol esorfman alti aldim .
İyi yapmışsın canım eşofman altıda gerekecek bol bol. Malum eskilerden hiçbiri olmuyo..
ben kendim için pek bişey almadım daha bir pijama takımından başka siz ne yaptınız hazırladınızmı herşeyinizi.
güle güle giy burcu..
a.s. canlarım
çok perişanım ben yaaa acayip midem yanıyor gözlerimi açamıyorum ayaklarımı resmen sürüyorum kafam kalkmıyo ara ara dönüyo üstelik ooooooof :sinifsinif: nazara mı geldik naptık kızlar biz yaaaaaa mafoldumben
günaydın cnm
bişi diyemiyom bnm kızım olacak :kedi:
ben dışarı çıkıyorum postaneye uğramam lazım hem hava alayım biraz geçer belki şu bulantım gelirim yarım saate öpüyorum hepinizi Şeniz
herkese günaydın güzel anneler...a.s.
İyi yapmışsın canım eşofman altıda gerekecek bol bol. Malum eskilerden hiçbiri olmuyo..
ben kendim için pek bişey almadım daha bir pijama takımından başka siz ne yaptınız hazırladınızmı herşeyinizi.
şekerler günaydın
dün yoğunluk dolayı uğrayamadım
ama sizleri çoooooooook özledik.
nasılsınız? geçmişi okumadım yine doldurmuşsunuz.
varmı yaramaz bir durum hıııııı
şekerler günaydın
şekerler günaydın
geçmiş olsun ya
öff aylar geçtikçe dökuluyoruz sanırım bilge
izin alıp gitsen
zorla ama bu şekilde aç aç hem olmaz hemde mide bulantın geçmez
gunaydın
bende cuma pazardan esofmanaltı aldım iççamaşırı alt almıştım daha önce yuksek belli o kadar pijama gecelık lazım terlık aldım hastane için ped aldım bide
benim geceliğim pembe, satıcı kız dediki eğer önemli değil derseniz pembesini de alabilirsiniz, daha hoş duruyo dedi, bende pembe aldım, güya oğlu olan mavi alıyor ya hani, ben pembe aldım tuhaf olmaz inşallah:sinifsinif:
günaydın kızlar
bakıyorum sizde hazırlıklar son hız gidiyor ben daha kendime bişey almadım
anca oğlumun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz babannemizi bekliyoruz daha tatilden dönmedi bayramdan sonra dönünce sıra bana gelicek inşallah beraber bakalım diyoruz kayınvalidemle umarım o arada bi aksilik olupta doğurmam
bence olmaz
ekle ama görelım arzu
ay yok daha erken dogum demeyın yaaa
ama bayramdan sonra hemen eksıklerı tamamlamak lazım yoksa hiçbirimizin halı olmayacak anlaşılan
gezerın hafif dolgu topuk olan sabolarından aldım öznur carrefourdan 9,90 rahat bişey hatta 1 numara buyuk aldım anca oldu ayagıma
bence olmaz
ekle ama görelım arzu
ay yok daha erken dogum demeyın yaaa
ama bayramdan sonra hemen eksıklerı tamamlamak lazım yoksa hiçbirimizin halı olmayacak anlaşılan
gezerın hafif dolgu topuk olan sabolarından aldım öznur carrefourdan 9,90 rahat bişey hatta 1 numara buyuk aldım anca oldu ayagıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?