2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın güzel anneler...a.s.

Dun aldim . Pijama takimi aldim 2 tane . Geceligim vardi hic kullanmamistim onu kullancam . Bide bol bol esorfman alti aldim .

İyi yapmışsın canım eşofman altıda gerekecek bol bol. Malum eskilerden hiçbiri olmuyo..

ben kendim için pek bişey almadım daha bir pijama takımından başka siz ne yaptınız hazırladınızmı herşeyinizi.

şekerler günaydın
dün yoğunluk dolayı uğrayamadım
ama sizleri çoooooooook özledik.

nasılsınız? geçmişi okumadım yine doldurmuşsunuz.
varmı yaramaz bir durum hıııııı

Bende dun ilk defa kendime aldim . Aslinda ufaktan bunlara da baslamayi dusunuyorum . Dun bi kere daha anladim dolasacak durumda fazla degilim .

güle güle giy burcu..

Cok sagolasin

geçmiş olsun ya
öff aylar geçtikçe dökuluyoruz sanırım bilge
izin alıp gitsen

zorla ama bu şekilde aç aç hem olmaz hemde mide bulantın geçmez

herkese günaydın güzel anneler...a.s.

gunaydın

bende cuma pazardan esofmanaltı aldım iççamaşırı alt almıştım daha önce yuksek belli o kadar pijama gecelık lazım terlık aldım hastane için ped aldım bide

benim geceliğim pembe, satıcı kız dediki eğer önemli değil derseniz pembesini de alabilirsiniz, daha hoş duruyo dedi, bende pembe aldım, güya oğlu olan mavi alıyor ya hani, ben pembe aldım tuhaf olmaz inşallah:sinifsinif:

günaydın kızlar
bakıyorum sizde hazırlıklar son hız gidiyor ben daha kendime bişey almadım
anca oğlumun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz babannemizi bekliyoruz daha tatilden dönmedi bayramdan sonra dönünce sıra bana gelicek inşallah beraber bakalım diyoruz kayınvalidemle umarım o arada bi aksilik olupta doğurmam

şekerler günaydın

hoşgeldin meral
meraklanmaya baslıyorduk bugunde girmesen arayacaktım
iyi olmaya çalışıyoruz açıkcası sen nasılsın

şekerler günaydın

Günaydın Meralcim merak ettik seni dün keşke bi girip haber verseydin bize.
Baharla konuşabildinmi hiç o nasıl olmuş?

nasıl terlik aldın pelin ben karar veremedim ev terliği gibi bişeymi alsam :uhm:

bence olmaz
ekle ama görelım arzu

ay yok daha erken dogum demeyın yaaa
ama bayramdan sonra hemen eksıklerı tamamlamak lazım yoksa hiçbirimizin halı olmayacak anlaşılan

gezerın hafif dolgu topuk olan sabolarından aldım öznur carrefourdan 9,90 rahat bişey hatta 1 numara buyuk aldım anca oldu ayagıma

bence olmaz
ekle ama görelım arzu

ama bayramdan sonra hemen eksıklerı tamamlamak lazım yoksa hiçbirimizin halı olmayacak anlaşılan

O kadar cok is var ki daha . Benim bebek odasinin oldugu balkon kapancak . O odada olan hersey o balkona yerlescek. Kisliklar cikcak hazir balkona yerlesirken. Sonra Eylulun odasi gelcek yikancak utulencek hersey . Eve genel temizlik yapilcak anam anamm . Bunlarin hepsini Kasim basina kadar yapmayi dusunuyorum ki o zamanlarda tirt olcak gibi geliyor .

gezerın hafif dolgu topuk olan sabolarından aldım öznur carrefourdan 9,90 rahat bişey hatta 1 numara buyuk aldım anca oldu ayagıma

Evet 1 buyuk almak en iyisi bende oyle bisey alcam .

bence olmaz
ekle ama görelım arzu

,
ekliycem aklımda :1rolleyes: akşam internet yoktu, olsaytdı ekliycaktımm

aaa çok iyi almışsın canım bende bakayım sabo geldi benim aklıma ceyo ya baktım bende ama çok pahalı 40-50 tl filan gerek yok okadar vermeye diye düşünmüştüm bunun fiyatı iyiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…