günaydınnn kızlar ,arda ile biz de geldik kahvaltımızı yaptık keyifler nasıl sizlerde?
kalın ped eskıden olanlardan ince degil kalın uzun ped
ama ben sezeryan olacagım ya bu bana kafi gelirmş cnm
günaydınnn kızlar ,arda ile biz de geldik kahvaltımızı yaptık keyifler nasıl sizlerde?
valla bilge son 3 ay çok yorucu geçicek sanırım daha şimdiden başladık yorulmaya sırt ağrılarına allahtan kış ayı serin olur heryer
ahh meralcim aslında çok mutluyum kavuşcam anneme babama memleketime ama eşim burda aylarca yalnız kalcak son günlerimde yanımda olamıcak belki doğumda bile yanımda olamıcak :çok üzgünüm:
ama kızımız için en iisi bu allah yardımıcımız olsun :)
bayramda geldi kızlar temizlik yapmak lazım pasta börek faslı var bide burda off hiçte cnm istemio ya varmı pratik tarfiler
annemler hasta bezi alırız bi kaç tane diolar bu felçli vs hastalar için olanlar varya normal doğumda ilk başta çok kan gelirmiş bazılarından dayımın kızında öyle olmuş çünkü yatak falan batmış annem tertemiz onu takarsın dio ama bakalım normalmi olcaz sezeryanmı bilmiyoruzki aslında yanımıza almak lazım bi tane mantıklı bişy gibi geldi bana fisfisfis
günaydın seçil hoşgeldin :1hug:
bilge selam canım
ne oldu sana böyle
salma kendini
valla bilge son 3 ay çok yorucu geçicek sanırım daha şimdiden başladık yorulmaya sırt ağrılarına allahtan kış ayı serin olur heryer
bayramda geldi kızlar temizlik yapmak lazım pasta börek faslı var bide burda off hiçte cnm istemio ya varmı pratik tarfiler
selam seçiiiiiiiiiiiiiiiiiilgünaydınnn kızlar ,arda ile biz de geldik kahvaltımızı yaptık keyifler nasıl sizlerde?
rabbim yardımcın olsun cnm.valla bilge son 3 ay çok yorucu geçicek sanırım daha şimdiden başladık yorulmaya sırt ağrılarına allahtan kış ayı serin olur heryer
ahh meralcim aslında çok mutluyum kavuşcam anneme babama memleketime ama eşim burda aylarca yalnız kalcak son günlerimde yanımda olamıcak belki doğumda bile yanımda olamıcak :çok üzgünüm:
ama kızımız için en iisi bu allah yardımıcımız olsun :)
bi de bi suru sey alincak daha . Simdi banyo ihtiyaclarini veriyim diyorum netten bunlar icin gezmiyim bi de.
annemler hasta bezi alırız bi kaç tane diolar bu felçli vs hastalar için olanlar varya normal doğumda ilk başta çok kan gelirmiş bazılarından dayımın kızında öyle olmuş çünkü yatak falan batmış annem tertemiz onu takarsın dio ama bakalım normalmi olcaz sezeryanmı bilmiyoruzki aslında yanımıza almak lazım bi tane mantıklı bişy gibi geldi bana fisfisfis
hoşgeldin seçil
iyi olmaya çalışıyoruz sen iyisin dimi bitti sancı falan yok dımı
iyiyim bitanem teşekkür ederimmm sen nasılsınn..benim hareketlerim zorlaştı aryıkkk nasıl geçer 3 ay ...sürahi nine gibiyimm resmen
annenın yanında olmasıda çok önemlı birşey dogumda ewt insan eşini istyr ama
bakıma muhtacız annelerımız daha lazım
yokum bayramda burda olsamda pasta börek bu bayram ımkansızdı ben 2 kılo tatlı aldırırdım eşime sanırım bayram çıkolatası tamam derdım
hoşbulduk kuzuuummm nasılsınnn..bak pasta börek derken yorma kendini bitanemmm olur mu?
senin de mi sezeryan neden kii? benim de sezeryannn epidural
hoşgeldin seçil
iyi olmaya çalışıyoruz sen iyisin dimi bitti sancı falan yok dımı
annenın yanında olmasıda çok önemlı birşey dogumda ewt insan eşini istyr ama
bakıma muhtacız annelerımız daha lazım
yokum bayramda burda olsamda pasta börek bu bayram ımkansızdı ben 2 kılo tatlı aldırırdım eşime sanırım bayram çıkolatası tamam derdım
Burun aspiratoru ve tirnak makasi gibi seyleri ne marka aldiniz kizlar
çok perişan kalktım meralcim üstüne iş sabah sabah delirdi neyse bitirdim de iyi olcam şimdi inşallah :sinifsinif:
valla dün akşam itibarıyla anam geldi artık ne bayram seyran ne pasta börek düşünürüm yıkılırım anacıma olur biterrrrrrr sırnaşık şey bir tek çarşı pazar gezmek yorar gayrı beni anacım her şeyimi halleder delikafadulden
ben bi araştırayım bu mevzuyu :1rolleyes:
eşimde sipariş verdi 2 kilo tatlı alıyoruz ama burda şart malesef sarma falanda sarmam lazım nasıl zor gelio anlatamam kurupasta alırım bide napim ya mana buluyolar laf oluyo sonuçta eşimin çevresi mecburumda yapmaya -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?