annemler hasta bezi alırız bi kaç tane diolar bu felçli vs hastalar için olanlar varya normal doğumda ilk başta çok kan gelirmiş bazılarından dayımın kızında öyle olmuş çünkü yatak falan batmış annem tertemiz onu takarsın dio ama bakalım normalmi olcaz sezeryanmı bilmiyoruzki aslında yanımıza almak lazım bi tane mantıklı bişy gibi geldi bana fisfisfis
Evet onlardan kesin bende alcam . Migrosta gordum hasta bezi seklinde . Ne olur ne olmaz bi paket alalim da sezeryan yada normal doguma gore aliriz yine .
eşimde sipariş verdi 2 kilo tatlı alıyoruz ama burda şart malesef sarma falanda sarmam lazım nasıl zor gelio anlatamam kurupasta alırım bide napim ya mana buluyolar laf oluyo sonuçta eşimin çevresi mecburumda yapmaya -tatlicadiarzu-
Burun aspiratoru ve tirnak makasi gibi seyleri ne marka aldiniz kizlar
süslüüüüüüüüüü süslüüüüüüüüüüüüüülülülülülülükızlar ben kuaföre kaçıyorum az sonra görüşürüzzzzzzzzzzzz...muck
ay ben zaten sarma saramyrm :)
birara ögrnmeye kalktım eşimin tarafı sarar incecık annemde sarar ama bende yetenek yok
eşimde boşverrrr kasma kendını dedı sarmada sarmayı ver annende annemde yerz
çok cnmız istersede hazır alırız 2 kişiyiz dedi bende sarma mevzusunu o gun kapadım :)
laf etselerde tınlamam ben valla eşim yorma kendını dıyor derim kım derse lafı
.kıyamam canım ya
ne olur topla kendini ama
bak 3 ay gibi kısa bir zamanımız kaldı
özleriz bu göbeklerimizilülülülülülü
ay kızlar heyecan basıyo doğum muhabbetindeeeeee, ay Allah yardımcımız olsun.. daha önce hiç yaşamadığımız bişeyy:sinifsinif:
salmadım da kuşum sabah kalktım böyle bir semelik var üzerimde yolda gelirken iyiden uyku falan bastırdı ara ara da başım dönüyodu evden çıkmadan bir şeyler yiyip vitaminimi aldım o da deli gibi midemi yaktı neyse geldim tam bir çay içmeye niyetlendim yağmur gibi iş yağmaya başladı bir saat kıçım yer yüzü görmedim ne bel kaldı ne sırt tabii :sinifsinif: yine milyonlarca kez şükürler olsun tabii ama iyiden düştü tabii enerjim
neyse o koşturmacayla bitirdim işlerimi şimdi rahatım kendime gelirim birazdan :hulya:
yok zaten beni şaşırtanda senin bu durumda olman.
neyse sen kuvvetli bir insansın birazdan karabulutları dağıtırsın cnm benim:1hug:
ben minik meleğimi çok merak ediyorum arzu
akşam eşimle konuştuk
yavyum kuzum kime benziycek nasıl birşey olucak bakalımopuyorumnanaktan
merhaba bende Allah nasip ederse 2009 Aralık annesi olacağım.Tarih olarak doktorum 13-veya 15 aralıkta dogumumun gerçekleşeceğini söylüyor.Umarım hepimiz hayırlı ve saglıklı bir doğum yaşar,minik kuzularımızı kucağımıza alırız.
günaydın kızlar nasılsınız
ben çok iyiyim kızım elifcikte iyi rüyamda doğum yapmışım kızım kucağımda ama göremiyorum yüzünü sadece kucağımda varlığını hissediyorum
aramıza hoşgeldinmerhaba bende Allah nasip ederse 2009 Aralık annesi olacağım.Tarih olarak doktorum 13-veya 15 aralıkta dogumumun gerçekleşeceğini söylüyor.Umarım hepimiz hayırlı ve saglıklı bir doğum yaşar,minik kuzularımızı kucağımıza alırız.
günaydııııııııııııngünaydın kızlar nasılsınız
ben çok iyiyim kızım elifcikte iyi rüyamda doğum yapmışım kızım kucağımda ama göremiyorum yüzünü sadece kucağımda varlığını hissediyorum
evet inşallah güzel yemekler vardıröğlen yemekte güzel bi şey olsa midemi de yakmasa gör sen beni sonra alkisalkisalkis
aaaaaaaaaa dur şimdi düştü jetonuuuuuummmmmmm
e peliiiiiiiiiin sen kasım annesi oluyosun kuşuuuuuuuummmmmmmmmm delikafadulden
meralcim bende çok merak ediyorum kime benzeyecek diye ama dr biraz koca kafalı dedi babasıda koca kafalı galiba babasına benzeyecek kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kuzuuummm nasılsınnn..bak pasta börek derken yorma kendini bitanemmm olur mu?l
ahh ahh 4 ekimden sonra bnde öle olcam inş yan gelipo yatcam kaydirigubbakcemile3valla dün akşam itibarıyla anam geldi artık ne bayram seyran ne pasta börek düşünürüm yıkılırım anacıma olur biterrrrrrr sırnaşık şey bir tek çarşı pazar gezmek yorar gayrı beni anacım her şeyimi halleder delikafadulden
ben bi araştırayım bu mevzuyu :1rolleyes:
evet cnm önemli olan onlar kocişte alışsın öğrensin kolaymışmı yemek bulaşık ev işi kaydirigubbakcemile3rabbim yardımcın olsun cnm.
yavrularımız sağlıcakla doğsunlarda neler yoluna girer neler
ben almadım ama bebedor alıcam opuyorumnanaktanBurun aspiratoru ve tirnak makasi gibi seyleri ne marka aldiniz kizlar
herkeste farklı oluyor demekki ama garantiye almak lazım işimizi çok gelcekmiş gibi düşünüp hareket edelim kızlar sonra hastane köşelerinde sefil olmayalım :kedi:annemin de 3 doğumunda hiç kan gelmemiş hatta en küçük kadeşimde 9 ay sonra gelmiş kızlarr ..
ayy bnm eşim yemez zaten sevmez bende sadece bayramlarda yapıyorum o da adetten burda o yüzden herkes yapıo mecbur bnde yapıcam -tatlicadiarzu-ay ben zaten sarma saramyrm :)
birara ögrnmeye kalktım eşimin tarafı sarar incecık annemde sarar ama bende yetenek yok
eşimde boşverrrr kasma kendını dedı sarmada sarmayı ver annende annemde yerz
çok cnmız istersede hazır alırız 2 kişiyiz dedi bende sarma mevzusunu o gun kapadım :)
laf etselerde tınlamam ben valla eşim yorma kendını dıyor derim kım derse lafı
doğru pijama daha rahat tutar hem gecelik pek rahat olmaz gibi gelio bana rahat yatıp kalkamam ben bide sezeryan olursa hemşire gelcek bakmaya yarayua eteği açmak var belini açmak var dimi :1rolleyes:hastaneler zaten veriyormuş o pedi, konuşmak lazım hastanelerle de ama ne kadar verseler de yanımızda bulunsun her ped değişiminde hemşire çağırmayalım di mi ama :sinifsinif: bir de o pedi rahat tutsun diye gecelikten ziyade pijama tercih edilmeli diye okumuştum bir yerde :1rolleyes:
hiç de mecbur falan değilsin canancım... o dedikoduyu yapacak hanımlar doğurmamış mı alla alla
yok zaten beni şaşırtanda senin bu durumda olman.
neyse sen kuvvetli bir insansın birazdan karabulutları dağıtırsın cnm benim:1hug:
merhaba bende Allah nasip ederse 2009 Aralık annesi olacağım.Tarih olarak doktorum 13-veya 15 aralıkta dogumumun gerçekleşeceğini söylüyor.Umarım hepimiz hayırlı ve saglıklı bir doğum yaşar,minik kuzularımızı kucağımıza alırız.
Bence bende kasim annesi olcak gibi 5 aralik gozukuyor ama o kadar kalmaz gibi doktor da dedi 40. haftada doguran % 5 hamile varmis 37 den sonra her an gelirmisöğlen yemekte güzel bi şey olsa midemi de yakmasa gör sen beni sonra alkisalkisalkis
hastaneler zaten veriyormuş o pedi, konuşmak lazım hastanelerle de ama ne kadar verseler de yanımızda bulunsun her ped değişiminde hemşire çağırmayalım di mi ama :sinifsinif: bir de o pedi rahat tutsun diye gecelikten ziyade pijama tercih edilmeli diye okumuştum bir yerde :1rolleyes:
günaydın kızlar nasılsınız
öğlen yemekte güzel bi şey olsa midemi de yakmasa gör sen beni sonra alkisalkisalkis
kolayına kaçmaya çalışıom zaten seçilim tek kafama takılan sarma işi -tatlicadiarzu-
ahh ahh 4 ekimden sonra bnde öle olcam inş yan gelipo yatcam kaydirigubbakcemile3
ama bnm annem gelemio buraya panik atak var uçağa binemio
evet cnm önemli olan onlar kocişte alışsın öğrensin kolaymışmı yemek bulaşık ev işi kaydirigubbakcemile3
ben almadım ama bebedor alıcam opuyorumnanaktan
herkeste farklı oluyor demekki ama garantiye almak lazım işimizi çok gelcekmiş gibi düşünüp hareket edelim kızlar sonra hastane köşelerinde sefil olmayalım :kedi:
ayy bnm eşim yemez zaten sevmez bende sadece bayramlarda yapıyorum o da adetten burda o yüzden herkes yapıo mecbur bnde yapıcam -tatlicadiarzu-
doğru pijama daha rahat tutar hem gecelik pek rahat olmaz gibi gelio bana rahat yatıp kalkamam ben bide sezeryan olursa hemşire gelcek bakmaya yarayua eteği açmak var belini açmak var dimi :1rolleyes:
doğurmuşlarda cnm dedikodyu işte eşim mahçup olmasında idare etcez artık. gittiğin yere uyum sağlamak zorundayız herşeye mana bulanlkar var mesela herşeyinin marka olması lazım herzaman düzgün giyimli makyajlı fönlü olman lazım vs gerçi ben takmıyorum bunları giyiyom kotumu geziom valla ooh kime ne kaydirigubbakcemile3
ayy sarmasammı ya dediğin gibi hamişim mazeretim var kaydirigubbakcemile3
eşime söyledim boşver dedi ama :asigim:
Hayirlisi olsun :)
Bence bende kasim annesi olcak gibi 5 aralik gozukuyor ama o kadar kalmaz gibi doktor da dedi 40. haftada doguran % 5 hamile varmis 37 den sonra her an gelirmis
Kızlar, ben geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiğimde hastande doğum katını gezdim hemşirelerle konuşup bilgi aldım.. (bu arada ben medical park göztepe de yapacağım doğumu) pedi biz veriyoruz dedi, yanınıza boydan gecelik istiyoruz dedi, rahat olması açısından dedi, pijamanın bel lastiği sezerayn olursanız rahatsız eder yarayı dedi.. neyse bizler gecelikte pijamada aldık zatiii... bebek içinde bebek heöşiresine yönlendirdi beni.. bebek için sezeryan olacaksanız 3 tane hastane çıkışı getirin dedi.. bez getirin dedi, biterse biz karşılarız dedi.. yani bizlerin zaten yanına alacağı şeyleri söylediler.. bebeğe kıyafet vermiyoruz biz dedi.. bazı yerler veriyor ama.. işte öyle..
eşin boşver dediyse hiiiiiiç ikiletme derim ben yerimseniben sarma yemek isteyen lokantaya gitsin kötükedihüso ayrıca sen hamilesin onlar yapıp sana getirsin aşermesi gereken sensin ne de olsa kötükedihüso tahmin ediyorum askeriyedeki dedikodu mekanizmasını ama eşin bildikten ve onay verdikten sonra boşver gitsin şakkıdı
sezaryende dikişe gelir diye belki gecelik tercih ediliyor olabilir onu doktorla konuşmak lazım... lastik dikişin üstüne gelirse sıkıntı olabilir bence :1rolleyes:
yaşasın annelerrrrrr kaydirigubbakcemile5 valla şehre gelmiş olması bile yetti hiçbir şey yapmasa bile sırtımı dayayacak yerim var diye hissediyorum :kedi: işin komik yanı ben hep annesiyle çatışan bir evlat oldum öyle hiç ana kuzuluğum falan yoktu :bbo: hamilelik beni nettin sen böyle yaaaaaa :1shok:
aaaaaaa sen de mi dünüüüür naniknanik gidin kasım anneleri konuşmam ben sizle laelaelaelaelae benim 40 hafta taaaaa 24 aralıkta tamamlandığı için yüzde 99 aralık annesi olcam şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?