2009 Aralık Anneleri

ben de aynı şeyi düşündüm de gerçi gecelik de giysen çamaşır giyeceksin ve o da dikişe gelmeyecek mi akannehir boydan gecelik derken??? komple düğmeli anlamında mı

hayırlı olsun saglıkla kucagına almak nasip olsun
iyi olcaz inşallah agrılar sızılar uykusuzluklar geçince hayır olsun ruyan
ben çakma aralık annesı olarak aranızdayım çaktırma

çaktırırım valla delikafadulden destuuuuuuuuur kasım annesi vaaaaarrrrrrrrrrrrr delikafadulden kaçıııııııııınnnnnnnnnnn naniknanik

kaydirigubbakcemile5ŞenizŞenizŞenizŞeniz
he valla doğru dedin bile
ge sarmıom sarma felan canı isteyen lokantaya gitsin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

bnm 15 aralık doğum ama ben kasımda doğrucam gibi gelio :1shok:

ben 5 kasım
eşim 8 kasım
kayınvalidem 10 kasım
yeğenim 1 kasım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızıım geleneği bozmaz gibi gelio bana :roflol::roflol:

Peki dunur pekiiiii. Ben normal dusunuyoru Pelin sezeryan sorarsiniz bize ama nasil oldu ne aldiniz yaniniza pekiiii.

sırnaşık şey inşallah 30 kasım olur da öyle bozmaz öbür türlü erken olur yahu fisfisfis
valla bizimki geleneği devam ettirirse 7 aylık doğmalı onun için mümkünse bozsun :1shok:
hah şöyleeeeeeeee neymiş sarma falan boşveeeeeer yap kolayından iki üç şey geldiklerinde de çok iyi bile olsan hiç halim yok diyiver şikayet et kolum kanadım kalkmıyo çok zor geçiyo de olsun bitsin yerimseniben hem nazar da değmemiş olur laelaelaelaelae

bilge hiç belli olmaz
bebişlerin keyfine bağlı
bana kalırsa çoğumuz kasımda doğururuz
çaktırmaaaaaaayerimseniben

Peki dunur pekiiiii. Ben normal dusunuyoru Pelin sezeryan sorarsiniz bize ama nasil oldu ne aldiniz yaniniza pekiiii.

ewt burcuya katılıyrm tek kasım annesı ben olmycm görursunuz

valla dünürüm ben izne çıktıktan sonra internetle bağım kalmayacak o yüzden anca telefonda sorarım laelaelaelaelae
sağlıkla doğurun da artık biz de göz yumarız napalım yani kasım masım :umursamaz:

hiiiiiiiiii kıyamam ben sizeeeeeeeeeee :1hug: canlarım benim günü ayı farketmez Eylül gelinim Mina yeğenim verir miyiz hiç başka topiclere falan lmaz: gelin buraya öpecemmmmmmmmm Şeniz Şeniz

yok bilge komple düğmeli demedi de, boydan diye bi laf kullandı tabi ben de o anda doğum katındayım heyecan basmış bu nedir bacım boydan nedir demeyi akıl edemedim galliba.. :mymeka: benim ki diz hizasında göğüs kısmı düğmeli olsa yeter herhalde.. hamile külodu alıcaz ya yanımıza onlar teee yukarda bitiyo lastiği dikiş ağıda rahatta olur diye düşünüyorum.. a birde bebk için ıslka mendil getirirsiniz filan demişti onu unutmuşum..

bilge hiç belli olmaz
bebişlerin keyfine bağlı
bana kalırsa çoğumuz kasımda doğururuz
çaktırmaaaaaaayerimseniben

benim zor valla meralcim... miyadım 24ünde doluyor doktor ilk 15 gün içinde gelir demişti taaaaaa ikili tarama testi zamanında... ben büyük ihtimal aralıkçıyım yani ha yine belli olmaz allah ne planladı bilmiyoruz elbette CADIARZU

takılıyorum kuşum kasım olmuş aralık olmuş hatta fazla tutup ocakta da doğmuş olsa hepsi canımız hepsi yeğenimiz opuyorumnanaktan

ya sizede oluyor mu her ultrasona girişimde kız diycek gibi geliyor, oğluşum çok kızıyordur bana heee, sürekli istter istemez ağzımdan kaçırıyorum... kız istiyordum ben hep.. adıda %1500 eylül olacaktı.. oğluşuma da şimdiden bayılıyorum ama, kız bir başka sanki yavuu hala atlatamadım şu ultrasonda kız çıkacak sendromunu:mymeka:

ay bi de çamaşır lazım tabii emzirme sütyeni almayı unutmamak lazım çocuk aç kalmasın akannehir ya hayatta kadın olmaktan pişman olduğum tek zamandır o kanamalı zamanlar ve bebeğin keyfini sürmeye çalışırken üstelik de evim dışında bir ortamda oooofffffffffffff mafoldumben yani işe gelmekten bile nefret ederim ben adet döneminde şimdi bi sürü kanıycan üstelik odaya giren çıkan bi dolu insan istediğin zaman kalkıp kontrol edemiycen istediğin zaman kalkıp değişemiycen mafoldumben yaaaaaaaaaaaaa of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istemiyom ben kanama falan eve gidince başlasa olmuyo mu yaaaaaaaaa mafoldumben

Gitsek mi valla Pelin Kasim annelerine ne yapsak ?

:mymeka:

:mymeka:
bana olmuyo çünkü hamile olduğumdan şüphelendiğim andan itibaren ve hatta daha öncesinden erkek istiyordum hamilelik belli oldu erkek olduğunu hissettim allaha bin şükür oğluşum yanıltmadı beni :Saruboceq: ha geçen gün "erkek di mi" diyen birine boş bulunup "yooo kız" dedim ama onu hala çözebilmiş değilim noldu da öyle dedim :bbo:

Gitsek mi valla Pelin Kasim annelerine ne yapsak ?

yok be burcu gelın öpeyım dedı baksana :)

valla ben erkek bebek olsun dıyrdum hamılelıkten önce
şimdi kıza o kadar alıştım kı
hiç aklıma gelmiyor sankı yıllardır kız bebek ıstemışım gibi

sorma bilge şu odaya gelen giden alınmasa aslında daha rahtolunur gibime geliyr

aynen bende öyleyim bilge, artık odada sürekli kovacaz birilerini napalım.. valla benim canım burnuma gelirse kovarım milleti kim olursa olsun yaa.. yanımda görümcemi filan bile istemem kayınvalidem filan asla istemem rahat edemem, bi müsade edin lavaboya gideyim derim açık açık.. biz zaten yabancı gibiyiz onlarla, koskoca hala olacak bana diyorki ben de bişey alyımmı eksik kaldımı???kafamçokkarıştı bende gerek yok hepsini ben ve annem aldık dedim, dayımla teyzemin oğluda alıyolar sağolsunlar dedim.. ne diyim kızlar..

kızlar bilgisayarıma format atılacak, uzun bir süre olmam bugün.. beni özleyin anacııımmm.. baaaaayyyy!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…