Kızlar, ben geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiğimde hastande doğum katını gezdim hemşirelerle konuşup bilgi aldım.. (bu arada ben medical park göztepe de yapacağım doğumu) pedi biz veriyoruz dedi, yanınıza boydan gecelik istiyoruz dedi, rahat olması açısından dedi, pijamanın bel lastiği sezerayn olursanız rahatsız eder yarayı dedi.. neyse bizler gecelikte pijamada aldık zatiii... bebek içinde bebek heöşiresine yönlendirdi beni.. bebek için sezeryan olacaksanız 3 tane hastane çıkışı getirin dedi.. bez getirin dedi, biterse biz karşılarız dedi.. yani bizlerin zaten yanına alacağı şeyleri söylediler.. bebeğe kıyafet vermiyoruz biz dedi.. bazı yerler veriyor ama.. işte öyle..
hayırlı olsun saglıkla kucagına almak nasip olsun
iyi olcaz inşallah agrılar sızılar uykusuzluklar geçince hayır olsun ruyan
ben çakma aralık annesı olarak aranızdayım çaktırma
eşin boşver dediyse hiiiiiiç ikiletme derim ben yerimseniben sarma yemek isteyen lokantaya gitsin kötükedihüso ayrıca sen hamilesin onlar yapıp sana getirsin aşermesi gereken sensin ne de olsa kötükedihüso tahmin ediyorum askeriyedeki dedikodu mekanizmasını ama eşin bildikten ve onay verdikten sonra boşver gitsin şakkıdı
sezaryende dikişe gelir diye belki gecelik tercih ediliyor olabilir onu doktorla konuşmak lazım... lastik dikişin üstüne gelirse sıkıntı olabilir bence :1rolleyes:
yaşasın annelerrrrrr kaydirigubbakcemile5 valla şehre gelmiş olması bile yetti hiçbir şey yapmasa bile sırtımı dayayacak yerim var diye hissediyorum :kedi: işin komik yanı ben hep annesiyle çatışan bir evlat oldum öyle hiç ana kuzuluğum falan yoktu :bbo: hamilelik beni nettin sen böyle yaaaaaa :1shok:
aaaaaaa sen de mi dünüüüür naniknanik gidin kasım anneleri konuşmam ben sizle laelaelaelaelae benim 40 hafta taaaaa 24 aralıkta tamamlandığı için yüzde 99 aralık annesi olcam şakkıdı
ben de aynı şeyi düşündüm de gerçi gecelik de giysen çamaşır giyeceksin ve o da dikişe gelmeyecek mi akannehir boydan gecelik derken??? komple düğmeli anlamında mı
çaktırırım valla delikafadulden destuuuuuuuuur kasım annesi vaaaaarrrrrrrrrrrrr delikafadulden kaçıııııııııınnnnnnnnnnn naniknanik
kaydirigubbakcemile5ŞenizŞenizŞenizŞeniz
he valla doğru dedin bile
ge sarmıom sarma felan canı isteyen lokantaya gitsin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bnm 15 aralık doğum ama ben kasımda doğrucam gibi gelio :1shok:
ben 5 kasım
eşim 8 kasım
kayınvalidem 10 kasım
yeğenim 1 kasım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızıım geleneği bozmaz gibi gelio bana :roflol::roflol:
Peki dunur pekiiiii. Ben normal dusunuyoru Pelin sezeryan sorarsiniz bize ama nasil oldu ne aldiniz yaniniza pekiiii.
ewt burcuya katılıyrm tek kasım annesı ben olmycm görursunuz
bilge hiç belli olmaz
bebişlerin keyfine bağlı
bana kalırsa çoğumuz kasımda doğururuz
çaktırmaaaaaaayerimseniben
yuru be burcu
bebişleride göstermeyız bunlara
yok bilge komple düğmeli demedi de, boydan diye bi laf kullandı tabi ben de o anda doğum katındayım heyecan basmış bu nedir bacım boydan nedir demeyi akıl edemedim galliba.. :mymeka:benim ki diz hizasında göğüs kısmı düğmeli olsa yeter herhalde.. hamile külodu alıcaz ya yanımıza onlar teee yukarda bitiyo lastiği dikiş ağıda rahatta olur diye düşünüyorum.. a birde bebk için ıslka mendil getirirsiniz filan demişti onu unutmuşum..
Gitsek mi valla Pelin Kasim annelerine ne yapsak ?
ya sizede oluyor mu her ultrasona girişimde kız diycek gibi geliyor, oğluşum çok kızıyordur bana heee, sürekli istter istemez ağzımdan kaçırıyorum... kız istiyordum ben hep.. adıda %1500 eylül olacaktı.. oğluşuma da şimdiden bayılıyorum ama, kız bir başka sanki yavuuhala atlatamadım şu ultrasonda kız çıkacak sendromunu:mymeka:
ya sizede oluyor mu her ultrasona girişimde kız diycek gibi geliyor, oğluşum çok kızıyordur bana heee, sürekli istter istemez ağzımdan kaçırıyorum... kız istiyordum ben hep.. adıda %1500 eylül olacaktı.. oğluşuma da şimdiden bayılıyorum ama, kız bir başka sanki yavuuhala atlatamadım şu ultrasonda kız çıkacak sendromunu:mymeka:
ay bi de çamaşır lazım tabii emzirme sütyeni almayı unutmamak lazım çocuk aç kalmasın akannehir ya hayatta kadın olmaktan pişman olduğum tek zamandır o kanamalı zamanlar ve bebeğin keyfini sürmeye çalışırken üstelik de evim dışında bir ortamda oooofffffffffffff mafoldumben yani işe gelmekten bile nefret ederim ben adet döneminde şimdi bi sürü kanıycan üstelik odaya giren çıkan bi dolu insan istediğin zaman kalkıp kontrol edemiycen istediğin zaman kalkıp değişemiycen mafoldumben yaaaaaaaaaaaaa of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istemiyom ben kanama falan eve gidince başlasa olmuyo mu yaaaaaaaaa mafoldumben
ay bi de çamaşır lazım tabii emzirme sütyeni almayı unutmamak lazım çocuk aç kalmasın akannehir ya hayatta kadın olmaktan pişman olduğum tek zamandır o kanamalı zamanlar ve bebeğin keyfini sürmeye çalışırken üstelik de evim dışında bir ortamda oooofffffffffffff mafoldumben yani işe gelmekten bile nefret ederim ben adet döneminde şimdi bi sürü kanıycan üstelik odaya giren çıkan bi dolu insan istediğin zaman kalkıp kontrol edemiycen istediğin zaman kalkıp değişemiycen mafoldumben yaaaaaaaaaaaaa of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istemiyom ben kanama falan eve gidince başlasa olmuyo mu yaaaaaaaaa mafoldumben
kızlar bilgisayarıma format atılacak, uzun bir süre olmam bugün.. beni özleyin anacııımmm.. baaaaayyyy!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?