2009 Aralık Anneleri

Kızlar bende uykusuzluk ve karnımda ağrı kasılmalar baladı sizdede varmı dönem dönem gelip gidiyor bu arada bebeğim 30cm ve 820 gr.kızlar çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...

benim de çatı ve rahim yapısından dolayı sezeryan dedi dr. normal çok zor olurmuş ben de bebişi düşünerek tamam hiç sorun diil dedim..benim kazım sonu arlık ilk haftası gibi gözüküyo ...

canım benimmm yakın olsaydık yardım ederdiiiiiiiiiimmmmmm...ah ahhhh..arkadaşlarından birini falan çağır bariii

ben yemeğe çıkıyorum şekerler
karnımızı doyuralım geliriz aranıza

afiyet olsun bidanemmmmmmmmm

merhaba bende kısmetse aralık annesi olcam. 21 aralık son tarihim. şu mübarek kadir gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... a.s

herkes kiz 10 gün erken olur dio sezeryan olursada 2 hafta önce alıolar genelde o yüzden kasımda olur gibi hissediyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda aman erken falan gelme kızım dur durduğun yerde acelemiz yok bizim bekleriz biz seni kaydirigubbakcemile3
bilge hiç belli olmaz
bebişlerin keyfine bağlı
bana kalırsa çoğumuz kasımda doğururuz
çaktırmaaaaaaayerimseniben
bncede kasımda başlarız ama dağılmak yok bakın he herkes burda yine açarız yeni bi topik doğum yapanlar die oohh ne güzel opuyorumnanaktan
başlarız artık oğlum bırt yaptı kızım gark dedi kaydirigubbakcemile3
ben yemeğe çıkıyorum şekerler
karnımızı doyuralım geliriz aranıza
afiyet bal şeker olsun :lepi:
bnde türkiyeye gidince pek sık gelemem annemlerde kaldığım zamanlarda gelirim ama kendi evimde yok internet zaten kalmam kendi avimde kayınvalidemde kalırım yada annemde ayy dağılcaz desenize :CüvCüv:
neeeee:1shok: hayır efendim hiç biyere gidemezsiniz klava: beraber başladık beraber bitecek okkadarrrr:enbuyukkk:
:enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canımm saolŞenizŞeniz aman vazgeçtim yapmıcam sarma falan tatlı kurupasta bide börek yeter işte mazeretinm var hamişim ben :CüvCüv:

yeğenler öpsün seni bilgeciiiiiimmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
Gitsek mi valla Pelin Kasim annelerine ne yapsak ?
nereye nereye hııııııııııııı:mymeka:
gidinde bir yolayım sizi

kızlar bilgisayarıma format atılacak, uzun bir süre olmam bugün.. beni özleyin anacııımmm.. baaaaayyyy!!!!
aman çok özletme şeker
Kızlar bende uykusuzluk ve karnımda ağrı kasılmalar baladı sizdede varmı dönem dönem gelip gidiyor bu arada bebeğim 30cm ve 820 gr.kızlar çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...
bol bol fırsatını buldukça dinlen cnm.

amin cnm.
aramıza hoşgeldina.s.

gunaydın kızlarrr
ne oldu herkes perişan
oğluşlarınıza dogar dogmaz sunnet dusunuyomusunuz?
benım esım ısrarla yaptıralım dıyo

benim kız ama oğlan olsaydı tekrar polemik olmasın ama yaptırmazdım ben şöyle davullu zurnalı bir sünnet düğünü istiyorum hem yazık el kadar bebeğe geçen gün doğum vardı televizyonda dr bebeğin poposuna tokat atınca ben ağladım ayyyyyy ben nasıl bakacam buna :gitme:

ben minik meleğimi çok merak ediyorum arzu
akşam eşimle konuştuk
yavyum kuzum kime benziycek nasıl birşey olucak bakalımopuyorumnanaktan

ah o konuyu hiç açma keşke ufak bir cam olsa bir kere görsek şu kuzucukları ayyyyy çatlıycam daha 4 ay varCADIARZU

sessizce söyleyeyim de ARDA duymasınn:))) bizim de kız olsaydı adı eylül olacaktı:))..ama şimdi oğlan fikrine o kadar alıştım kii kız elbisesi görünce "kız işi,ıyyy" falan diyorum eşim gülüyoo..cinsiyet belli olmadan ayrılmıyodun bu elbiselerin yanından diyeee...

dikkat et canımm..gerçi çok msık olmadığı sürece normal ama kasılma sayına dikkat et avuç için ile yokla eline gelen bi kasılma var mı diye gerekirse nts ye falan girersinn...

amin ..cümlemiz için inşallahhhhhhhhh

ohhhh yaaaaaaaaaaaaaa.s.

ah o konuyu hiç açma keşke ufak bir cam olsa bir kere görsek şu kuzucukları ayyyyy çatlıycam daha 4 ay varCADIARZU

azbuçuk belli oldu ama hayatımm yaa bizim oğluşunn burun altı çene dudaklar ben, üstü babasıııı:))))) hatta artık konuşurken onunla ya da bahsederken arda dan o yüzü geliyor gözümün önüneeeeeee:dance:

neeeee:1shok: hayır efendim hiç biyere gidemezsiniz klava: beraber başladık beraber bitecek okkadarrrr:enbuyukkk:
:) Yok sonra laf oluyorda

Hayirlisi olsun sana da

en iyisi canım bende onları netten aldım koca küvetler kovalar taşınmaz zaten biz çıldırdık oraya idince abarttık

Hepsi ayni zaten :)

:)

gunaydın
yoksun ortalarda nasılsın kızın nasıl

Biz İyiyiz canım...kızım 834 gr olmuş.26+3 üz bugün.annesi de 9 kilo aldı :1rolleyes:

Arada bir girip takip ediyorum sizi...özel durumlarda yazıyorum. Bu arada bebeği aşağıya vuran varmı aranızda, internetten onu araştırıyorum bulamadım bir türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…