benım agrı eşiğim çok duşuk seçil
kardeşim kadındogumcu o da yok sen sezeryan ol dedi
bende zaten gözum almyrdu normali
direk sezeryanda karar kıldık
sen ndn sezeryan gun bellımı tahmını benım 21 kasım bir aksılık olmazsa
eşimde sipariş verdi 2 kilo tatlı alıyoruz ama burda şart malesef sarma falanda sarmam lazım nasıl zor gelio anlatamam kurupasta alırım bide napim ya mana buluyolar laf oluyo sonuçta eşimin çevresi mecburumda yapmaya -tatlicadiarzu-
selam seçiiiiiiiiiiiiiiiiiil
ardayada sanada afiyet olsun cnm.
öyküde bende iyiyiz
seni öyküyü kocaamannn öpüyorummmm
rabbim yardımcın olsun cnm.
yavrularımız sağlıcakla doğsunlarda neler yoluna girer neler
burcu al al bitmiyor valla
hatta bitecek gibide görünmüyor
süslüüüüüüüüüü süslüüüüüüüüüüüüüülülülülülülü
geldim geldiimmmmmmm:)) napayım canım yaa saçlar oldu mısır püskülü gibi ne boya ne kesimm korkunç haldeyimmm
sarmayı çok severim
güzelde sarma sararım kızlar
bayrama gelin sarıcamcokacimcoook
ben yemeğe çıkıyorum şekerler
karnımızı doyuralım geliriz aranıza
tmm cnm gidecek olursam haber veririm sana cep tel ararım 4 ekimde gidicem türkiyeye izmire inicem ordan balıkesire geçiş bnm doktorum lefkoşada inş denk gelirde giderim bnde büyük boy aldım resimde bak 2ye katladım baya kocaman yani boyu
35 tl ye aldım türkiye 2ye katlamış fiyatı desene -tatlicadiarzu-
bn çok istiyodum onlardan ama burda kullanan komşular var aldık hiç kullanmadık çok saçma bişy alma sakın diolar zaten küçück bebek nasıl koyarsan öle kalıo yatakta diolar kararsızım yani bnde
ben aldım yan yatış yastığı inşallah kullanışlı olur CADIARZU
herkes kiz 10 gün erken olur dio sezeryan olursada 2 hafta önce alıolar genelde o yüzden kasımda olur gibi hissediyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda aman erken falan gelme kızım dur durduğun yerde acelemiz yok bizim bekleriz biz seni kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey inşallah 30 kasım olur da öyle bozmaz öbür türlü erken olur yahu fisfisfis
valla bizimki geleneği devam ettirirse 7 aylık doğmalı onun için mümkünse bozsun :1shok:
hah şöyleeeeeeeee neymiş sarma falan boşveeeeeer yap kolayından iki üç şey geldiklerinde de çok iyi bile olsan hiç halim yok diyiver şikayet et kolum kanadım kalkmıyo çok zor geçiyo de olsun bitsin yerimseniben hem nazar da değmemiş olur laelaelaelaelae
bncede kasımda başlarız ama dağılmak yok bakın he herkes burda yine açarız yeni bi topik doğum yapanlar die oohh ne güzel opuyorumnanaktanbilge hiç belli olmaz
bebişlerin keyfine bağlı
bana kalırsa çoğumuz kasımda doğururuz
çaktırmaaaaaaayerimseniben
afiyet bal şeker olsun :lepi:ben yemeğe çıkıyorum şekerler
karnımızı doyuralım geliriz aranıza
bnde türkiyeye gidince pek sık gelemem annemlerde kaldığım zamanlarda gelirim ama kendi evimde yok internet zaten kalmam kendi avimde kayınvalidemde kalırım yada annemde ayy dağılcaz desenize :CüvCüv:valla dünürüm ben izne çıktıktan sonra internetle bağım kalmayacak o yüzden anca telefonda sorarım laelaelaelaelae
sağlıkla doğurun da artık biz de göz yumarız napalım yani kasım masım :umursamaz:
hiiiiiiiiii kıyamam ben sizeeeeeeeeeee :1hug: canlarım benim günü ayı farketmez Eylül gelinim Mina yeğenim verir miyiz hiç başka topiclere falanlmaz: gelin buraya öpecemmmmmmmmm Şeniz Şeniz
:enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisneeeee:1shok: hayır efendim hiç biyere gidemezsinizklava: beraber başladık beraber bitecek okkadarrrr:enbuyukkk:
canımm saolŞenizŞeniz aman vazgeçtim yapmıcam sarma falan tatlı kurupasta bide börek yeter işte mazeretinm var hamişim ben :CüvCüv:benim de çatı ve rahim yapısından dolayı sezeryan dedi dr. normal çok zor olurmuş ben de bebişi düşünerek tamam hiç sorun diil dedim..benim kazım sonu arlık ilk haftası gibi gözüküyo ...
canım benimmm yakın olsaydık yardım ederdiiiiiiiiiimmmmmm...ah ahhhh..arkadaşlarından birini falan çağır bariii
afiyet olsun bidanemmmmmmmmm
tmm cnm gidecek olursam haber veririm sana cep tel ararım 4 ekimde gidicem türkiyeye izmire inicem ordan balıkesire geçiş bnm doktorum lefkoşada inş denk gelirde giderim bnde büyük boy aldım resimde bak 2ye katladım baya kocaman yani boyu
35 tl ye aldım türkiye 2ye katlamış fiyatı desene -tatlicadiarzu-
bn çok istiyodum onlardan ama burda kullanan komşular var aldık hiç kullanmadık çok saçma bişy alma sakın diolar zaten küçück bebek nasıl koyarsan öle kalıo yatakta diolar kararsızım yani bnde
ben aldım yan yatış yastığı inşallah kullanışlı olur CADIARZU
inş cnm herkesw ayrı bişi dio kimi ii kimi kötü en güzeli deneyip kendimizin görmesi kendi tecrübelerimiz sanırım a.s
yeğenler öpsün seni bilgeciiiiiimmmmmmmŞenizŞenizŞenizbenim zor valla meralcim... miyadım 24ünde doluyor doktor ilk 15 gün içinde gelir demişti taaaaaa ikili tarama testi zamanında... ben büyük ihtimal aralıkçıyım yani ha yine belli olmaz allah ne planladı bilmiyoruz elbette CADIARZU
hayırlısı ne ise öyle olsun bilgecim
takılıyorum kuşum kasım olmuş aralık olmuş hatta fazla tutup ocakta da doğmuş olsa hepsi canımız hepsi yeğenimiz opuyorumnanaktan
nereye nereye hııııııııııııı:mymeka:Gitsek mi valla Pelin Kasim annelerine ne yapsak ?
aman çok özletme şekerkızlar bilgisayarıma format atılacak, uzun bir süre olmam bugün.. beni özleyin anacııımmm.. baaaaayyyy!!!!
bol bol fırsatını buldukça dinlen cnm.Kızlar bende uykusuzluk ve karnımda ağrı kasılmalar baladı sizdede varmı dönem dönem gelip gidiyor bu arada bebeğim 30cm ve 820 gr.kızlar çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...
merhaba bende kısmetse aralık annesi olcam. 21 aralık son tarihim. şu mübarek kadir gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... a.s
gunaydın kızlarrr
ne oldu herkes perişan
oğluşlarınıza dogar dogmaz sunnet dusunuyomusunuz?
benım esım ısrarla yaptıralım dıyo
bi de bi suru sey alincak daha . Simdi banyo ihtiyaclarini veriyim diyorum netten bunlar icin gezmiyim bi de.
ben minik meleğimi çok merak ediyorum arzu
akşam eşimle konuştuk
yavyum kuzum kime benziycek nasıl birşey olucak bakalımopuyorumnanaktan
ya sizede oluyor mu her ultrasona girişimde kız diycek gibi geliyor, oğluşum çok kızıyordur bana heee, sürekli istter istemez ağzımdan kaçırıyorum... kız istiyordum ben hep.. adıda %1500 eylül olacaktı.. oğluşuma da şimdiden bayılıyorum ama, kız bir başka sanki yavuuhala atlatamadım şu ultrasonda kız çıkacak sendromunu:mymeka:
Kızlar bende uykusuzluk ve karnımda ağrı kasılmalar baladı sizdede varmı dönem dönem gelip gidiyor bu arada bebeğim 30cm ve 820 gr.kızlar çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...
merhaba bende kısmetse aralık annesi olcam. 21 aralık son tarihim. şu mübarek kadir gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alıp, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... a.s
herkes kiz 10 gün erken olur dio sezeryan olursada 2 hafta önce alıolar genelde o yüzden kasımda olur gibi hissediyorum ama hayırlısı sağlıklı olsunda aman erken falan gelme kızım dur durduğun yerde acelemiz yok bizim bekleriz biz seni kaydirigubbakcemile3
bekleriz tabi annesiiiiiiiii:)))) benim de hemen hemen aynı kasım sonu aralık başı gibi
bncede kasımda başlarız ama dağılmak yok bakın he herkes burda yine açarız yeni bi topik doğum yapanlar die oohh ne güzel opuyorumnanaktan
başlarız artık oğlum bırt yaptı kızım gark dedi kaydirigubbakcemile3
:)))) ne güzel olurrrrrrrrrr....bununla ilgilide birbirimizi haberdar ederizzzzzzz
afiyet bal şeker olsun :lepi:
bnde türkiyeye gidince pek sık gelemem annemlerde kaldığım zamanlarda gelirim ama kendi evimde yok internet zaten kalmam kendi avimde kayınvalidemde kalırım yada annemde ayy dağılcaz desenize :CüvCüv:
:enbuyukkk:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canımm saolŞenizŞeniz aman vazgeçtim yapmıcam sarma falan tatlı kurupasta bide börek yeter işte mazeretinm var hamişim ben :CüvCüv:
ah o konuyu hiç açma keşke ufak bir cam olsa bir kere görsek şu kuzucukları ayyyyy çatlıycam daha 4 ay varCADIARZU
:) Yok sonra laf oluyordaneeeee:1shok: hayır efendim hiç biyere gidemezsinizklava: beraber başladık beraber bitecek okkadarrrr:enbuyukkk:
yok be burcu gelın öpeyım dedı baksana :)
İyi madem kalalim o zaman
valla ben erkek bebek olsun dıyrdum hamılelıkten önce
şimdi kıza o kadar alıştım kı
hiç aklıma gelmiyor sankı yıllardır kız bebek ıstemışım gibi
sorma bilge şu odaya gelen giden alınmasa aslında daha rahtolunur gibime geliyr
en iyisi canım bende onları netten aldım koca küvetler kovalar taşınmaz zaten biz çıldırdık oraya idince abarttık
:)yeğenler öpsün seni bilgeciiiiiimmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
nereye nereye hııııııııııııı:mymeka:
gidinde bir yolayım sizi
aman çok özletme şeker
bol bol fırsatını buldukça dinlen cnm.
amin cnm.
aramıza hoşgeldina.s.
hoşgeldin crstal18 sat tarihi bebişin ismini falan yazda ekleyeli listeye senide :kedi:
cnm herkese slm bende bayram gtemizliğine giriştim giremedim nete ne çok yazmışsınız öle hanginize yazcamı şaaşırdım oku oku bitiremedim sayfaları benim sat 29 mart ama daha bebişime isim bulamadım:)
gunaydın
yoksun ortalarda nasılsın kızın nasıl
offf akşam olsada evimize gitsek
Valla ya . Aksam olsun yatalim kalkalim ben yarin kizimi goreyim :) Kaburgalarim agriyo resmen bugun benim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?