2009 Aralık Anneleri

İYİDİR İYİDİR BENİMDE HİÇ ŞÜPHEM YOK CNM.
SENDEMİ DR GİDECEKSİN YOKSA

yok tatlım ya benim kontrolüm taaaaaaaaaa 1 ekimde :sinifsinif: nasıl dayanacaksam oğluşumun hasretine :kedi: neyse napayım iyi olsun da ben az görmeye razıyım yavrımı mafoldumben

ehhehe kaynana muhabbeti oldu bu yauuuuuuuuu sırnaşık şey :roflol:

banka işlerim var benim gelinin başlık parasını göndercem :jeyyar: lülülülülülü

yok canlarım nispet değil ya herkesin bünyesi farklı üzülmeyin doğunca gidiverecek onlar bişeyciğimiz kalmıcak...

meralcim kilolardan bahsederken senle elimizde menü ne yesek die düşünürken nerde kilo aldırıcı şey var onlara bakıyorduk. yediğimiz yemek te hiç masum değildi cnm biliyosun. biz akıllanmayız senle :))) bizim gidişatımız belli balon balonnn dikkat et de ağne batıran olmasın bize valla kaydirigubbakcemile3

bende kendimi tutuyorum da kilo almıyorum. şeker yüzünden. bugün itibariyle 5 kilo aldım toplamda. Geçen hafta biraz verdim hatta. (kötü bir haftaydı mafoldumben ) cuma günü doktor ne diyecek bakalım. umarım bebeğin gelişimi iyidir. neyse memlekete gidiyorum 1 haftalığına toparlarım biraz. abartmamam gerek tabi. :jeyyar:

arkadaşım sen yinede kilo almaya çalışma yeter bu kilo son aylarda alınır zaten .bu arada ben çok kilo almadım ama göbüşüm baya var.galiba göbekten alıyorum...

ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım.bakalım bayramdan sonra ne çıkcak.umarım iyi çıkarda uğraşmam,sana kolay gelsin tabii kendini tutmaya çalışmak zor bi mevzuu...

çalışmaya devam etseeeem bu böyle gitmez, ayrılsaaam e para da lazım.. napsam:kedi:
kızlar ben son 3 hafta kalana kadar çalışıp izne çıksam, sonra dönmem baya zor maaş alma olayı nasıl oluyor ya

işyerine göre değişiyor galiba arzucum... bizimkiler maaş ödemeye devam ediyor sonra ssk'dan topluca parayı alıp kuruma geri ödeme yapıyoruz bizim okulda, onu muhasebenize sorarsan en doğru cevabı alırsın bence yerimseniben

e yine iyiymiş baharcım ben direkt zeplinnnnnnnnnnnnn delikafadulden

hadi ben ufaktan kaçar kızlar yarın görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize dikkat edin sevin okşayın konuşun

BAŞLIK PARASI HIIIIIIIIIII
AMAN DİKKAT ET KENDİNE CNM.

BİLGE TEYZESİ BİZİM RANDEVUMUZDA 5 EKİMDE
KIZIMIN YÜZÜNÜ ÖZLEDİM BENDE

HAKLISIN CANIM
ALLAHIM ALLAHIM BAHAR NE OLACAK BİZİM HALİMİZ
İĞNELEREEEEEEE DİKKAAAAAAAAATTTTTTTTTyasakkelime

AKŞAMDA SİZİN ORADA URFALIDA İFTAR YEMEĞİNE DAVETLİYİM.
EŞİMİN ŞİRKETİ AYARLIYOR
OF NE YESEM ACABA AKŞAMA DİYE HAYALLER KURMAYA BAŞLADIM BİLE.
BEN BUGÜN ÇOK FENAYIM
İNANIN GÖZÜM DÖNMÜŞ DURUMDA
İMDAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTkafamçokkarıştı
şuan bile annemin yapacağı baklavayı düşünüyorum ben yaaaaaaaaaa mafoldumben

ANNEM BAYRAMDA BURDA DEĞİL VE BAKLAVASINDAN MAHRUM KALICAM
BENDE ANNENE GELEBİLİRMİYİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMM:kedi:

Kızlar şimdi aşı oldum sütte içicem bideee çokoprens yicem yeter demi sevgili ptronum gelincede yemeğe giderim...bu arada kolum feci şekilde ağrı yapıyor...

bu bayram ben de annene el öpmeye gelmek istiyorum valla 1 dilim baklava için fizana giderim

meralcim annem banada ufak bir tepsi yapacak sen bize gel anlaştık mı?
akşama çıkıncada kahveye bize gelin derdim ama eşim geç gelicek die annemin evi gözüktü bana gene malum doğururum die beni yalnız bırakmıyorlar :) erken gelirse ararım ben seni cnm. çok güzel olur valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…