2009 Aralık Anneleri

kizlar napiyosunuz yine gec kalktim yeni pc basina oturdum söylemes ayip daha bisey yemedim ne yiyecegime karar veremeyince oturdum bendemafoldumben

Çalışıpta uykusu olanlar ne yaptınız ben daha ayılamadım ayılamıyorum kızlaaaaaaaar yardım :):):):)

Çalışıpta uykusu olanlar ne yaptınız ben daha ayılamadım ayılamıyorum kızlaaaaaaaar yardım :):):):)

süt içtim daha çok uykum geldi :))))))) offff valla etrafa sataşıyorum ama hiç iyi değilim ayakta yoruluyorum oturunca kuyruk sokumum ve sırtım ağrıyor uykum var ve günde 80 kere wc ye gidiyorum amaaaaaan ne yapalım emeksiz ne yemek oluyor ne bebek

oh cnm çok sevindim hayırlısı olsunnn.allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

aynısı bendede oldu bugün cnm yeni sürümü yükledim tekrarrr..

kizlar napiyosunuz yine gec kalktim yeni pc basina oturdum söylemes ayip daha bisey yemedim ne yiyecegime karar veremeyince oturdum bendemafoldumben

oh valla biz sandalye tepelerinde ağrı çekelim dilek hnm siz yatın olurmu hiççç.kıskandık bak.ama pc den kalk biran önce yemeğini yebebişini aç bırakma hadi bklm

kaydirigubbakcemile

bizde bolca sopa var bugün dilek yaaaaaa :jeyyar:
ay dur kıyamadım şimdi yeni uyanmış alınır falan gel öpim ben bi seni Şeniz

özel istek üzerine uyandırma servisi hizmetinizdeeeeee hihoyyyt
:mymeka:

öldürcek adam yoktu bilgecim yaa millet o sırada gülmekle meşguldü onlar açsınlar da ......... gülsünler alalalalala

gülenlerden nefffffffret ederim :mymeka:

ama meyve saatiydi niye süt içiyosun ki akannehir

bilgeye söyle bitane çaksın ayırlırsın heheheheheh :roflol:

canıııııım allah razı olsun varsa başka çakılacak hizmete hazırım şakkıdı

BEN ELMA VE ŞEFTALİ GETİRDİM BUGÜN
HADE BAKEM MEYVE SAATİ KIRMIYIM KAFANIZIIIIIIIIIIII
:mymeka:

valla dövsenizde haklisiniz cok uyuyorum sisecem doguramicam bu gidisle gece esimle oturuyom sahur vakti bitene kadar yani en erken yattigim gece 4 sabahta ayikamiyom uyanincada ne yesem diye dusunup duruyom kahvaltiyi gece esimle yapmis oluyom yine kahvalti istemiyo canim oyuzden yemek yapmam gerek yanii vazgeciyom geri oturuyom aha kalkimda yapim döversiniz falannnnaniknanik

dilekcim bizim içinde uyu canım
hep kendine hep kendine haksızlık amalmaz:

yok canım sütü o anda içmedim 12 de içtim içince uykum geldi yaşasın meyvaaaa hadi yiyelim cokacimcoook

bilgecimmm ne çakıyorsun sen bu hamile hatunlara bkymmm.bebişleri düşün amaa olmazz

o yüzden enselerine çakıyorum ya fatmacım yerimseniben ince ruhlu bir barbarım ben şakkıdı

elma, erik ve muz getirdim bilgecim
ay biz ne zaman doyacağız

korkarım hiç :1no2: bugün çok beter oldum ama ben her gün bu kadar olmuyodum mafoldumben şimdi elmayı da yedim ki 5 dakikaya iyiden kazınır mide kafamçokkarıştı

OOOOOOOOO Sizne güzelmeyvelere başlamışsınız ve benim sevgili patronum daha gelmediği için sabahtan beri sacede üzüm yiyorum kızlar nasıl kızlar bayılıcam açlıktan sabhatan dediğim bi salkım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…