Çalışıpta uykusu olanlar ne yaptınız ben daha ayılamadım ayılamıyorum kızlaaaaaaaar yardım :):):):)
Çalışıpta uykusu olanlar ne yaptınız ben daha ayılamadım ayılamıyorum kızlaaaaaaaar yardım :):):):)
öldürcek adam yoktu bilgecim yaa millet o sırada gülmekle meşguldü onlar açsınlar da ......... gülsünler alalalalala
aaaaaaaaa tam modundasın maşallah önüne gelene çaktın bir tane :dilcikar:
kızlar kızlarrr kızlarrrr çok mutluyum bennn doktordan gelıyorum bebısımı gordummm 3 cm olmus kuzum benım...hareket edıyooooo.....kalbı pıt pıt atıyooo ....annesının kuzusuuuu çok mutluyum cooook....sizede haber vereyım dedım....ınsallah bu sefer hersey yolunda gıdecekkkk inşallah
Yaa dün akşam msn i açarkene yeni sürümünü yükle falan gibi bi yazı geldi tamam demeden açmadı msn i 2saatte yükledi ama o da açılır açılmaz kapandı hep ben de sildim tekrar eskisini yükliyim diye ama kaldıramadım bilgisayardan kaldır a tıklıyorum kaldırmıyor yinede.Şimdi ne eskisi ne yenisi var naptım ben yaa:sinifsinif:
kizlar napiyosunuz yine gec kalktim yeni pc basina oturdum söylemes ayip daha bisey yemedim ne yiyecegime karar veremeyince oturdum bendemafoldumben
sana çakmadım diye alınmış gibisin cicimmmmm sengözlerimebaksanab
ge çakayım hatrın kalmasın Şeniz
süt içtim daha çok uykum geldi :))))))) offff valla etrafa sataşıyorum ama hiç iyi değilim ayakta yoruluyorum oturunca kuyruk sokumum ve sırtım ağrıyor uykum var ve günde 80 kere wc ye gidiyorum amaaaaaan ne yapalım emeksiz ne yemek oluyor ne bebek[/
delikafaduldendelikafadulden ayyyyyy inanın bugün hepimiz bunaldık kızlarya izin işini nasıl yapacaksınız ben tam günümde izine ayrılıcam valla nasipse iyice bunalmaktansa evde bari yat kalk yürüyüş yemek derken vakit geçer ...
kizlar napiyosunuz yine gec kalktim yeni pc basina oturdum söylemes ayip daha bisey yemedim ne yiyecegime karar veremeyince oturdum bendemafoldumben
öldürcek adam yoktu bilgecim yaa millet o sırada gülmekle meşguldü onlar açsınlar da ......... gülsünler alalalalala
süt içtim daha çok uykum geldi :))))))) offff valla etrafa sataşıyorum ama hiç iyi değilim ayakta yoruluyorum oturunca kuyruk sokumum ve sırtım ağrıyor uykum var ve günde 80 kere wc ye gidiyorum amaaaaaan ne yapalım emeksiz ne yemek oluyor ne bebek
bilgeye söyle bitane çaksın ayırlırsın heheheheheh :roflol:
valla dövsenizde haklisiniz cok uyuyorum sisecem doguramicam bu gidisle gece esimle oturuyom sahur vakti bitene kadar yani en erken yattigim gece 4 sabahta ayikamiyom uyanincada ne yesem diye dusunup duruyom kahvaltiyi gece esimle yapmis oluyom yine kahvalti istemiyo canim oyuzden yemek yapmam gerek yanii vazgeciyom geri oturuyom aha kalkimda yapim döversiniz falannnnaniknanik
bizde bolca sopa var bugün dilek yaaaaaa :jeyyar:
ay dur kıyamadım şimdi yeni uyanmış alınır falan gel öpim ben bi seni Şeniz
özel istek üzerine uyandırma servisi hizmetinizdeeeeee hihoyyyt
:mymeka:
gülenlerden nefffffffret ederim :mymeka:
ama meyve saatiydi niye süt içiyosun ki akannehir
canıııııım allah razı olsun varsa başka çakılacak hizmete hazırım şakkıdı
BEN ELMA VE ŞEFTALİ GETİRDİM BUGÜN
HADE BAKEM MEYVE SAATİ KIRMIYIM KAFANIZIIIIIIIIIIII :mymeka:
bilgecimmm ne çakıyorsun sen bu hamile hatunlara bkymmm.bebişleri düşün amaa olmazz
elma, erik ve muz getirdim bilgecim
ay biz ne zaman doyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?