2009 Aralık Anneleri

bilgeee öpp beniii anacımmmmmmm yerimseniben

:jeyyar: yanaşşşşşşş Şeniz

bana laf mı attın şincik sen sengözlerimebaksanab yanaş sana da uçem bi :1ninca:

bilge dünürün gittimi doktora?

gitti canım 3teydi randevu a.s

yok canım sütü o anda içmedim 12 de içtim içince uykum geldi yaşasın meyvaaaa hadi yiyelim cokacimcoook

kendimi gestapo gibi hissediyorum ha :roflol: sanki sabah meyve öğleden sonra süt tüketsen nolur ki :roflol: hayır daha komiği ben böle takılıyorum siz de ciddi ciddi hesap veriyosunuz :roflol: :roflol:

aaaaaa valla ne biliyim korktum şamar oğlanına çevirdin hepimizi sabahtan beri :1no2:

of aynı ben
yiyorum doymuyorum -tatlicadiarzu-
yandık valla
doğurana kadar böyle devam edersem kapılardan geçemiycem:sinifsinif:

dünüründen haber alırsan bizede yaz bakalım
gelinin nasılmışsengözlerimebaksanab

e ama kızlar şimdi çakınca çaktın diyosunuz da haketmedi mi bi bakın :1no2: aha da vurmadım cevabınızı bekliyom :1closedeyes:

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrr,bugün hepinizde bezginsiniz bakıyorumda.sizde haklısınız sıkıldınız artık çalışmaktan.ALLAH yardımcınız olsun...

bunalmış durumdayım oooofff... heryerim de bir ağırlık göbeğim beni öne doğru çekiyor.. çok yorgunumm.. sırtım göbeğim heryerim ağrıyoo

kızlar ya bende yok öle aşırı bi işteh biliyomusunuz tabii bu benim için avantaj çok fazla kilo almadım 6 kilo kadar aldım:):CüvCüv:

aaaaaa valla ne biliyim korktum şamar oğlanına çevirdin hepimizi sabahtan beri :1no2:

ya ben hatırlatma baabında soruyorum ama hazrola geçip cevaplıyosunuz sırnaşık şey ha bugün çakıyorum o ayrııııııııı şakkıdı o da aslında uyandırmak için :1rolleyes:

iyidir benim gelinim bak gör yarın muhteşem haberlerle gelcek dünürcüm şakkıdı ben de birazdan çıkıcam meralcim o yüzden yazamam :1no2:

aaaaaaaaa kizlarr sikayet yok biz o göbisleri buyutene kadar neler cektik tamam agirlik veriyo hareketlerimiz sinrlaniyo ama cok sukurki biz sansli insanlarizki evlatlarimiz olacak rabbim olmayanlarada versin...hadi sekerler canlanin yemek yedimya kendime geldim az önce bende öyleydim sölemesi ayip:kedi:

ya arkadaşlar biri bana bu foto eklemeyi öğretse de bende bigün üşenmeden onları çekip eklesem?

bilge 6 kilo alan bu arkadaşada çak bir tane. bide rahat rahat söylüyo yawww :)

ama cnm napalım gerçekler bunlar size yalan söleyemem ki:) son aylardada böle gidersem çok iyi olur tabii.iştahım açılmazsa almam heralde ama napalım cnm çok da alsak az da alsak farketmez sağlıklı olsunlarda bebişler...bu arada fazla hızlı çaklamyında oğluşum korkmasın

bunalmış durumdayım oooofff... heryerim de bir ağırlık göbeğim beni öne doğru çekiyor.. çok yorgunumm.. sırtım göbeğim heryerim ağrıyoo

kıyamam sana gel :teselli:

bilge 6 kilo alan bu arkadaşada çak bir tane. bide rahat rahat söylüyo yawww :)

bilgecim şimdi hak verdim sanaaa

yok valla bu haketti kuşum yanına birşeyler alsana aaaaaaaa hadi beraber ::tomato:

ben kenardan sizi izliyorum daha şikayet edin çakıyosun diye hadi bekliyorum ben şakkıdı :dilcikar:

ensene çakılcak zaten oğluşunla ilgili bi mevzu değil :jeyyar:

kızlar ya bende yok öle aşırı bi işteh biliyomusunuz tabii bu benim için avantaj çok fazla kilo almadım 6 kilo kadar aldım:):CüvCüv:
NİSBETMİ YAPIYORSUN ŞEKERİM
VALLABEN 11-12 KİLO ALDIM
OF ALLAHIM YEMEMELİYİM

İYİDİR İYİDİR BENİMDE HİÇ ŞÜPHEM YOK CNM.
SENDEMİ DR GİDECEKSİN YOKSA

AFİYET OLSUN YAVYUNA
AH GÖBEKLER AH GÖBEKLER
BÜYÜSELER DİYORDUK AMA:sinifsinif: BUKADAR KİLO ALMASAYDIM KEŞKEakannehir

çalışmaya devam etseeeem bu böyle gitmez, ayrılsaaam e para da lazım.. napsam:kedi:
kızlar ben son 3 hafta kalana kadar çalışıp izne çıksam, sonra dönmem baya zor maaş alma olayı nasıl oluyor ya

kizlar bisey diyimi bende 6 kilo aldim ama almaya calisiyom yani daha dogrusu karnim cok az sisirmeye calisiyom cok yiyom ama alamiyom mesele ne yiyecegime karar verince onu yapip yiyom sonra internette dolasirken bi yemek goruyom yada pasta kalkiyom onu yapiyom bide tek basima olunca esimde aksam 10.30 geliyo bazen daha gec yani habire bisey yapip yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…