kaydirigubbakcemilesüt içtim daha çok uykum geldi :))))))) offff valla etrafa sataşıyorum ama hiç iyi değilim ayakta yoruluyorum oturunca kuyruk sokumum ve sırtım ağrıyor uykum var ve günde 80 kere wc ye gidiyorum amaaaaaan ne yapalım emeksiz ne yemek oluyor ne bebek[/
delikafaduldendelikafadulden ayyyyyy inanın bugün hepimiz bunaldık kızlarya izin işini nasıl yapacaksınız ben tam günümde izine ayrılıcam valla nasipse iyice bunalmaktansa evde bari yat kalk yürüyüş yemek derken vakit geçer ...
valla canım benim şu anda ki fikrim dayanabildiğim kadar dayanıcam bebişle daha sonra daha çok beraber olabileyim diye bana o zaman daha çok ihtiyacı olacak yaaa toplam 4 ay izin mi olur yaa :mymeka:
bilgeee öpp beniii anacımmmmmmm yerimseniben
valla dövsenizde haklisiniz cok uyuyorum sisecem doguramicam bu gidisle gece esimle oturuyom sahur vakti bitene kadar yani en erken yattigim gece 4 sabahta ayikamiyom uyanincada ne yesem diye dusunup duruyom kahvaltiyi gece esimle yapmis oluyom yine kahvalti istemiyo canim oyuzden yemek yapmam gerek yanii vazgeciyom geri oturuyom aha kalkimda yapim döversiniz falannnnaniknanik
bilge dünürün gittimi doktora?
yok canım sütü o anda içmedim 12 de içtim içince uykum geldi yaşasın meyvaaaa hadi yiyelim cokacimcoook
:jeyyar: yanaşşşşşşş Şeniz
bana laf mı attın şincik sen sengözlerimebaksanab yanaş sana da uçem bi :1ninca:
gitti canım 3teydi randevu a.s
kendimi gestapo gibi hissediyorum ha :roflol: sanki sabah meyve öğleden sonra süt tüketsen nolur ki :roflol: hayır daha komiği ben böle takılıyorum siz de ciddi ciddi hesap veriyosunuz :roflol: :roflol:
o yüzden enselerine çakıyorum ya fatmacım yerimseniben ince ruhlu bir barbarım ben şakkıdı
korkarım hiç :1no2: bugün çok beter oldum ama ben her gün bu kadar olmuyodum mafoldumben şimdi elmayı da yedim ki 5 dakikaya iyiden kazınır mide kafamçokkarıştı
OOOOOOOOO Sizne güzelmeyvelere başlamışsınız ve benim sevgili patronum daha gelmediği için sabahtan beri sacede üzüm yiyorum kızlar nasıl kızlar bayılıcam açlıktan sabhatan dediğim bi salkım yedim
of aynı ben
yiyorum doymuyorum -tatlicadiarzu-
yandık valla
doğurana kadar böyle devam edersem kapılardan geçemiycem:sinifsinif:
dünüründen haber alırsan bizede yaz bakalım
gelinin nasılmışsengözlerimebaksanab
aaaaaa valla ne biliyim korktum şamar oğlanına çevirdin hepimizi sabahtan beri :1no2:
of aynı ben
yiyorum doymuyorum -tatlicadiarzu-
yandık valla
doğurana kadar böyle devam edersem kapılardan geçemiycem:sinifsinif:
dünüründen haber alırsan bizede yaz bakalım
gelinin nasılmışsengözlerimebaksanab
kızlar ya bende yok öle aşırı bi işteh biliyomusunuz tabii bu benim için avantaj çok fazla kilo almadım 6 kilo kadar aldım:):CüvCüv:
e ama kızlar şimdi çakınca çaktın diyosunuz da haketmedi mi bi bakın :1no2: aha da vurmadım cevabınızı bekliyom :1closedeyes:
kızlar ya bende yok öle aşırı bi işteh biliyomusunuz tabii bu benim için avantaj çok fazla kilo almadım 6 kilo kadar aldım:):CüvCüv:
bilge 6 kilo alan bu arkadaşada çak bir tane. bide rahat rahat söylüyo yawww :)
bunalmış durumdayım oooofff... heryerim de bir ağırlık göbeğim beni öne doğru çekiyor.. çok yorgunumm.. sırtım göbeğim heryerim ağrıyoo
bilge 6 kilo alan bu arkadaşada çak bir tane. bide rahat rahat söylüyo yawww :)
bilgecim şimdi hak verdim sanaaa
yok valla bu haketti kuşum yanına birşeyler alsana aaaaaaaa hadi beraber ::tomato:
ama cnm napalım gerçekler bunlar size yalan söleyemem ki:) son aylardada böle gidersem çok iyi olur tabii.iştahım açılmazsa almam heralde ama napalım cnm çok da alsak az da alsak farketmez sağlıklı olsunlarda bebişler...bu arada fazla hızlı çaklamyında oğluşum korkmasın
NİSBETMİ YAPIYORSUN ŞEKERİMkızlar ya bende yok öle aşırı bi işteh biliyomusunuz tabii bu benim için avantaj çok fazla kilo almadım 6 kilo kadar aldım:):CüvCüv:
İYİDİR İYİDİR BENİMDE HİÇ ŞÜPHEM YOK CNM.ya ben hatırlatma baabında soruyorum ama hazrola geçip cevaplıyosunuz sırnaşık şey ha bugün çakıyorum o ayrııııııııı şakkıdı o da aslında uyandırmak için :1rolleyes:
iyidir benim gelinim bak gör yarın muhteşem haberlerle gelcek dünürcüm şakkıdı ben de birazdan çıkıcam meralcim o yüzden yazamam :1no2:
aaaaaaaaa kizlarr sikayet yok biz o göbisleri buyutene kadar neler cektik tamam agirlik veriyo hareketlerimiz sinrlaniyo ama cok sukurki biz sansli insanlarizki evlatlarimiz olacak rabbim olmayanlarada versin...hadi sekerler canlanin yemek yedimya kendime geldim az önce bende öyleydim sölemesi ayip:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?