2009 Aralık Anneleri

of canım yaaaaaaa
bayramlaşmaya geldiğimde yerim süper olur valla

akşam benimde gelmem zor olur canım
yemekten sonra eve gidip duşumu alıp cuuuuuuuuuuup koltuğuma
malum uyumak lazım
senin kocanın erken geldiği birgün yapıcaz bir program ama

a.s

selam hoşgeldiiin!!! genel olarak sürekli aşeriyoruzcokacimcoook ve uykumuzmirmirmirmir var sen nasılsın??

bende genelde uykulu halsiz oluyorum ve cnm bişeyler istiyo ama kilo korkusundan fazla yemek istemiyorum aradada baş ağrısı ve mide bulantısı var

İki tanei yaptıdın sen benim ebem artık 1tane yapılıyo dedi başka yok dedi kızlar çok ağrıyoooooo,uykumda var dayanamıcam yaa isyanlardayımmmmm

evet canım 2. doz yapıldı. 3. doz içinde şubat ayında gel dedi, bunlar tamamlandığında benim ve bebeğin 10 yıl korumada olacakmışız..

ben de sordum başka doz olacak mı diye 1 ay sonra ilaç yazdırmaya gelince yaparız ikinciyi dedi

serinus, ayesbirim, bulut, crstal18, eslemnur, fms, hayat24+, KYDNOS, mcetin1+, mediha74, meybon+, nefican, ningo07, oznurss, pringles 15 kayıtlı kullanıcı

yiyorum şuanda
ve benden mutlu yooooooooooooookkkkkkkturalkisalkisalkis:sm_cool:

Afiyet olsuın canım benimde canım nasıl şöyle sebze yemeği zeytinyağlı sarma pilav .çekti offffffff yemede yanında yat kızlarya:CüvCüv::CüvCüv:Benimde iştanıın maşallahı var ama yokki yiyeyim olsa kesinlikle kaçırmam valla:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…