2009 Aralık Anneleri

bez bebek çok güzelmiş ya kızı olacak anneler bence hemen yapın en sevdiği oyuncağıda o olu.hatat hepiniz aynı renkte yapın 2009 arsalık bebişlerimiz bbekleri aynı olsunnn.

teşekkürler,arkadaşlar ben ve eşim iriceyiz de bebeek dee gelişir umarm.sağlıklı olsunda zayf olması sorun deildir heralde......

cnm bnm takma kafana bence artık hızlı büyümeye başlıyorlar ben enson 27 haftanın sonunda gittim1050 grdı.şimdi gidenlerinki1350 olmuş yani hiç takma bundan sonraki kontrollerde bizim bebişlerde büyümüş olacak

teşekkürler,arkadaşlar ben ve eşim iriceyiz de bebeek dee gelişir umarm.sağlıklı olsunda zayf olması sorun deildir heralde......

eve cnm aynen sağlıklı olsunda kiloluolmuş zayıf olmuş farketmez içini fear tut bende antalyyyydayım sen neresindensin cnm hangi dktra gidiyosn

haftada kaç gr alıyolar ortalama bebekler acaba?tabi değişiyodr bebişten bebişe ama ortalama bişey deniyomu bu haftadan sonrası için

canım ben internette bir siteden takip ediyorum hafta hafta orada 26.hafta için 780 diyor yani senin bebişte gayet iyi bence hem sorun olsaydı kilosunda dr söylerdi asıl bundan sonra hızla büyüyecekler

kızlar ben birazdan çıkıyorum annemde kalıcam bu akşam gene yarın temizlik yapacak o yüzden yarın izinliyim cuma görüşürüz kendinize ve bebşlere iyi bakın Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum yavaştan anca toplanırım. yarın görüşürz inş. kendinize ve yavrularınıza dikkat edin. hepinizi öptümmmmmmmmmm....
byeeeeeeeeeeeeeee

ayy ne zamandır yapmıyorum bende yazın kokuyo yumurta canım kocamda çok sever bunu bende yapayım bu akşam bari.
sanki ben buna havuç ve patateste koyuyodum küçük küçük doğrayıp CADIARZU

kızlar benimde mesaim bitmek üzere
yarına kadar yavrularınıza ve kendinize çoooooook iyi bakın
öykümle sizi selamlıyor ve kocaman öpücüklerimizi yolluyoruzbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorummmmmmmmm kendinize ii bkınnn byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…