Cem Garipoğlu teslim olmuş.Hem de İstanbulda:1shok: Sakal bıyık uzatmış hayatta tanımazdım görsem de:1shok:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishemen haberleri vereyim..
diyarbakırdayız.. bugün bi hastaneye gittik.. danışma amaçlı aslında.. cumartesi hem şeker yüklemesi hem de ultrason muhabbetini yapacaktım ama cumartesi dr. çalışmıyormuş.. isterseniz şimdi yapalım muaneyi siz girişi cumartesi yaparsınız dedi...
seçil bu arada doppler falan burtom dayapılan herşeyi bi daha yaptı kadın saolsun =))))
1200 gr. civarında
36 cm...
yüzünü her zamanki gibi elleri ve bacaklarıyla kapadı ama az biraz görüntü aldık =))) eklerim bilare..
herşeyi normal sağlıklı çok şükür...
ayyyy ööyle işte... hiç hesapta yokken bebişimi gördüüümm
darısı sizlerin başına...
ee sizler nasılsınız bakam?
bu saatte zor bulursun sen bizi yavyuuuuuuuuuuuuumyaa kızlarrr nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutlu mutlu haberlerimi veriyorum alkışlayan yokkk :sinifsinif: :gitme:
gel şekerim hep gelinşş cnm....
ben çıkıyorum kızlarr... yarın benden slm edin herkese..
çok öpüyorumm.. gelirim yine arada.... muckkkssssssssssss
canım amniyotik bant bendede çıktı.selam herkese:)kızlar benim şekerim yüksek çıktı,dr tavsiyesi ile diyet yapıyoruz,ayrıca cok ender gözrülen amniyotik bant diye bişey oluşmuş gebelik kesesinin sağ üst köşesinde,bayramdaki sonrki ilk gün yine usg ye gireceğim
güzel şeyler duymak dileği ile...
tüm gebiş annelere sevgiler...
Ben de ayın 23ü yani bayramdan sonraki güne aldım randevumu oğluşumu görecem ay bir ay geçti görmeyeli uzuun uzuun izlemek istiyorum onu.Kilosu ne kadar oldu acaba 1kilo civarıdır herhalde artık bebeğimopuyorumnanaktan Bugün çok hareketliydi maşallahÇok hoşuma gitti hep böyle olsunn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dilekcim amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:ALLAHIM HEPIMIZE KUCAKLARIMIZDADA GÖRMEYI NASIP EDER INSALLAH SAGLIKLI SIHHATLI ELI AYAGI DUZGUN INSALLAHHH:Saruboceq:
bizde seni öpüyoruz gece kuşuyerimsenibenOFF KIZLAR YINE YALNIZCA BEN VARIM,ANCA BU SAATLERDE GIREBILIYORUM.HEPINIZI COK OZLEDIM KOCAMAN OPUYORUMHERKESİİİ opuyorumnanaktan
ben hergün 6'da uyanıyorum amamafoldumbenYine uyuyamadım ben altıdan beri uyanığım(((((((
Bir şeyler yedim yine yatacam birazdan hepinize günaydınna.s.
Cem Garipoğlu teslim olmuş.Hem de İstanbulda:1shok: Sakal bıyık uzatmış hayatta tanımazdım görsem de:1shok:
yine uyuyamadım ben altıdan beri uyanığım(((((((
bir şeyler yedim yine yatacam birazdan hepinize günaydınna.s.
Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
Kızlar nasılsınız
Öyküm'le ben kahvaltımızı yaptıkcokacimcoook
Burcuuuuuuuuu bebişinden haberleri merakla bekliyorumhihoyyyt
Hepimiz için güzel birgün olur inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
aa bana niye 1tane yeterli dendi anlamadım neyse nabalım
günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
opuyorumnanaktan günaydın canımmm
sen şu ruh halini endişeliden başka bir şeye değiştir bakem gayri a.s.
selam arkadaslar,daha öncede yamıstm ama uuzzun zaman oldu.ya ben dün konrole gittim 26 haftaday bebiş 760 gr bana birz düşük gibi geldi okadar da iyi beslendiğimi düşünyodm ama baya kafaya taktım yani ben kendm 10 kilo aldm bebek 1 kilo bile olmamış siinkilerin son kilosu nedir acaba
olmuyoooooo:bbo:
hemen haberleri vereyim..
diyarbakırdayız.. bugün bi hastaneye gittik.. danışma amaçlı aslında.. cumartesi hem şeker yüklemesi hem de ultrason muhabbetini yapacaktım ama cumartesi dr. çalışmıyormuş.. isterseniz şimdi yapalım muaneyi siz girişi cumartesi yaparsınız dedi...
seçil bu arada doppler falan burtom dayapılan herşeyi bi daha yaptı kadın saolsun =))))
1200 gr. civarında
36 cm...
yüzünü her zamanki gibi elleri ve bacaklarıyla kapadı ama az biraz görüntü aldık =))) eklerim bilare..
herşeyi normal sağlıklı çok şükür...
ayyyy ööyle işte... hiç hesapta yokken bebişimi gördüüümm
darısı sizlerin başına...
ee sizler nasılsınız bakam?
ayy bulut kıyamam kız sanaaa..
gidin görün valla yaa.. imkanınız da var.. ben konuşmaya diye gittim.. kadın saolsun ölçtü biçti.. kalbine böbreklerine kordonuna vs.. herşeyine baktı... cumartesi de şekeri yapıcaz..
tek korkum şekerimin yüksek çıkması...
inşşş bi aksilik çıkmaz !!!
kızlar şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı dr 100 lük yükleme yapılması gerek dedi yarın yaptırcam çok canım sıkıldı halbuki çok tatlıda yemiyodum mafoldumben
selam herkese:)kızlar benim şekerim yüksek çıktı,dr tavsiyesi ile diyet yapıyoruz,ayrıca cok ender gözrülen amniyotik bant diye bişey oluşmuş gebelik kesesinin sağ üst köşesinde,bayramdaki sonrki ilk gün yine usg ye gireceğim
güzel şeyler duymak dileği ile...
tüm gebiş annelere sevgiler...
kızlar yarın oglusumu gormeye gıdıcem bayram gelıyor ya bıde oglusumu goreyım ıstedım 2 aydr ozelıne gıtmıyordum hastanedekı ultrason goruntusude ona gore oluyor yanı uzun bı zamandr oglumu gormuyorum sımdı kocaman olmustur herhalde heyecanlanmaya basldım yuzu daha netlesmıstır dımı kızlar cok merak edıyorum randevum yarın aksam saat 5 de bı an once vakıt gelsede gorsem yavrumu bu arada seker yuklemesı yaptırdım onuda gosterecegım hemen hemen hepımız tamamladık galıba bu testıde baska bı testımız kaldımı kızlar yaptırmamız gereken artık neyse yarın gorusuruz kızlar
ALLAHIM HEPIMIZE KUCAKLARIMIZDADA GÖRMEYI NASIP EDER INSALLAH SAGLIKLI SIHHATLI ELI AYAGI DUZGUN INSALLAHHH:Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
günaydınnnnnnnnnnnn güzel anneler nasıllar bklm
Günaydın herkese......
Bende dün kızımı görmeye gittim...Doktor amcasına bir rahat vermedi tekmelerinden kaydirigubbakcemile3
Tam 1 kg olmuş yavrum...Herşey yolunda gidiyor çok şükür...Tek sorun kızım şimdilik tersmiş...Doğuma kadar döner sıkma canını dedi...% 90 normal doğum diyor doktorum...Hayırlısını diliyorum Allah' tan hiç fark etmez normal sezeryan...Yavrumu sağ salim kollarıma alayımda her acıya razıyım...
gunaydınnnnnnnnn
dun 6 saat kapalıçarşıda vakıt geçirmişim farkında degilim geldim ayaklarım tutmuyordu
eşim yok artık gitmek biryere dedi :)
bahar hoşgeldin cnm iyisindir inşallah
burcu dun gidecektı inşallah iyihaberlerle gelmiştir
öznurcugum kapalıçarşıdan dışarı çıktıgımda sat 6ydı
ben kapalıçarşıda sordum esnafa emınonunune daha yakınmış o tur satılan yerler burdan biraz uzak dendi aa gezmiş oluruz bakabiliriz belki dedi ama saat 6 da çarşıdan çıkınca anca eve dönuş saati gelmişti cnm ya kusura bakma fikir veremedım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?