2009 Aralık Anneleri

ALLAHIM HEPIMIZE KUCAKLARIMIZDADA GÖRMEYI NASIP EDER INSALLAH SAGLIKLI SIHHATLI ELI AYAGI DUZGUN INSALLAHHH:Saruboceq:

OFF KIZLAR YINE YALNIZCA BEN VARIM,ANCA BU SAATLERDE GIREBILIYORUM.HEPINIZI COK OZLEDIM KOCAMAN OPUYORUMHERKESııı opuyorumnanaktan

Yine uyuyamadım ben altıdan beri uyanığım(((((((
Bir şeyler yedim yine yatacam birazdan hepinize günaydınna.s.

Cem Garipoğlu teslim olmuş.Hem de ıstanbulda:1shok: Sakal bıyık uzatmış hayatta tanımazdım görsem de:1shok:

Cem Garipoğlu teslim olmuş.Hem de İstanbulda:1shok: Sakal bıyık uzatmış hayatta tanımazdım görsem de:1shok:

günaydın canım nabersin? :hulya:
ben de habere şaşkınım ama polisin sakallı ve saç/sakal rengi değişmiş robot resim üretmesi gerekmez miydi??? neticede gizlenen biri görüntüsünü değiştirmeye çalışacak ve erkekse ya bıyık bırakacak ya sakal... ya da sakallı/bıyıklıysa kesecek gayet basit mantık yani

Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
Kızlar nasılsınız
Öyküm'le ben kahvaltımızı yaptıkcokacimcoook
Burcuuuuuuuuu bebişinden haberleri merakla bekliyorumhihoyyyt
Hepimiz için güzel birgün olur inşallah

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkış benim canım arkadaşıma alkış
maşallah arya'ya bernacım
kız büyütmüşsün sen yavyunukaydirigubbakcemile5
rabbim nazarlardan saklasın
sağlıcakla kucağımıza nasip etsin

şeker yüklemesinide kafana takma lütfen
allahın izniyle onuda sorunsuz atlatırsın:Saruboceq:

yaa kızlarrr nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mutlu mutlu haberlerimi veriyorum alkışlayan yokkk :sinifsinif: :gitme:
bu saatte zor bulursun sen bizi yavyuuuuuuuuuuuuum
alkışların en büyüğü sana tatlişkomalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşş cnm....

ben çıkıyorum kızlarr... yarın benden slm edin herkese..

çok öpüyorumm.. gelirim yine arada.... muckkkssssssssssss
gel şekerim hep gel
bizde öykümle seni kocamaaaaaaaaaaaaan öpüyoruzŞeniz

canım amniyotik bant bendede çıktı.
yaklaşık 2 ay önce
inan bende çok korktum dr dinlerken ama;
ilk 3 ay da yani bebeğin gelişme döneminde sorun yaratıyormuş
allaha şükür bu saatten sonra herhangi bir zararı olmazmış.
bende ilk duyduğumda inanılmaz korkmuştum
int. okudum araştırdım çok fena şeyler yazıyordu.
sakın onları okuyupda moralini bozma.:Saruboceq:

maşallah yavruna annesi
valla bizde özledik ama zamanımızı bekliyoruz artık.
ama senin kuzun 1 kilo kesin olmuşturalkisalkisalkis

ALLAHIM HEPIMIZE KUCAKLARIMIZDADA GÖRMEYI NASIP EDER INSALLAH SAGLIKLI SIHHATLI ELI AYAGI DUZGUN INSALLAHHH:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dilekcim amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

OFF KIZLAR YINE YALNIZCA BEN VARIM,ANCA BU SAATLERDE GIREBILIYORUM.HEPINIZI COK OZLEDIM KOCAMAN OPUYORUMHERKESİİİ opuyorumnanaktan
bizde seni öpüyoruz gece kuşuyerimseniben

Yine uyuyamadım ben altıdan beri uyanığım(((((((
Bir şeyler yedim yine yatacam birazdan hepinize günaydınna.s.
ben hergün 6'da uyanıyorum amamafoldumben
bak sen tekrar yatıyorsun en azında:lepi:

Cem Garipoğlu teslim olmuş.Hem de İstanbulda:1shok: Sakal bıyık uzatmış hayatta tanımazdım görsem de:1shok:

adi herif cezasını çeksin

canım günaydın inşallah güzel bir gün olur meralcim
biz idare ediyoruz kuzunla sen napıyosunuz?? sengözlerimebaksanab

aa bana niye 1tane yeterli dendi anlamadım neyse nabalım

ben dün söylemiştim ama yine söyliyim... yapılan kan testlerinde vücudunda tetenosa karşı belli düzeyde antikor varsa... yani zamanında aşı olduysan ve o hala vücudunu koruyorsa sadece rapel denilen (hatırlatma) aşısı yapıyorlar vücut hatırlayıp tümüyle korusun diye

günaydıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

günaydınn

Günaydın herkese......
Bende dün kızımı görmeye gittim...Doktor amcasına bir rahat vermedi tekmelerinden kaydirigubbakcemile3
Tam 1 kg olmuş yavrum...Herşey yolunda gidiyor çok şükür...Tek sorun kızım şimdilik tersmiş...Doğuma kadar döner sıkma canını dedi...% 90 normal doğum diyor doktorum...Hayırlısını diliyorum Allah' tan hiç fark etmez normal sezeryan...Yavrumu sağ salim kollarıma alayımda her acıya razıyım...

gunaydınnnnnnnnn
dun 6 saat kapalıçarşıda vakıt geçirmişim farkında degilim geldim ayaklarım tutmuyordu
eşim yok artık gitmek biryere dedi :)
bahar hoşgeldin cnm iyisindir inşallah
burcu dun gidecektı inşallah iyihaberlerle gelmiştir
öznurcugum kapalıçarşıdan dışarı çıktıgımda sat 6ydı
ben kapalıçarşıda sordum esnafa emınonunune daha yakınmış o tur satılan yerler burdan biraz uzak dendi aa gezmiş oluruz bakabiliriz belki dedi ama saat 6 da çarşıdan çıkınca anca eve dönuş saati gelmişti cnm ya kusura bakma fikir veremedım sana

merhaba, doktor normal olduğunu söylediyse normaldir, arkadaşlar da söylemiş sana, hiçbir bebeği diğeriyle karşılaştırmıyorlar günleri aynı bile olsa bünyeler farklı olabilir... anne-baba iriyiz diyorsun ama ailedeki ufak tefek birine çekmiş olma olasılığını unutma yerimseniben
bizim bir arkadaşın işyerinde yaşanmış bir olay var: anne baba aynı işyerinde çalışıyorlar ve ikisi de beyaz tenli kumral insanlar, çocukları oluyor çocuk havuç (kızıl) ve her ikisinin de sülalesinde bilinen havuç yok :1no2: tabii baba delleniyor "çocuk benden değil mi" diye, boşanma aşamasına kadar geliyor iş sonra bir araştırıyorlar iki taraftan birinin tam 7. kuşağında havuç var... yani 7 göbek öteye çekebiliyorlar senin de o şekilde 7 göbekte ufak tefek biri varsa ona çekmiş olma olasılığı mevcut :hulya:
ayrıca 26. hafta için 760 gr bana hiç de az gibi gelmedi

olmuyoooooo:bbo:

tatlım http ile başlayacak .jpg ile bitecek mesela başında sonunda tırnak falan olmayacak
benimki şöyle görünüyor mesela http://www.i-am-pregnant.com/countdown/_foot/1261641600.jpg

a.s. a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
maşallah kuzuna annesi hanımkız olmuş artık kaydirigubbakcemile2 allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallahhhhh :Saruboceq:
şeker için de biraz dikkat edersen yüksek çıkmaz bernacım yahu... zaten de bence bu kadar stresse girdiğimize değecek bir mevzu değil en kötü ihtimalle 3 ay diyet yaparız şakkıdı bu kadar aydır yediklerimize sayalım :roflol:

kızlar şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı dr 100 lük yükleme yapılması gerek dedi yarın yaptırcam çok canım sıkıldı halbuki çok tatlıda yemiyodum mafoldumben

inşallah hepimiz güzel haberler alır ve veririz
şeker veya herhangi bir konuyu lütfen bu kadar stress yapmayın arkadaşlar... sonuçta şekerin çözümü basit gırtlağı tutunca düzene girecek, aylardır yediklerimize sayıp 3 ay popomuzu sıkıcaz budur yani olay şakkıdı okuyup da "senin normaldir ondan ötüyorsundur" diyen sevgili arkadaşlarımız varsa söyleyeyim benim henüz şeker yüklemem yapılmadı ama bünyem şekere yatkın bir bünye yani kendimi de ikna ediyorum halihazırda :kedi: :roflol:

benim doktorum 30. haftada yine ultrason istedi... tam tarih belirlemek ve son dakika tersiliği var mı görmek açısından istiyorum dedi akannehir

aminnnnnnnn :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

kaydirigubbakcemile Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnn güzel anneler nasıllar bklm

canım biz iyiyiz oğluşunla sen nasılsınız bakem sengözlerimebaksanab

maşallah cnm.hepimiz öyle sağılıklı olsunlarda normal sezeryan hiç farketmez.

ya sen hiç yorulmazmısın cnm ya ne bu gezmek demkki hamile olmadan önce hiç durmuyordun evde baksana bu halle bile 6 saat gezebildiğine göre.eşin ii yapmış valla.oh olsun san çıkmak yok artık öle

bilgecim bizde oğluşumla çok iiz bayram gelsede 3 günde olsa bir tatil yapsak dimii ama.şansada hafta sonuna geliyor bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…