kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum yavaştan anca toplanırım. yarın görüşürz inş. kendinize ve yavrularınıza dikkat edin. hepinizi öptümmmmmmmmmm....
byeeeeeeeeeeeeeee
kimse kalmadı heralde ben de cıkayım barii...
kızlar benimde mesaim bitmek üzere
yarına kadar yavrularınıza ve kendinize çoooooook iyi bakın
öykümle sizi selamlıyor ve kocaman öpücüklerimizi yolluyoruzbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorummmmmmmmm kendinize ii bkınnn byeeeee
hoşgeldin bernaa.s. maşallahhemen haberleri vereyim..
diyarbakırdayız.. bugün bi hastaneye gittik.. danışma amaçlı aslında.. cumartesi hem şeker yüklemesi hem de ultrason muhabbetini yapacaktım ama cumartesi dr. çalışmıyormuş.. isterseniz şimdi yapalım muaneyi siz girişi cumartesi yaparsınız dedi...
seçil bu arada doppler falan burtom dayapılan herşeyi bi daha yaptı kadın saolsun =))))
1200 gr. civarında
36 cm...
yüzünü her zamanki gibi elleri ve bacaklarıyla kapadı ama az biraz görüntü aldık =))) eklerim bilare..
herşeyi normal sağlıklı çok şükür...
ayyyy ööyle işte... hiç hesapta yokken bebişimi gördüüümm
darısı sizlerin başına...
ee sizler nasılsınız bakam?
hemen haberleri vereyim..
diyarbakırdayız.. bugün bi hastaneye gittik.. danışma amaçlı aslında.. cumartesi hem şeker yüklemesi hem de ultrason muhabbetini yapacaktım ama cumartesi dr. çalışmıyormuş.. isterseniz şimdi yapalım muaneyi siz girişi cumartesi yaparsınız dedi...
seçil bu arada doppler falan burtom dayapılan herşeyi bi daha yaptı kadın saolsun =))))
1200 gr. civarında
36 cm...
yüzünü her zamanki gibi elleri ve bacaklarıyla kapadı ama az biraz görüntü aldık =))) eklerim bilare..
[ayy bulut kıyamam kız sanaaa..
gidin görün valla yaa.. imkanınız da var.. ben konuşmaya diye gittim.. kadın saolsun ölçtü biçti.. kalbine böbreklerine kordonuna vs.. herşeyine baktı... cumartesi de şekeri yapıcaz..
tek korkum şekerimin yüksek çıkması...
inşşş bi aksilik çıkmaz !!!
/QUOTE]
Bernacım bende çrş günü şeker yüklemesi yaptırcam hem bebişi görücem inş ikimizinkide sorunsuz çıkar canım yaaa
amin cnm amin..
ben çok tatlı yiyorum.. zaten ondan kilo aldım bu kadar da...
tatlı sorun yaratmaz inşş =) şimdi arzunun yazısını da okuyunca kıllandım.. meyveyi bile azalt demiş resmennn(
hiç benlik diil yaa.... sabah sabah 2 şeftali yiyen ben ne yaparım tatlısızz...
ama bebiş için de katlanıcaz mecburen..
hemen haberleri vereyim..
1200 gr. civarında
36 cm...
yaa kızlarrr nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutlu mutlu haberlerimi veriyorum alkışlayan yokkk :sinifsinif: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?