2009 Aralık Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum yavaştan anca toplanırım. yarın görüşürz inş. kendinize ve yavrularınıza dikkat edin. hepinizi öptümmmmmmmmmm....
byeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar baharcım opuyorumnanaktan

kimse kalmadı heralde ben de cıkayım barii...

iyi akşamlar dilek
kızlar benimde mesaim bitmek üzere
yarına kadar yavrularınıza ve kendinize çoooooook iyi bakın
öykümle sizi selamlıyor ve kocaman öpücüklerimizi yolluyoruzbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

iyi akşamlar meraaaaaaal opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorummmmmmmmm kendinize ii bkınnn byeeeee

iyi akşamlar fatmacım

hemen haberleri vereyim..

diyarbakırdayız.. bugün bi hastaneye gittik.. danışma amaçlı aslında.. cumartesi hem şeker yüklemesi hem de ultrason muhabbetini yapacaktım ama cumartesi dr. çalışmıyormuş.. isterseniz şimdi yapalım muaneyi siz girişi cumartesi yaparsınız dedi...

seçil bu arada doppler falan burtom dayapılan herşeyi bi daha yaptı kadın saolsun =))))

1200 gr. civarında

36 cm...

yüzünü her zamanki gibi elleri ve bacaklarıyla kapadı ama az biraz görüntü aldık =))) eklerim bilare..

herşeyi normal sağlıklı çok şükür...

ayyyy ööyle işte... hiç hesapta yokken bebişimi gördüüümm

darısı sizlerin başına...

ee sizler nasılsınız bakam?

yaa kızlarrr nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mutlu mutlu haberlerimi veriyorum alkışlayan yokkk :sinifsinif: :gitme:

hoşgeldin bernaa.s. maşallah yavrucuğuna.. benimkide hep kapatıyor, genelde, geçen nasıl olduysa profilden bir resim alabildik:dance: insan özlüyor görmek istiyor yavrusunu.. ben şimdiden özledim..

eveett yaa bizim de profilden verdi pozunu =)) bacakları da yandan yandan gözüküyorr hahahahaa =))) nası bi athleticliktir o yaaa =)) kadın da diyorr.. size benzieyecek kıpır kıpır diyee =))

selam berna senin bebiş kocamanolmuş artık maaşaallahh bende haftaya çrş gidicem bakalım kaç kilo oldu bebeğim en son 600 gr.dı .Ya ben bebeğimi çok özledim meybon dediğin gibi.

sen de görmüşsün şimdi okudum... kilolardan da maşallah =)) ben de 17 aldım kız laf aramızda =)))

dr.una kızdım haa aaaaaaaaaaaa denir mi anneye hiç !! =)))

ayy bulut kıyamam kız sanaaa..

gidin görün valla yaa.. imkanınız da var.. ben konuşmaya diye gittim.. kadın saolsun ölçtü biçti.. kalbine böbreklerine kordonuna vs.. herşeyine baktı... cumartesi de şekeri yapıcaz..

tek korkum şekerimin yüksek çıkması...

inşşş bi aksilik çıkmaz !!!

amin cnm amin..

ben çok tatlı yiyorum.. zaten ondan kilo aldım bu kadar da...

tatlı sorun yaratmaz inşş =) şimdi arzunun yazısını da okuyunca kıllandım.. meyveyi bile azalt demiş resmennn (

hiç benlik diil yaa.... sabah sabah 2 şeftali yiyen ben ne yaparım tatlısızz...

ama bebiş için de katlanıcaz mecburen..

herşeye bebişler için katlanıyoruz zaten canım ama bişey çıkmıycak inşş

inşş cnm....

ben çıkıyorum kızlarr... yarın benden slm edin herkese..

çok öpüyorumm.. gelirim yine arada.... muckkkssssssssssss

kızlar şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı dr 100 lük yükleme yapılması gerek dedi yarın yaptırcam çok canım sıkıldı halbuki çok tatlıda yemiyodum mafoldumben

yaa kızlarrr nerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mutlu mutlu haberlerimi veriyorum alkışlayan yokkk :sinifsinif: :gitme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canım hoşgeldiinn:1hug: Merak etmiştim seni sordum öğrendim.Ben hemen bebeğe bakıp döneceksiniz sanmıştım nereye gittiğini de bilmiyordum..Arya hanım iyiymiş maşallah ona kocaman olmuş annesiiOyy Oyy ya 1200gr.. benm kuzu ne kadarki ben bayramdan sonraki hafta gidecem inş.görmeye.Şeker yüklemen de iyi çıkar inşş.Fotolarını heyecanla bekliyoruz.Tabi seni deyerimseniben

selam herkese:)kızlar benim şekerim yüksek çıktı,dr tavsiyesi ile diyet yapıyoruz,ayrıca cok ender gözrülen amniyotik bant diye bişey oluşmuş gebelik kesesinin sağ üst köşesinde,bayramdaki sonrki ilk gün yine usg ye gireceğim
güzel şeyler duymak dileği ile...
tüm gebiş annelere sevgiler...

kızlar yarın oglusumu gormeye gıdıcem bayram gelıyor ya bıde oglusumu goreyım ıstedım 2 aydr ozelıne gıtmıyordum hastanedekı ultrason goruntusude ona gore oluyor yanı uzun bı zamandr oglumu gormuyorum sımdı kocaman olmustur herhalde heyecanlanmaya basldım yuzu daha netlesmıstır dımı kızlar cok merak edıyorum randevum yarın aksam saat 5 de bı an once vakıt gelsede gorsem yavrumu bu arada seker yuklemesı yaptırdım onuda gosterecegım hemen hemen hepımız tamamladık galıba bu testıde baska bı testımız kaldımı kızlar yaptırmamız gereken artık neyse yarın gorusuruz kızlar

Ben de ayın 23ü yani bayramdan sonraki güne aldım randevumu oğluşumu görecem ay bir ay geçti görmeyeli uzuun uzuun izlemek istiyorum onu.Kilosu ne kadar oldu acaba 1kilo civarıdır herhalde artık bebeğimopuyorumnanaktan Bugün çok hareketliydi maşallahÇok hoşuma gitti hep böyle olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…