2009 Aralık Anneleri

günaydın pelincim
maşallah sen baya iyi durumdasın gezebiliyosun 6 saat gezmek değil 2 saat bile zor geziyorum ben maşallah sana :))

önemli değil canım artık izne çıktığımda bi gün uğrarım oraya.

Herkeslere gunaydinlar :) Dun gittim gordum kizimi . 1200 olmus kocaman olmus valla .Suyu plesantasi gayet normal dedi doktor . Dogum hakkinda bol bol bilgi verdi . Gorunen normal dogum dedi . Daha donmemis ama bakalim artik :) 1 Kasima kadar alisveris kismini bitir yavas yavas artik agirlasiyorsun dedi. Sancilarin olcak kasiklarin agricak miden yancak ayaklarin agricak filan bi suru sey saydi valla :) Hastanede yanima almam gerekenleri filan soyledi. Dogum sonrasi bi sitma gelcek dedi sicak su torbasi al ayaklarina koyariz dedi sizinde aklinizda olsun :)

al benden de o kadar... sağlıkla kucaklarımız dolsun allah her isteyene nasip etsin :Saruboceq:

:1shok: 6 saat ben 1 saatte haşat oluyorum yahu :1no2: dinlenip 1 saat daha gezebiliyorum ama 3. saate uzatmaya henüz cesaret edemedim belki yapabilirim :1rolleyes:

ya sen hiç yorulmazmısın cnm ya ne bu gezmek demkki hamile olmadan önce hiç durmuyordun evde baksana bu halle bile 6 saat gezebildiğine göre.eşin ii yapmış valla.oh olsun san çıkmak yok artık öle

hakikaten di mi fatma 6 saat ne demek yahu akannehir

bravoooo pelincimm :mymeka: gez sen gez. beni unuttun galiba. o kadar hareketin yürümenin ardında neler olduğunu. acık otur kıçının üstüne. lmaz:

[

vay vay vayyyyyyyyy gelinime bak beeeee afferin kız dünür iyi bakmışın kuzuma kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 hay maşallah güzelim ya allah tüm isteyenleri sağlıkla tamamına erdirsin

günaydın cnmm gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza maşallahhhh

gözünaydın burcucum, maaşallah eylül'e Allah tamamına erdirsin canım inşallah.. ne güzel ilgili bir doktorun varmış burcu yaaa, sıcak su torbana kadar söylemiş, yardımcı olmaya çalışmış..

:) ben eskıden çalışıyordum
sanırım evde oturmak yaramadı 7 ay dışarlarda geçti
ayy ama fatma öyle deme Allah razı olsun varya çarşıda kım görse otur abla sen su getireyımmı acıktıysanız yemek söyleyelım gelsin dukkana şeklindeydı
tranwayda oturacak yer verdıler vapurdada öyle ayy pek bir hoşuma gitti sagolsunlar

Arzucum bu benim 2. hastanem ve 4.doktorum ha pardon 5.doktorum .Gerisini sen dusun :)

günaydın burcuuu
maşallah kocaman olmuş eylül
iyice yaklaştı artık çok heyecanlıyım çoooooook

Arzucum bu benim 2. hastanem ve 4.doktorum ha pardon 5.doktorum .Gerisini sen dusun :)

:roflol:al benden de o kadar, benim 3. hastanem, 3. doktorum.. dün akşam eşime, aşkım sana bişey söyliycem dedim, o arada bişeye daldım, o dadan koşa koşa geldi, doktorumu değişceksin dedi:1shok: :roflol:

ay maşallah kızımın arkadasına
hadigözunaydın herşey yolunda maşallah burcucum

günaydın burcuuu
maşallah kocaman olmuş eylül
iyice yaklaştı artık çok heyecanlıyım çoooooook

Kesinlikle iyice yaklasti. Sanki artik boyle olkcamis gibi geliyordu bana . Ne bilim ilkokul zamani filan direk dogururum filan gibi :) Ama artik doktor doguma hazirlaniyor vucudun filan diyince tirs tirs valla ya

kıslar sırası ve alakası olmadığını biliyorum ama, şu tickerı değiştireyim demiştim akşam, 3 ünü de denedim hala da olmuyo

sana da günaydın arzuuuuuuuuu Şeniz

bilgeeeee biz bugün böle mi anlaşıcaz cnmm konuşmadan :)))
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

a.s yerimseniben :1hug: :roflol:

ben de gitcem o zaman mısır çarşısına burada avm girişinde dedektörden geçmiyorum güvenlik "aletten geçer misiniz" diyo "hayır geçemem" deyip karnımı gösteriyorum "haaaa bebek mi var farketmemişim" diyo danalar :mymeka: otobüste de kimse yer falan vermiyo mafoldumben istanbula taşıncam bennnnnnn :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…