delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden hayııııııırrrrrrrrr benim daha çok vaaaaaaaaar daha çoooooookkkkkkk vvvaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :dilcikar: :dilcikar:
bi kere 40 haftam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24 aralıkta dolcak... 37den itibaren bekleyeceksek bu aralık başı yapar, zaten de 24ünü beklemez en geç ortasında doğar demişlerdir... benim de içimden hep nedense 12 aralık geçiyor görürsünüz 12 aralıkta doğurcam ben şakkıdı
ona da dünya kadar zaman var işte :dilcikar:
aaaaaa tablomuza annelerin bebeklerinin geliş tarihi tahminini ekleyelim miiiiiii :sm_cool: bakalım kaçımız tutturabilcez akannehir sezaryenler sayılmaz yalnız şakkıdı
bende de öle yazıyorr :)))
kızlar mevlüt ne zman yapılıyor ya:kedi: bana bunları biraz anlatabilirmisiniz??
mesela o bebek şekerleri hastanede mi dağıtılıyor yoksa mevlit demi dağıtılıyor??? yoksa ikiside ayrı mı?? bir de lohusa şerbeti ne zman hazırlanıyor, bununla ilgili sizin hazırlıklarınız neler??
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden hayııııııırrrrrrrrr benim daha çok vaaaaaaaaar daha çoooooookkkkkkk vvvaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr :dilcikar: :dilcikar:
bi kere 40 haftam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24 aralıkta dolcak... 37den itibaren bekleyeceksek bu aralık başı yapar, zaten de 24ünü beklemez en geç ortasında doğar demişlerdir... benim de içimden hep nedense 12 aralık geçiyor görürsünüz 12 aralıkta doğurcam ben şakkıdı
ona da dünya kadar zaman var işte :dilcikar:
aaaaaa tablomuza annelerin bebeklerinin geliş tarihi tahminini ekleyelim miiiiiii :sm_cool: bakalım kaçımız tutturabilcez akannehir sezaryenler sayılmaz yalnız şakkıdı
kızlar mevlüt ne zman yapılıyor ya:kedi: bana bunları biraz anlatabilirmisiniz??
mesela o bebek şekerleri hastanede mi dağıtılıyor yoksa mevlit demi dağıtılıyor??? yoksa ikiside ayrı mı?? bir de lohusa şerbeti ne zman hazırlanıyor, bununla ilgili sizin hazırlıklarınız neler??
günaydın herkeslere biz geldik kahvaltımızı yapıyoruz anca uyandık
berna burcu maşallah cnm bebişlerinize kocaman olmşlarŞeniz
göğüs ucu yarası içinde lansinoh tavsiye edilio ilaç olarak bide şey duydum bir bardağa çok az su koyuyolarmış içine ayva çekirdeği atıp bi iki gece bekletiliyormuş o jel haline geliyormuş onu sürmekte ii gelirmiş
soğan kokar ii bir fikir gibi gelmedi bana inş bi sorun yaşamayız çok oluyormş çnkü kızlar -tatlicadiarzu-
hepiniz 12 aralıkta doğurun bende o tarihi beklicem doğum günümde doğurucam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben herşeyi kafaya takar oldum son günlerde 2 gündürde çok hareketli kızım gece bile her uyandığımda hareketli oluyo.. ona taktım şimdide bi sorunmu var acaba diye :bbo:
bende de öle yazıyorr :)))
Bende de oyle K.K diye gidiyor . Bende soyledim esime . Girince K.K olanlarin birine mesaj at zaten herkese gider dedim . Hadi ya diyo
cnm bizim orlaarda 6 aylık kınası derler bebek 6-7 aylık olunca yapılır elbise alınır o gün için özel mevlüt cicileri varya onlardan bebek şekeri ben doğuma eve gelenlere vercem mevlüt için ayrı yapıcam
bi de teyzeleri ben kızıma kelebek kanatları aldım mevlütte kelebekl yapcam kızımı opuyorumnanaktan ayy çok gtatlı ya Şeniz
kahvaltım bitsin ekliyeyim resimleri
lohusa şerbeti bizim orlarda yok malesef
takacak şey arama öznurrrrr :mymeka:
ben de KK Burcu, KK Arzu gibi yazayım da hepiniz bir arada durun bari şakkıdı
ben bilmiyorum valla arzu ama 40 mevlüdü diye bir şey duymuştum, hem gelen giden bebeği hasta etmesin diye 40ından önce bir şey yapmak mantıklı gelmiyor... lohusa şerbeti de sen eve geldiğinde hazır oluyor diye biliyorum çünkü sıvı alsın diye anneye içiriliyor o esasen
ben hazırlık yapmıyorum anneme yıktım hepsini sırnaşık şey
kendimiz bebek şekerlerini hazırlayabilsek ufaktan ne güzel olur yaa.
ne vuruyon yaaaaaa
sen sanki hiçbişeye takmıyosun
ay kelebek kanadımııııııı................ ay ben ölürüm onun kanatlarına... ay yavrum benim.. nasıl tatlı oluck.. ya kendime çok kızıyorum içimden atamıyorum kız çocuk hevesini ve eylül ismini.. oğlum anlarmı üzülürmü acaba?? gece rüyamda bebeğime sepet almıştım biri pembe biri maviydi.. hala bile nolur nolmaz diye iki tane bebek sepeti alıyordum.. bu kadar da olmaz ama ya..:mymeka:
Ben ufaktan baslicam sekerleri yapmaya. Badem sekeri alcam ki o zaman uzun sure saglam kalirmis. Tulu kurdelesi nazar boncugu hazir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?