2009 Aralık Anneleri

kızlar mevlüt ne zman yapılıyor ya:kedi: bana bunları biraz anlatabilirmisiniz??
mesela o bebek şekerleri hastanede mi dağıtılıyor yoksa mevlit demi dağıtılıyor??? yoksa ikiside ayrı mı?? bir de lohusa şerbeti ne zman hazırlanıyor, bununla ilgili sizin hazırlıklarınız neler??

günaydın herkeslere biz geldik kahvaltımızı yapıyoruz anca uyandık
berna burcu maşallah cnm bebişlerinize kocaman olmşlarŞeniz
göğüs ucu yarası içinde lansinoh tavsiye edilio ilaç olarak bide şey duydum bir bardağa çok az su koyuyolarmış içine ayva çekirdeği atıp bi iki gece bekletiliyormuş o jel haline geliyormuş onu sürmekte ii gelirmiş
soğan kokar ii bir fikir gibi gelmedi bana inş bi sorun yaşamayız çok oluyormş çnkü kızlar -tatlicadiarzu-

hepiniz 12 aralıkta doğurun bende o tarihi beklicem doğum günümde doğurucam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cnm bizim orlaarda 6 aylık kınası derler bebek 6-7 aylık olunca yapılır elbise alınır o gün için özel mevlüt cicileri varya onlardan bebek şekeri ben doğuma eve gelenlere vercem mevlüt için ayrı yapıcam
bi de teyzeleri ben kızıma kelebek kanatları aldım mevlütte kelebekl yapcam kızımı opuyorumnanaktan ayy çok gtatlı ya Şeniz

kahvaltım bitsin ekliyeyim resimleri
lohusa şerbeti bizim orlarda yok malesef

Var dunur var doguma giderken soylersin doktora daha var diye :)

Valla ne zaman yapildigi degilde benim ne zaman yapacagim daha onemli :) Ben kendimi toplayincaya kadar yapmam . Ne zaman toplacam kendimi iyi hissetcem o zaman yaparim . 1 ay sonra filan olur herhalde. Bebek sekerinin bi kismini hastaneye goturcem ben orda gelenlere de ver. o yuzden

Cok sagolasin :)

hepiniz 12 aralıkta doğurun bende o tarihi beklicem doğum günümde doğurucam alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

12 Araliga hayatta beklemez Eylul :)

ben herşeyi kafaya takar oldum son günlerde 2 gündürde çok hareketli kızım gece bile her uyandığımda hareketli oluyo.. ona taktım şimdide bi sorunmu var acaba diye :bbo:

takacak şey arama öznurrrrr :mymeka:

bende de öle yazıyorr :)))

Bende de oyle K.K diye gidiyor . Bende soyledim esime . Girince K.K olanlarin birine mesaj at zaten herkese gider dedim . Hadi ya diyo

ben de KK Burcu, KK Arzu gibi yazayım da hepiniz bir arada durun bari şakkıdı

ben bilmiyorum valla arzu ama 40 mevlüdü diye bir şey duymuştum, hem gelen giden bebeği hasta etmesin diye 40ından önce bir şey yapmak mantıklı gelmiyor... lohusa şerbeti de sen eve geldiğinde hazır oluyor diye biliyorum çünkü sıvı alsın diye anneye içiriliyor o esasen
ben hazırlık yapmıyorum anneme yıktım hepsini sırnaşık şey

ay kelebek kanadımııııııı................ ay ben ölürüm onun kanatlarına... ay yavrum benim.. nasıl tatlı oluck.. ya kendime çok kızıyorum içimden atamıyorum kız çocuk hevesini ve eylül ismini.. oğlum anlarmı üzülürmü acaba?? gece rüyamda bebeğime sepet almıştım biri pembe biri maviydi.. hala bile nolur nolmaz diye iki tane bebek sepeti alıyordum.. bu kadar da olmaz ama ya..:mymeka:

genelde 40 ında okutuyorlar mevliti cnm ve hep evde dağıtıldığını gördüm ben şekerlerin. şerbetidde ya eve gelenlere yada hastanedde veriyorlar.

ne vuruyon yaaaaaa
sen sanki hiçbişeye takmıyosun

ben de hastaneye madlen tipi bir şeyler götürcem mevlütte ayrıca şeker dağıtcam...mış yani :))))

ne vuruyon yaaaaaa
sen sanki hiçbişeye takmıyosun

valla hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra hareket etmediği zaman dışında hiçbir şeyini takmıyorum şakkıdı inanılmaz relax moda geçtim hareketler başladı başlayalı... bir tek odasını falan tamamlayamayacak mıyım diye takıyorum ama o da sayılmaz bebekle ilgili bi durum diil lülülülülülü

mevlüdü gec yapmak daha ii bnce ya çünkü bi sürü insan geliyor hepside bebeği, sevmek istiyor bebekte çok küçük mikrop kapma olasılığı yüksek birde huzursuz olacak kalabalıktan 5-6 aylık yne biraz toparlamış olıyyor kendini

evet bende yıkacam ama, ancıımda dediki bir sor kızlara dedi ben en son doğum yapalı 23 yıl oluyor dedi (kardeşim) kaydirigubbakcemile3o zamandan bu zamana değişiklik çoook kızlara sor da saf saf kalmıyalım dedi..diğerini hiç açmıyım zaten kızlar dün akşam beni yine uyuz ettiler en iyisimi susayım..onlar ne adet biliyolar ne hevesleri var, bana kayınpeder demez mi şurda dolu halı var birini al o odaya ser kötükedihüso gerek yok alıcaz biz dedim.. ayyyy aklıma getirmeyeyim diyorum lanet olsun diyorum ama olmuyor işte, bişey istediğim yok bari köstek olmayın. ay ağlamak istiyorum ya sinirden.mafoldumben

aa annesi deme öyle ama üzme oğluşunu bak o bi dünyaya gelsin aman iiki oğluşum var diceksin o kadar tatlı bişi olcakki bn emini,m :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…