hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnnngeldimmmm ayollll geldimmmmmmmmm
günaydın nasılsın görüşmeyeli?günaydın herkese güzel anneler...
iyiyim bernammm napam geldik işe sabah sabah gene. neyse tatile giriyoruz die avutuyorum kendimi.
siz nasılsınız şekerim?
bu arada bilgecim çantana baktım süperr. önceden görmemiştim keşke görseydim. bugün alışveriş merkezine gidicem varsa kaldıysa bakarım ordan
muccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmemnun oldum bernacımmm
ne şeker şeysin sen öyleeee opuyorumnanaktan
günaydın dünürüüüüüHerkeselere gunaydinlarr...
hahaa yiyeliiimm... kız çantan hangisi ayyy gevur ellerde kaldım yekten yaa... haberim yok bişiden... ben de nike aldım ekledim fotolarıma bakan bakar...e işte onu diyorum ananın şekeri sana bi şey yapmadı seninki de kızına yapmıcak naniknanik
yiyelim güzelleşelim anacım zaten de gelmiş şeker bayramı tavan yapsın şekerler sırnaşık şey bi de bayram sonrası ben şeker yüklemesi yaptırmıycak olsaydım var yaaaaaaa :kedi:
ehehe iyi iyi elenktrink tuttu sositososito evlendiririm de ben bunnarı a.s çok pis çöpçatıyom he şakkıdı
yavrucum Şeniz sabah şerifleri hayır olsunnnnnn kaydirigubbakcemile2
sengözlerimebaksanab e yuh diyim kendisime sürat yapmışım sabah sabah :1shok:
az bi sus kızım be az bi sussssssssss :mymeka:
günaydın güzeller sabah sabah yine fokur fokur kaynatmışsınız burayı..
çantalarınız çok güzelmiş güle güle kullanın...
muccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın dünürüüüüü
hahaa yiyeliiimm... kız çantan hangisi ayyy gevur ellerde kaldım yekten yaa... haberim yok bişiden... ben de nike aldım ekledim fotolarıma bakan bakar...
bi de chicco set aldım 39 a.. çantalı işte...
oznurrrr tam arabanıza uygunnn fıkır fıkır kız çantaa =))
attık disco'ya giderkene alırım ödünç hehhee =)))
öznur akşam palladıum' a gittik eşimle orda mother care, C&A, ve wenice mağazalrını gezdim... ay kafayı yicektim çok tatlı şeyler var.. mother care da senin beşikten vardı, 174 liraya düşmüştü, alıcam sanırım ondan ama iç tekstili hariçti tabi.. eşimde beğendi.. C&A' dan da bir kaç parça bişeyler aldım, bir yazlık gömlek aldım çok tatlııııı 5 TL idi, bir tişört aldım mesela 3 TL idi.. birde içli dışlı tulum aldım, çorap aldım.. yakınlarda olan mutlaka gitsin.. kız elbiselerine de baktım yine:kedi: şeytan dürttü onlardan da alcaktım az kalsın o kadar güzellerdi..
kaydirigubbakcemile5 günaydın canım nasılsın bakem sengözlerimebaksanab
sağolasın sen daha almadın mı akannehir
aha şu benim çanta tıklayıver çekirgeeeeeeeeeee delikafadulden bıdı bıdı bıdı çekirgeeeeeeeeee :dance:
kahvaltıııı....
öpüyorum hepicağzınızı....
kıc bilgeeeee meşhur ettin çantayı komisyonmu alıyon ne
:))))))))))))) haaa yaşaaaa öznurr :mymeka:
bu ne yaaaa naaapmışım ben bile güldüm valaaa:)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?