2009 Aralık Anneleri

sengözlerimebaksanab e yuh diyim kendisime sürat yapmışım sabah sabah :1shok:

az bi sus kızım be az bi sussssssssss :mymeka:

geldimmmm ayollll geldimmmmmmmmm
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese güzel anneler...
günaydın nasılsın görüşmeyeli?

canımmm benimmm iyi olmanıza sevindimm... biz de iyiyiz işte.. dr.a sordum şu kemiklerin ağrımasının sebebini.. vücut kendini hazırlıyor açılıyor yavaş yavaş.. katlanacaksın artık dedi.. keşke bu dediğim dr.a devam edebilseydim o kadar şeker bi kadın ki !!!! bebişimi de gördük =))) çok mutluyum... az huzursuzum işte şu kemik sızlamarından dolayı... geceleri de kramplar olmasa..

hmmm bu arada kızlar bacağa kramp girdiğinde hemen ayağa kalkın ve kramp giren bacağınızın üstünde tek ayak durun anında geçer =))

sporcu tavsiyesi :lepi: :1rolleyes:

Günaydın kızlar ne güzel beişinize herşeyleri almısınız rrabbim giydirmeyi kullanmayı nasip etsin dün biliyosunuz baya rahatsızdım bugün biraz daah iyiyim kızlar yarın veya buün işverenden izin almayı düşünüyorum çarşıya çıkmam gerekiyo inş.problem çıkmaz sizleri seviyorum kızlar

memnun oldum bernacımmm
ne şeker şeysin sen öyleeee opuyorumnanaktan
muccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Herkeselere gunaydinlarr...
günaydın dünürüüüüü
hahaa yiyeliiimm... kız çantan hangisi ayyy gevur ellerde kaldım yekten yaa... haberim yok bişiden... ben de nike aldım ekledim fotolarıma bakan bakar...

bi de chicco set aldım 39 a.. çantalı işte...
sengözlerimebaksanab e yuh diyim kendisime sürat yapmışım sabah sabah :1shok:

az bi sus kızım be az bi sussssssssss :mymeka:

oznurrrr tam arabanıza uygunnn fıkır fıkır kız çantaa =))

attık disco'ya giderkene alırım ödünç hehhee =)))

öznur akşam palladıum' a gittik eşimle orda mother care, C&A, ve wenice mağazalrını gezdim... ay kafayı yicektim çok tatlı şeyler var.. mother care da senin beşikten vardı, 174 liraya düşmüştü, alıcam sanırım ondan ama iç tekstili hariçti tabi.. eşimde beğendi.. C&A' dan da bir kaç parça bişeyler aldım, bir yazlık gömlek aldım çok tatlııııı 5 TL idi, bir tişört aldım mesela 3 TL idi.. birde içli dışlı tulum aldım, çorap aldım.. yakınlarda olan mutlaka gitsin.. kız elbiselerine de baktım yine:kedi: şeytan dürttü onlardan da alcaktım az kalsın o kadar güzellerdi..

günaydın güzeller sabah sabah yine fokur fokur kaynatmışsınız burayı..

çantalarınız çok güzelmiş güle güle kullanın...

kaydirigubbakcemile5 günaydın canım nasılsın bakem sengözlerimebaksanab
sağolasın sen daha almadın mı akannehir

aha şu benim çanta tıklayıver çekirgeeeeeeeeeee delikafadulden bıdı bıdı bıdı çekirgeeeeeeeeee :dance:

oznurrrr tam arabanıza uygunnn fıkır fıkır kız çantaa =))

attık disco'ya giderkene alırım ödünç hehhee =)))

öle kızımmm babası aldı onuuu
sonradan pişman olmassa:))

evet canım yaa çok güzel şeyler var insanın herşeyi alası geliyo
bide next'e baktım ben ordada çok güzel şeyler var indirimde haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…