şuanda sıcak yatağımda, kocacımla uyuyor olmak isterdim, benim ne işim var burda yaaaa
bende ama şuan yatak olsa oda yeter :)))
ben hiç süt içmiyorum arkadaşlar:kedi: bana kızcaksınız bunu da biliyorum, hergün bir kase yoğurt yiyorum.. süt bana dokunuyor
a.s.a.s.a.s.iş çıktı da onu hallettim ben şahsen yerimseniben
öznur süüüüüüüüütttttttttttt :içelim: yarasın kuzulara
ne bunalcam yahu sarkmayı düşüneni bunalıma sokar oradan travmaya yönlendiririm hayatta da bunalmam bunlar için şakkıdı
ben iş yapıyodum bi yandan da bazı güzel ayaklara patik seçiyodum :jeyyar:
ben hiç süt içmiyorum arkadaşlar:kedi: bana kızcaksınız bunu da biliyorum, hergün bir kase yoğurt yiyorum.. süt bana dokunuyor
a.s.a.s.a.s.
şakkıdı
Ben bugun cok kotuyu dunur :jeyyar: Bizim burda bi hatun var ama 100 kisiye sor 100 de aptal sarisin der hatun icin neyse biraz once yanima geldi aaay burcu sen ne kadar cok kilo aldin nasil dogurcan dedi . ( Bu hatun kilo almasin diye hamileliginde diyet yapan biri ben hamile kaldigimda once kendi fizigini dusun filan demisti. ) Neyse sen o kucuk beyninle nasil doktoru anlayip dogurduysan bende koca gobegimle oyle dogurcam dedim. Oh rahatladim sositososito
Ben bugun cok kotuyu dunur :jeyyar: Bizim burda bi hatun var ama 100 kisiye sor 100 de aptal sarisin der hatun icin neyse biraz once yanima geldi aaay burcu sen ne kadar cok kilo aldin nasil dogurcan dedi . ( Bu hatun kilo almasin diye hamileliginde diyet yapan biri ben hamile kaldigimda once kendi fizigini dusun filan demisti. ) Neyse sen o kucuk beyninle nasil doktoru anlayip dogurduysan bende koca gobegimle oyle dogurcam dedim. Oh rahatladim sositososito
napıyo süt sana canım
arkandayız cnmmm :enbuyukkk:
aaa terbiyesiz aptala bak, ay paralarım ben onu benimde öyle bir arkadaşım var malesef, insanı üzebileceklerini hiç düşünmüyorlar.. hem benimki en yakın arkadaşım.. çok iyi demişsin burcu:enbuyukkk::CüvCüv: bu göbeklerle gurur duyuyoruz biz..
KIZLAR DÜN AKŞAM RESMEN KAFASINI TUTTUM VARYA.. UZATMIŞTI BENİM MİNİĞİM BÖYLE RESMEN Bİ TARAF SİPSİVRİ ÇIKMIŞTI.. BABASIYLA SEVDİK HEMEN, ÖPTÜ BABASI, YÜZÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM:sinifsinif:
:roflol: :roflol: çooook iyi etmişsin dünür oooooooofffffff bi laf bu kadar gediğine konabilirdi yani kaydirigubbakcemile5
dünürüm benim beaaaaaaaa :1hug:
arkandayız cnmmm :enbuyukkk:
aaa terbiyesiz aptala bak, ay paralarım ben onu benimde öyle bir arkadaşım var malesef, insanı üzebileceklerini hiç düşünmüyorlar.. hem benimki en yakın arkadaşım.. çok iyi demişsin burcu:enbuyukkk::CüvCüv: bu göbeklerle gurur duyuyoruz biz..
kızım çekemiyorlar bizi kimse takmasın kafasına. dünyanın en güzel şeyini yaşıyoruz şuan. sağlıklada kucağımıza alsak pek güzel olcak :)
Tesekkur ederim :) Yine dese yine derimooooh ağzına sağlık canım :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?