halit ergenç gelmiş buraya. gidip onun oğluyla kızımı kertsemmi şimdiden acaba :)
Kızlabide zamanla bebeğimiz kafasını göğsümüzün arasına kadar getiriyomuş ozamanlar nabıcaz bilmiyorm benim bebeğimde akşam yatıp baktığımda karnımda sağ sol yapıp vuruyo içimde nasıl geziyo maşaALLAH bebişlerimize canlarımız bizim
çok febnasın kızımmm sen yaaa...sadece isim var diye mii hee:)))
o zaman ters durmuş olmuyor mu zatennn..şimdi giderek aşağıya doğru dönüyoo:)))
çok febnasın kızımmm sen yaaa...sadece isim var diye mii hee:)))
o zaman ters durmuş olmuyor mu zatennn..şimdi giderek aşağıya doğru dönüyoo:)))
Bi müşterim anlattı banada nefesini daraltacak dedi benimki şuan üstte dr.sezeryan olabilir dedi bakalım hayırlısı inş.zamanla döner bebişimiz nhissedebilecekmiyiz acaba kızlarya dönüşünü
gunaydınnn
oglusum we bengeldık
kahwaltımızı ettık hop hop hopluyoruz
nasılsıznı kızlar bende aralık annesı olcam kısmetse
inş cnm hoşgelmişsin :hulya:nasipse inşallah bende aralık annesi olacağım kaydirigubbakcemile5
ooyyy cnmcım geçmiş olsun :CüvCüv:dikkat et kendineGünaydın kızlar ne güzel beişinize herşeyleri almısınız rrabbim giydirmeyi kullanmayı nasip etsin dün biliyosunuz baya rahatsızdım bugün biraz daah iyiyim kızlar yarın veya buün işverenden izin almayı düşünüyorum çarşıya çıkmam gerekiyo inş.problem çıkmaz sizleri seviyorum kızlar
güle güle giysin umut bebişimiz kız sende taktın kız bebişlere 2ci kız olur belkiöznur akşam palladıum' a gittik eşimle orda mother care, C&A, ve wenice mağazalrını gezdim... ay kafayı yicektim çok tatlı şeyler var.. mother care da senin beşikten vardı, 174 liraya düşmüştü, alıcam sanırım ondan ama iç tekstili hariçti tabi.. eşimde beğendi.. C&A' dan da bir kaç parça bişeyler aldım, bir yazlık gömlek aldım çok tatlııııı 5 TL idi, bir tişört aldım mesela 3 TL idi.. birde içli dışlı tulum aldım, çorap aldım.. yakınlarda olan mutlaka gitsin.. kız elbiselerine de baktım yine:kedi: şeytan dürttü onlardan da alcaktım az kalsın o kadar güzellerdi..
var bişy heryerde link atmış kaydirigubbakcemile3kıc bilgeeeee meşhur ettin çantayı komisyonmu alıyon ne
anam pek tatlı duruyo bayılırım bebiş patklerine :kedi:Aile buyuklerinden yedigim bir kazik nedeniye Eylul' e patik yaptircam :)
http://img142.imageshack.us/img142/5704/patik.jpg
Nasil sizce ? 2 tane ordurcem bundan.
yaparsınız tabi ben örüyorum kızıma bişiler kğçğçğkler zaten zor deilki :1hug:hay allah iyiliğini versin bucuuuuu güldürdün beni
kıyamammmm bende anneme söliiimde bi patik örüversin eylül kızımıza
gerçi şu senin modeli hayatta yapamaz ama olsun:))
bu arada bizde yapabiliriz sanki böle küçük şeyleri
ahh bnm koca yne nçbetlerde gece yok senağlamaşuanda sıcak yatağımda, kocacımla uyuyor olmak isterdim, benim ne işim var burda yaaaa
banada dokunoyodu cnm bn nesquik aldım onla içiom çok rahat oldu böyle ılık içiyorum dene istersen cokacimcoookben hiç süt içmiyorum arkadaşlar:kedi: bana kızcaksınız bunu da biliyorum, hergün bir kase yoğurt yiyorum.. süt bana dokunuyor
kızlar yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsun hepinizii kocamannnnn öptümmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?