2009 Aralık Anneleri

Kızlabide zamanla bebeğimiz kafasını göğsümüzün arasına kadar getiriyomuş ozamanlar nabıcaz bilmiyorm benim bebeğimde akşam yatıp baktığımda karnımda sağ sol yapıp vuruyo içimde nasıl geziyo maşaALLAH bebişlerimize canlarımız bizim

halit ergenç gelmiş buraya. gidip onun oğluyla kızımı kertsemmi şimdiden acaba :)

çok febnasın kızımmm sen yaaa...sadece isim var diye mii hee:)))

o zaman ters durmuş olmuyor mu zatennn..şimdi giderek aşağıya doğru dönüyoo:)))

Bi müşterim anlattı banada nefesini daraltacak dedi benimki şuan üstte dr.sezeryan olabilir dedi bakalım hayırlısı inş.zamanla döner bebişimiz nhissedebilecekmiyiz acaba kızlarya dönüşünü

gunaydınnn
oglusum we bengeldık
kahwaltımızı ettık hop hop hopluyoruz
nasılsıznı kızlar bende aralık annesı olcam kısmetse

kızım anası babası meşhur. anasının biraaz sicili karanlık ama olsun artık dünür olucaz görmicez bazı şeyleri :)) hem baba yakışıklı oğluda ii bişey olur onun :))

Bi müşterim anlattı banada nefesini daraltacak dedi benimki şuan üstte dr.sezeryan olabilir dedi bakalım hayırlısı inş.zamanla döner bebişimiz nhissedebilecekmiyiz acaba kızlarya dönüşünü

canım bak ben 26. haftama gırerken gece bebegımın dondugunu cokk net hıssettım ertesı gun dr gıttım donmus dedı ama ters donmus sakıllı kuzumkaydirigubbakcemile3
saglık olsun ters de dogsa olur sezeryan olurum sorun yok

bıde benım bebegımde yukarıda
gobek degıgım cıkmadı yanı
ha bıre yukarısı buyuyo

Anlamadığım benimde göbeğim aşağıda amma dr. bebek yukarıda diyor bazen aşağıdan bazen yukarıdan koşturuyo benim oğlumda kızlar bu nedir şimdi:)

off kayboldum başım döndü amma yazmışsınız kızım sabah sabah ne bu çeneler böyle enerji tavan yapmış bakıomda bugün -tatlicadiarzu-
biz uykudan kaçırmışız sabah serinliğinde uyumuşum yne oh çok ii dinlendim :kedi:

nasipse inşallah bende aralık annesi olacağım kaydirigubbakcemile5
inş cnm hoşgelmişsin :hulya:
ooyyy cnmcım geçmiş olsun :CüvCüv:dikkat et kendine
güle güle giysin umut bebişimiz kız sende taktın kız bebişlere 2ci kız olur belki
kıc bilgeeeee meşhur ettin çantayı komisyonmu alıyon ne
var bişy heryerde link atmış kaydirigubbakcemile3
Aile buyuklerinden yedigim bir kazik nedeniye Eylul' e patik yaptircam :)
http://img142.imageshack.us/img142/5704/patik.jpg

Nasil sizce ? 2 tane ordurcem bundan.
anam pek tatlı duruyo bayılırım bebiş patklerine :kedi:
yaparsınız tabi ben örüyorum kızıma bişiler kğçğçğkler zaten zor deilki :1hug:
şuanda sıcak yatağımda, kocacımla uyuyor olmak isterdim, benim ne işim var burda yaaaa
ahh bnm koca yne nçbetlerde gece yok senağlama
ben hiç süt içmiyorum arkadaşlar:kedi: bana kızcaksınız bunu da biliyorum, hergün bir kase yoğurt yiyorum.. süt bana dokunuyor
banada dokunoyodu cnm bn nesquik aldım onla içiom çok rahat oldu böyle ılık içiyorum dene istersen cokacimcoook

size bişe danısıcam kıslarrrr
bu arada adım elif...
ıkı gun once sag tarafımda karnımın sertlesmeler oldu bazende solda
yanı tepecıkler
bende kasılma dıye huursuz oldum sancı gıbıydı
acıle gıttım dogumhaneye goturduler
nst ye bagladılar
bıse cıkmadı hersey normal dendı
sızede boyle bıseler oldumu hıc
su an ıyıyım..
dr bazen olur bebegın ben burdayım dıyor dedı
ama sık sık olursa gel dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…