2009 Aralık Anneleri

tchıbo çantayı daha ilk mağazalara düştüğü gün gördüm dü, almak istedim di de hani eşim bu olmadan olmuyo mu yani demiştiya... artık o olmadan olmaycağını kavradı sanırsam, şimdi sırf ders olsun diye o pahalılardan almazsam bana da arzu demesinler..

kıc bilgeeeee meşhur ettin çantayı komisyonmu alıyon ne

valla alsam yeridir öznur öyle oldu sırnaşık şey ama vatana millete foruma bi faidem dokunsun be şekercim yani altucu 30 lira ve hakikaten başarılı bir malzeme üstelik renk itibarıyla "taşı bakalım baba" dediğinde itiraza yer bırakmayacak kadar sade :roflol:

yapma arzuuu lmaz: lmaz: lmaz:

doğru hatırlıyomuşum alkisalkisalkis sana ne desinler o zaman??? şaşık arzu desinler mi sengözlerimebaksanab kızım biri 30 lira öbürleri 130 lira... aradaki 100 lirayla oğluşuna neler alacağını düşün ona göre yap inadını derim ben kötükedihüso ayrıyeten hakikaten basmıyo kuzucum kafaları :sinifsinif: benimki de geçen gün badilere baktı baktı "bundan kaç tane daha olması gerekiyo" dedi :roflol: 10 tane badi yetermiş gibi :roflol: ama kasti değil hakikaten anlayamıyorlar yazıııııııııkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

doğru sölüyosun canım
bakalım bizim baba nasıl taşıyacak bizim çantayı :roflol: :roflol:

al bendende o kadar anlamıyolar bide yaptıkları doğru diye diretiyolar

anacımm doğru dedin valla bu baba taşıma olayını düşünmediydim ben. ayyy düşünsene benim kırmızıları elinde hahahaha :roflol:
gerçi benim bütün çantalrım kokoş. garibim ağır olunca taşıyor ama yok olmaz yaa çok kötüüü.
bu arada benim eşimin abisinin bebeği oldu maşallah çok tatlı bir kız. 6 aylık şuan. dışarda gezdirirken babanın kucağında. kızlar görüyo bebeği. ayy cnmm ne tatlısın falan. orda bebek olayı değilde daha çok baba-piyasa olayı oluyor. kızlar da kız yani ohhh :)) en iyisi çantayı baba bebeği ben taşıyım :lepi:

Aile buyuklerinden yedigim bir kazik nedeniye Eylul' e patik yaptircam :)
http://img142.imageshack.us/img142/5704/patik.jpg

Nasil sizce ? 2 tane ordurcem bundan.

hay allah iyiliğini versin bucuuuuu güldürdün beni
kıyamammmm bende anneme söliiimde bi patik örüversin eylül kızımıza
gerçi şu senin modeli hayatta yapamaz ama olsun:))
bu arada bizde yapabiliriz sanki böle küçük şeyleri

Oyle ama Oznur .Ben yaparim ben yaparim dendi gecen gun dedim ne yaptin aman Allah'im gorunce sok oldum kafamçokkarıştı. Benim annemde hic anlamaz orgu dantel islerinden bende . O yuzden nette buldum yapan birini 2 tane yaptirayimda Eylul usumesin :)

çok güzeller cnmm mutlaka yaptır

:) Yaptirayim ben bunlardan

evet anlamadıkları gibi bizide müsrüf görüyorlar ya bazen deli oluyorum.. 10 body mi bende o kadar bile yok bana diyorki aşkım zaten bunları giydiremeden büyüyecek diyor çok anlıyormuş gibi.. bende o zaman seninkilerden giydiririz babası diyorum :roflol: napiim.. evet evet anlamıyorlar cidden..
yapma arzuuu lmaz: lmaz: lmaz:
:jeyyar::roflol:
al bendende o kadar anlamıyolar bide yaptıkları doğru diye diretiyolar

evet birde diretiyorlar, 4 hastane çıkışı var bende, 4 tulum var , 2 patikli pantolon var bir iki uzun kol buluz gibi şeylerden var, o kadar

Bahar bi arastirma yapmislar . Cocuklu yada bebekli erkekler bekar erkeklere gore daha cok ilgi cekiyormus :)

Arzucum hepimizinki ayni zaten . Farkli uretimleri yok bu varliklarin. Meraksizlar bizim kadar ilgili heyecanli degiller. Bisey bilmedikleri halde aaa yetmez mi diye yorum yapabilme yetenegine sahipler. Yani sadece seninki degil hepimizinde ayni fabrika cikisli .

Aile buyuklerinden yedigim bir kazik nedeniye Eylul' e patik yaptircam :)
http://img142.imageshack.us/img142/5704/patik.jpg

Nasil sizce ? 2 tane ordurcem bundan.

ben hallettireyim istersen dünür sengözlerimebaksanab

aynen öyle güzelim bebek veya hayvan gezdiren erkeklerin piyasası yüksek oluyor yemezlerrrr :mymeka: çantayı sevmeye kimse yanaşamaz yanaşırsa da o çantayla paralarım ben onu klava: onun içüüüüüün erkek kısmısının taşıyabileceği bir çanta olması şart şakkıdı

günaydın hanımlar nasılsınız bklmmmm

günaydın fatmacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…