Bahar bi arastirma yapmislar . Cocuklu yada bebekli erkekler bekar erkeklere gore daha cok ilgi cekiyormus :)
Bahar bi arastirma yapmislar . Cocuklu yada bebekli erkekler bekar erkeklere gore daha cok ilgi cekiyormus :)
ben hallettireyim istersen dünür sengözlerimebaksanab
aynen öyle güzelim bebek veya hayvan gezdiren erkeklerin piyasası yüksek oluyor yemezlerrrr :mymeka: çantayı sevmeye kimse yanaşamaz yanaşırsa da o çantayla paralarım ben onuklava: onun içüüüüüün erkek kısmısının taşıyabileceği bir çanta olması şart şakkıdı
günaydın fatmacımmmm
kadınından kadınına değişiyor işte burcu. ben bekarken hiç ilgi duymuyordum bebekli erkeklere.bazen kadın olduğumdan utanıyorum valla hemcinslerim oldukları için.
Zaten bu normal akli basinda hatunlar icin arastirma degilmis Bahar. :) Sokaga sirf bunun icin cikan hatunlar bekar erkekten ziyada elinde cocuklu bebekli erkeklere sulanirmis. Zaten kafasi calisan hic bir insan evladi elinde cocugu olan adama sarkmaz . Ama malum o kadar pislik var ki..
ciddimisin burcuakannehir.. zaten zamane kızlarından korkulur çoluklu cocuklu demezler Allah korusun.. ben taşırım bebişi be ne taşıtcam ona..klava:
kadınından kadınına değişiyor işte burcu. ben bekarken hiç ilgi duymuyordum bebekli erkeklere.bazen kadın olduğumdan utanıyorum valla hemcinslerim oldukları için.
klava: bizimkilere yanaşamazlar döveriz biz onları klava: :dance:
Hemen sopalar cikti :)
bebek sende dursun çantayla puseti baba taşısın arzu şakkıdı
valla al benden de o kadar baharcım
nasıl içlerine siner daha ötesi nasıl akıllarına gelebilir ben anlamıyorum :mymeka:
tabi tabi bebeği taşıtmam asla, ya bazen bende bir bebeği seviyorum mesela şu tatlılığa bak filan diye hatta eşimle beraber seviyoruz, babasının kucağında oluyo, o anada babayı hiç görmüyo ki insan o baba yani sonuçta, vallahi hiç farketmiyorum bile nasıl biridir filan.. ama malesef var öyle tipler.. haniii ıssız adam filmin de adam önce boşandım ve bir küçük oğlum var numarası yapıyor y a, demekki erkekler de bu ilginin farkındaaaaa:uhm:
tamam ya kimse kimsenin kocasına bakmaz :))))))
nereye kayboldunuz kızlarrr?
bilge süüüüüüüüüüüüüüüüüüütttttt lülülülülülü
birden bunalim ortami oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?