2009 Aralık Anneleri

Bahar bi arastirma yapmislar . Cocuklu yada bebekli erkekler bekar erkeklere gore daha cok ilgi cekiyormus :)

ciddimisin burcuakannehir.. zaten zamane kızlarından korkulur çoluklu cocuklu demezler Allah korusun.. ben taşırım bebişi be ne taşıtcam ona..klava:

Yazdim sana dunur .

kadınından kadınına değişiyor işte burcu. ben bekarken hiç ilgi duymuyordum bebekli erkeklere.bazen kadın olduğumdan utanıyorum valla hemcinslerim oldukları için.

Zaten bu normal akli basinda hatunlar icin arastirma degilmis Bahar. :) Sokaga sirf bunun icin cikan hatunlar bekar erkekten ziyada elinde cocuklu bebekli erkeklere sulanirmis. Zaten kafasi calisan hic bir insan evladi elinde cocugu olan adama sarkmaz . Ama malum o kadar pislik var ki..

klava: bizimkilere yanaşamazlar döveriz biz onları klava: :dance:

ciddimisin burcuakannehir.. zaten zamane kızlarından korkulur çoluklu cocuklu demezler Allah korusun.. ben taşırım bebişi be ne taşıtcam ona..klava:

bebek sende dursun çantayla puseti baba taşısın arzu şakkıdı

kadınından kadınına değişiyor işte burcu. ben bekarken hiç ilgi duymuyordum bebekli erkeklere.bazen kadın olduğumdan utanıyorum valla hemcinslerim oldukları için.

valla al benden de o kadar baharcım
nasıl içlerine siner daha ötesi nasıl akıllarına gelebilir ben anlamıyorum :mymeka:

bebek sende dursun çantayla puseti baba taşısın arzu şakkıdı

valla al benden de o kadar baharcım
nasıl içlerine siner daha ötesi nasıl akıllarına gelebilir ben anlamıyorum :mymeka:

tabi tabi bebeği taşıtmam asla, ya bazen bende bir bebeği seviyorum mesela şu tatlılığa bak filan diye hatta eşimle beraber seviyoruz, babasının kucağında oluyo, o anada babayı hiç görmüyo ki insan o baba yani sonuçta, vallahi hiç farketmiyorum bile nasıl biridir filan.. ama malesef var öyle tipler.. haniii ıssız adam filmin de adam önce boşandım ve bir küçük oğlum var numarası yapıyor y a, demekki erkekler de bu ilginin farkındaaaaa:uhm:

Farkindalardir tabi .

nereye kayboldunuz kızlarrr?

iş çıktı da onu hallettim ben şahsen yerimseniben

bilge süüüüüüüüüüüüüüüüüüütttttt lülülülülülü

öznur süüüüüüüüütttttttttttt :içelim: yarasın kuzulara

birden bunalim ortami oldu :)

ne bunalcam yahu sarkmayı düşüneni bunalıma sokar oradan travmaya yönlendiririm hayatta da bunalmam bunlar için şakkıdı
ben iş yapıyodum bi yandan da bazı güzel ayaklara patik seçiyodum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…