2009 Aralık Anneleri

kan hapıyla wıtamını bastan berı kullanıyorum canım
da erken dogum rıskı ıcın bı magnezyum war
hm pardon cnm anladım :kedi:
örneğin ben, ama yinede yükselme yok... Herkes neden şurup içmiyorsun diyor bende doktor ne yazdıysa onu alıyorum diyorum.. Sanırım şuruplar daha etkiliymiş..
iğne daha etkili sanırım bnde önceden kansızlık tedavisi gördüm şuruplardan içmiştim ama pek fayda etmemişti yada bünye meselesi buda
en ıyısı pekmez
ben faydasını gordum

birde siyah çekişrdekli kuru ğzümler var onları da çok duydum

benimde doktorum kan hapımı 2 ye çıkardı bunun yanında ilk günden beri vitamin de kullanıyorum 1 aydırda magnezyum ve kalsiyumda kullanıyorum

okudum canancım
kac haftalık dogmus bebısı acaba
30 haftalıkmı
yınede ıyı o kadarsa bıle
allahım herkeseı korusun erken dogumdan yarabbımm

tmm cnm

ben burdayım sabahlarım artık kociş yok bugün yarın akşam gelcek oof ne sıkıcı dimi kızlar evde tek başımayım -tatlicadiarzu-

senı ben anlarım canım
benım esım bı gıder calısmaya uzakta calısıyo
1 aydan once glmez hep yalnızdım
bı hamılelıgımde kaldı yanımda
oda 25 gundur yıne yok yıne sewdıgım adamdan uzagım:gitme:

okudum canancım
kac haftalık dogmus bebısı acaba
30 haftalıkmı
yınede ıyı o kadarsa bıle
allahım herkeseı korusun erken dogumdan yarabbımm
daha erken doğmuştu sanırım bayadır hastanedeler annede yoğun bakımdaydı çıktı çok şükür ii ikiside şimdi yüksek tansiyon ve birden eli yüzü şişmiş sonra hemen doğuma almışlar
slm kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım?
hoşgeldin iiz biz sen naıslsın bakalım :kedi:

oyy senin işin daha zormuş cnm ya biizm sadece ayda 4 nöbetimiz oluyo bazen 5 sabah gdio ertesi gün akşam gelio lojmanda olduğumuz için arada gelio yine eve ama şimdi baya ayrı kalcaz ekimde gitcem ben şubatta falan döncem buraya eşim yalnız kalcak burda :çok üzgünüm:

slm kızlar,şuan bu msj hastaneden yazıyorum malesef.
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...

ay kuzum ya ınsallah hersey yolunda gıder bebısın bırazdaha sabredebılır
allahım yardımcın olsun..
bende ıstanbulda oturuyorum bı yer bıle bulamıyo ınsan kahretsın o hastanelerı allah..
bende ızmıte geldım kocelı unıwersıtesınde yapıcam belkıde
allah yardımcın olsun uzulme moralını yuksek tut ılaclarla bı hafta bekletırler kuzum:teselli:

cnm allah yardımcınız olsun inş sende bebeğinde kurtulcaksınız ayy şok oldum ne yazcağmı bilemiom

sorma canım benım
ısım cok zor
ama bak arkadasımız cıkmıs yogun bakımdan allah yardımcısı olsun

canım benim Allah yardımcınız olsun..Bebiş biraz sabreder inşallah.. sakın moralini bozma.. bunlar heran hepimize olabilecek şeyler.. korkmamak panik olmamak imkansız tabi.. Allah meleğini ve seni korusun.. İnşallah iyi haberlerinide alırız canım..:Saruboceq:

canım benim allah yardımcınız olsun bunlar hepimizin başına gelebilir moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…