2009 Aralık Anneleri

Tabi benim ustume dusmuyorum yorum yapmak ama oruc nasil tutuyorsun ?

Canım benim çok geçmiş olsun..
şu hastane meselesi özellikle çok can sıkıcı ama neyseki bi hastane bulmuşsunuz ve o hastanenin çok iyi olduğunu biliyorum ben.
inşallah sorunsuz bi şekilde doğumunu gerçekleştirirsin şu anda önemli olan sadece senin ve bebeğinin sağlığı..
neyseki bu haftalarda doğan bebeklerde bi sağlık sorunu olmadan yaşama şansı çok yüksek.
O yüzden sen olabildiğince rahat ol ki küçük bebeğinde öyle olsun.
dua ediyorum senin için inşallah en kısa zamanda herşey normale döner bebeğin ve sen sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bunu..

Tabi benim ustume dusmuyorum yorum yapmak ama oruc nasil tutuyorsun ?

canim yok estagfurullah bende tutulmasina karsiyimda son iki orucu kurtlar kuslar bile tutarmis diye duymustum bende aksamdan gece oruc vaktine kadar yedim yedim yedim su ictim ictim sistim tabi e sabahta gec kalktim yani pek etkilemez diye dusundum suana kadar iyiyim cok sukur zaten oncekileri tutmadim tutanada cok kizarim

hamılelıkte oruca bende karsıyım ya
bebege zararı olabılır
dogum sonrası tutulabılır aslında
neyse
arkadasımızın durumu nasıl acaba ya

aaaaaaaaaa kizlar bende karsiyim zaten son ikisini tutuyom sadece onuda tika basa yedim zaaten aa alinirim bakkkk

oooooooof minik kelebeek çok geçmiş olsun canıım yaa. inşallah biraz daha dayanır bebişin. Rabbim sanada onada iyilik sağlık versin inşallah.

oruçlu musun? şoktayımm

ben de konuştum gerçi ama sustum tamam tamam..canımm yaa minik kelebek ne durumda tekrar yazmadı di mi

yok tatlım yazmadı ama hastaneden yazıyorum demiş sık fırsat bulabileceğini sanmıyorum :1no2: allah sağlıkla iyi haberlerini duymak nasip etsin :Saruboceq: tek yapabileceğimiz bol bol dua etmek ve en önemlisi kendimizi paralamamak... üzüntü, sıkıntı bizlerin de en büyük düşmanı lütfen kimse bunu unutmasın... dualarımız sıkıntıda olan olmayan tüm arkadaşlarımızla elbette ama nolur kimse kendini ve bebeğini sıkıntıya sokacak kadar kaptırmasın kendini

minik kelebeğe çok üzüldüm hastanede yatmak bile başlı başına sıkıntı. hele ki bebeğine bişey olacak korkusuyla yatmak daha işkence verici. Allah'a emanet olsunlar ikiside. Allah yardımcıları olsun inşallah en yakın zamanda ii olurlar.

ay hakketen cok alindim susun tamam bende size illa yorum yapin demedimki zaten bende bugune kadar hic tutmadim sadece bugunle yarin tutacam yani zaten bitti oruc sadece son ikisini tutmak geldi icimden tuttum yani zaten tika basa yedim yemesem icmesem zaten dayanamam neyse konuyu kapattim ben ciktim hoscakalin

canım benim moralini yüksek tut sürekli kontrol altındasın inşallah bebişin sağlıkla gelecek biraz erken davranmış demekki sizi çok görmek istiyor dayanamadı kendine dikkat et üzüntü yapma :teselli:

bir sürü işim var gözümü açamıyorum. sırtımda da ağrı var..kendimden sıklımaya başladımm.. yani şu mesaj ekranı bile yarım saattir önümde.. iki harf yazıp kafayı koyuyorum masaya.. tam garfield oldum vallahi.. öğlendede onun en sevdiği yemekten yedim di, üstüne de ayran dedim ya hani, çok ağırlaştım..mirmirmirmir

mirmirmirmir
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…