cok gecmis olsun canim ya acil sifalar.artik baslar suramiz buramiz agrimaya yani bide hamile olunca hemen endiseye kapiliriz aslinda sakin olmak ilk tedavimiz oluyoda iste demesi kolay hastanelerde moral sifirlanmis arkadasin yani yer yok olurmu acil sonucta ayy cok sinirlendimm zaten oruc tutuyorum sinirliyimlmaz:
slm kızlar,şuan bu msj hastaneden yazıyorum malesef.
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...
Tabi benim ustume dusmuyorum yorum yapmak ama oruc nasil tutuyorsun ?
ya gene mi oruç muhabbeti yaaaaaaa offfffffffffffffff kötükedihüso
cok gecmis olsun canim ya acil sifalar.artik baslar suramiz buramiz agrimaya yani bide hamile olunca hemen endiseye kapiliriz aslinda sakin olmak ilk tedavimiz oluyoda iste demesi kolay hastanelerde moral sifirlanmis arkadasin yani yer yok olurmu acil sonucta ayy cok sinirlendimm zaten oruc tutuyorum sinirliyimlmaz:
hoşgeldin baharcım seçil seni soruyodu yerimseniben
bu konuda konuşmıycam demiştim kararımda devam ediyorum
ben de konuştum gerçi ama sustum tamam tamam..canımm yaa minik kelebek ne durumda tekrar yazmadı di mi
Dunur bende katilabilir miyim bu kararina senin
slm kızlar,şuan bu msj hastaneden yazıyorum malesef.
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...
katılmazsan kargasın laelaelaelaelae
bir sürü işim var gözümü açamıyorum. sırtımda da ağrı var..kendimden sıklımaya başladımm.. yani şu mesaj ekranı bile yarım saattir önümde.. iki harf yazıp kafayı koyuyorum masaya.. tam garfield oldum vallahi.. öğlendede onun en sevdiği yemekten yedim di, üstüne de ayran dedim ya hani, çok ağırlaştım..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?