slm kızlar,şuan bu msj hastaneden yazıyorum malesef.
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
Ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...
canım benim Allah yardımcınız olsun..Bebiş biraz sabreder inşallah.. sakın moralini bozma.. bunlar heran hepimize olabilecek şeyler.. korkmamak panik olmamak imkansız tabi.. Allah meleğini ve seni korusun.. İnşallah iyi haberlerinide alırız canım..:Saruboceq:
kızlar kasım annelerindne karakızı hatırlarsınız erken doğum yapmıştı bebği yoğun bakımdaydı çıkmış yoğun bakımdan bakım bölümüne almışlar bi bakın isterseniz
Minik meleğim yoğun bakımda - Sayfa 16 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
çok sevindim ya allah şifa versin bian önce kavuşsunlar anne kız :)
YEMEK YEDİM UYKU DAHA DA BASTIRDIIII... ÜSTELİK AYRAN DA İÇTİMMmirmirmirmir
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
bahar geldi miiiii
daha erken doğmuştu sanırım bayadır hastanedeler annede yoğun bakımdaydı çıktı çok şükür ii ikiside şimdi yüksek tansiyon ve birden eli yüzü şişmiş sonra hemen doğuma almışlar
hoşgeldin iiz biz sen naıslsın bakalım :kedi:
oyy senin işin daha zormuş cnm ya biizm sadece ayda 4 nöbetimiz oluyo bazen 5 sabah gdio ertesi gün akşam gelio lojmanda olduğumuz için arada gelio yine eve ama şimdi baya ayrı kalcaz ekimde gitcem ben şubatta falan döncem buraya eşim yalnız kalcak burda :çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim bugün dün gece sabaha kadar sağ tarafımda bir sancı çektim ve sağ bacağım komple ağrıdı şu an ağrılarım var ama akşamki kadar değil
ya kızlar burda bnm suyumada hiç bakmıyorlar üff inş yoktur bişeyimiz allahım ya
ayy ne bileyim ya bişy demedi bnede sormadım aklıma gelmedi hiç dalgınlığıma geldi heraldecanancım
ultrason kontrolunde suyunu goruyolar zaten merak etme
cnm benm yaaa kıyamam sana kötü olmuş birde hastane hastane dolaşman.moralini yüksek tut ama cnm bebklerimiz büyüdü artık ii bir bakımla bişeyciği olmaz kuzumuzun annesi sen yeterki moralli ol inşallah bir haftayı daha doldurursunzu 30 da biter .çok geçmişö olsun allah yardımcın olsun bebeğimizde sağlıcakla doğsun cnm dualarımız seninleee
off bilge o kadar korkuyorumki bir görsen hastaneyi doktorlar yüzüne bile bakmıyorlar ben soruyom cımbızla yarım yarım alıom lafları ağzındannerimancım bir doktorunla konuşsaydın? yani bu dönemde tabii ki sancılarımız olacak vs ama yine de riske atmasan?
canancım her ultrasonda suyuna bakıyorlar anomali görürlerse de müdahale ederler o kadar da korkma orası kıPrıs da olsa yine de bebek doğuyor :teselli:
cok gecmis olsun canim ya acil sifalar.artik baslar suramiz buramiz agrimaya yani bide hamile olunca hemen endiseye kapiliriz aslinda sakin olmak ilk tedavimiz oluyoda iste demesi kolay hastanelerde moral sifirlanmis arkadasin yani yer yok olurmu acil sonucta ayy cok sinirlendimm zaten oruc tutuyorum sinirliyimlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?