2009 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim bugün dün gece sabaha kadar sağ tarafımda bir sancı çektim ve sağ bacağım komple ağrıdı şu an ağrılarım var ama akşamki kadar değil

ya kızlar burda bnm suyumada hiç bakmıyorlar üff inş yoktur bişeyimiz allahım ya

canımmmmmmmmmmmmmmm

ne olur moralini bozma bitanemmmmmmm..sana ulaşabileceğimmm numara var mı özelden bana yazar mısın kalbimle dualarım ile yanındayımmmmmmmmm......RABBİM bebeğinin ve senin yardımcın olsun inşallahhhhh.........

cnm benm yaaa kıyamam sana kötü olmuş birde hastane hastane dolaşman.moralini yüksek tut ama cnm bebklerimiz büyüdü artık ii bir bakımla bişeyciği olmaz kuzumuzun annesi sen yeterki moralli ol inşallah bir haftayı daha doldurursunzu 30 da biter .çok geçmişö olsun allah yardımcın olsun bebeğimizde sağlıcakla doğsun cnm dualarımız seninleee

çok güzel anlatmışın sakın ve panıksız olmalıyızkı bebek distrese girmesin...olmadıgımız kadar soğuk kanlı olmalıyız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çok şükür allah sağlıkla evlerine çıkmak nasip etsin :Saruboceq:

YEMEK YEDİM UYKU DAHA DA BASTIRDIIII... ÜSTELİK AYRAN DA İÇTİMMmirmirmirmir

ohoooooo öğleden sonra senden hiç hayır yok desene arzu kaydirigubbakcemile3

canım çok çok geçmiş olsun merak etme bak her şeyin kontrol altında... 26dan sonra iyi bakımla zaten yaşatıyorlar bebeği... senin bir haftan var 30un bitmesine bir şey değil, iğne vs tutarlar senin yaramazı yerimseniben lütfen sakin olmaya çalış bizler de sen ve yavrucuğun için dua ediyor olacağız :Saruboceq:

bahar geldi miiiii

yemekten daha dönmemişti ben baktığımda seçil hayırdır?

bende ii olmaya çalışıorum:)

29 haftaya başladım benım kızım ultrasonda 1 hafta fazla cıkıyor acaba dogum nezaman olcak kaydirigubbak

Allah senin ve bebeginin yaninda olsun. Riskli donemleri gecmisiniz. Yine gelmesin tabi en az 32.ye kadar durmasi iyi olur ama moralini yuksek tut.

canım çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider bebeğini sağ salim sağlıklı bi şekilde eline alırsın inş üzme kendini bu arada kaç haftalıksın cnm...

selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim bugün dün gece sabaha kadar sağ tarafımda bir sancı çektim ve sağ bacağım komple ağrıdı şu an ağrılarım var ama akşamki kadar değil

nerimancım bir doktorunla konuşsaydın? yani bu dönemde tabii ki sancılarımız olacak vs ama yine de riske atmasan?

ya kızlar burda bnm suyumada hiç bakmıyorlar üff inş yoktur bişeyimiz allahım ya

canancım her ultrasonda suyuna bakıyorlar anomali görürlerse de müdahale ederler o kadar da korkma orası kıPrıs da olsa yine de bebek doğuyor :teselli:

canancım
ultrason kontrolunde suyunu goruyolar zaten merak etme
ayy ne bileyim ya bişy demedi bnede sormadım aklıma gelmedi hiç dalgınlığıma geldi heralde
türkiyedeyken her gittiğimde söylüyorlardı :sinifsinif:

evet bak fatma ne kadarda doğru söylemiş cnm artık bebeklerimiz büyüdü ii bir bakımla yaşama şansları çook yüksek sen stres yapma güçlü ol ki bebeğin güç alsın senden sabret cnm herşey düzelicek allahın izniyle :Saruboceq:

off bilge o kadar korkuyorumki bir görsen hastaneyi doktorlar yüzüne bile bakmıyorlar ben soruyom cımbızla yarım yarım alıom lafları ağzından

özele gititğim dr daha ii ultrasonuda detaylı hem ama bakıo bana bişy demio bnde tedirgin oluyorum haliyle

cok gecmis olsun canim ya acil sifalar.artik baslar suramiz buramiz agrimaya yani bide hamile olunca hemen endiseye kapiliriz aslinda sakin olmak ilk tedavimiz oluyoda iste demesi kolay hastanelerde moral sifirlanmis arkadasin yani yer yok olurmu acil sonucta ayy cok sinirlendimm zaten oruc tutuyorum sinirliyim lmaz:

:1shok: :1shok: :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…