yok tatlım yazmadı ama hastaneden yazıyorum demiş sık fırsat bulabileceğini sanmıyorum :1no2: allah sağlıkla iyi haberlerini duymak nasip etsin :Saruboceq: tek yapabileceğimiz bol bol dua etmek ve en önemlisi kendimizi paralamamak... üzüntü, sıkıntı bizlerin de en büyük düşmanı lütfen kimse bunu unutmasın... dualarımız sıkıntıda olan olmayan tüm arkadaşlarımızla elbette ama nolur kimse kendini ve bebeğini sıkıntıya sokacak kadar kaptırmasın kendini
minik kelebeğe çok üzüldüm hastanede yatmak bile başlı başına sıkıntı. hele ki bebeğine bişey olacak korkusuyla yatmak daha işkence verici. Allah'a emanet olsunlar ikiside. Allah yardımcıları olsun inşallah en yakın zamanda ii olurlar.
katılmazsan kargasın laelaelaelaelae
nerimancım bir doktorunla konuşsaydın? yani bu dönemde tabii ki sancılarımız olacak vs ama yine de riske atmasan?
şimdi aradım canım gel seni görmem lazım diyor erken doğum belirtisi olabilir dedi
inşallah herşey yolundadır kızlar yaaa :Saruboceq:
nerimancım bir doktorunla konuşsaydın? yani bu dönemde tabii ki sancılarımız olacak vs ama yine de riske atmasan?
şimdi aradım canım gel seni görmem lazım diyor erken doğum belirtisi olabilir dedi
inşallah canım benim stres yapma dr ihtimal demiştir artık hepimizde o risk var iyi haberlerini bekliyoruz :teselli:
of kızlar hala benle tam kaynaşan konuşan yok aranıza katılamadım tam anlamıyla yaakannehir
Cok naziksin :içelim:
bir sürü işim var gözümü açamıyorum. sırtımda da ağrı var..kendimden sıklımaya başladımm.. yani şu mesaj ekranı bile yarım saattir önümde.. iki harf yazıp kafayı koyuyorum masaya.. tam garfield oldum vallahi.. öğlendede onun en sevdiği yemekten yedim di, üstüne de ayran dedim ya hani, çok ağırlaştım..mirmirmirmir
canım ya sakin ol ve git hemen bakalım inşallah önemli bişey değildir..
bizede haber ver mutlaka fırsat bulunca ..
hay allahım 7.aya girdik başladı şikayetler yaaaa şu hale bak
öyleyimdir ehm şakkıdı
arzuuuuuuuuu :1shok: sen hala masaya doğru eğilebiliyor musunnnnnnnnn :1shok: ben göbekten masaya eğilemiyorum ki uyuyabileyim akannehir mafoldumben
neden canım benim gel kaynaşalım amaaaaan ne alıngan hamileleriz biz böyle Şeniz
evet cnm alınganız sanki eşlerimizde bize destek çkmazsa daha alıngan oluyoruz akannehir
meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi yiyelim güzelleşelim
etkilenmemek elde diil gerçekten dikkatli olmamız lazımm..bi de karakızı okudumm ağladım yaa..eşimde aynı şekilde ...RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn
kızlar meral çok yoğunmuş gelemiyormuş.
hepinizi öptü bayramınızı kutluyormuş.
delikafaduldendelikafadulden tam formundasın canım benim
of kızlar hala benle tam kaynaşan konuşan yok aranıza katılamadım tam anlamıyla yaakannehir
aa orası öyle zaten çocuk biraz duygusuz konuşsun hemen suratımı asmaya başlıyorum zavallılar helak oldular ama olsunlar onların bebişlerini taşıyoruz o kadar naz olacak kaydirigubbakcemile2zemuszemus
afiyet şeker olsun melikecimm ben bugün hıyarım :mymeka: yok meyve niyetine değil unuttum anlamında delikafadulden
aferin seçil ağla mahfet kendini sonra yine hastanelik ol bu sefer bizler burda mahfolalım olur mu :umursamaz: bari okumayın arkadaşlar içiniz kaldırmıyorsa yazık günah bakın artık en riskli dönemlerdeyiz gözünüzü seveyim haber bile dinlemeyin diyor doktorlar nolursunuz yapmayın etmeyin eylemeyin daha ne diyeyim nasıl yalvarayım bilmiyorum ki ben mafoldumben
canım bizden de iyi bayramlar dilekleri götürürsün değil mi merale???
yok valla form falan kalmadı.. başıma ağrı girdi ve fısladım artık inan hiç içimden gelmiyo bi şey yapmak :1no2:
canımmmmm hemen git ve bize hemen haber ver... listede senin numaran yoktu birimize telefon numaranı ver de bütün bayram merakta kalmayalım :sinifsinif: ve de içini rahat tut tedbir amaçlı çağırmıştır o
arkadaşım niye katılamamış olasın ki herkes elinden geldiğince her sorduğunu yanıtlıyor, sana soru yönlendiriyor ama benim gördüğüm sen sorduğun sorunun gerisini takip etmiyorsun bana bile birkaç kez oldu sorduğun bir şeye cevap gönderdim hiç tepki gelmedi... kaldı ki ilk günden beri burada olanların bile bazen mesajları atlanabiliyor herkes alınganlık gösterirse bu işin sonu olmaz yalnız :umursamaz:
afiyet şeker olsun melikecimm ben bugün hıyarım :mymeka: yok meyve niyetine değil unuttum anlamında delikafadulden
aferin seçil ağla mahfet kendini sonra yine hastanelik ol bu sefer bizler burda mahfolalım olur mu :umursamaz: bari okumayın arkadaşlar içiniz kaldırmıyorsa yazık günah bakın artık en riskli dönemlerdeyiz gözünüzü seveyim haber bile dinlemeyin diyor doktorlar nolursunuz yapmayın etmeyin eylemeyin daha ne diyeyim nasıl yalvarayım bilmiyorum ki ben mafoldumben
canım bizden de iyi bayramlar dilekleri götürürsün değil mi merale???
yok valla form falan kalmadı.. başıma ağrı girdi ve fısladım artık inan hiç içimden gelmiyo bi şey yapmak :1no2:
canımmmmm hemen git ve bize hemen haber ver... listede senin numaran yoktu birimize telefon numaranı ver de bütün bayram merakta kalmayalım :sinifsinif: ve de içini rahat tut tedbir amaçlı çağırmıştır o
arkadaşım niye katılamamış olasın ki herkes elinden geldiğince her sorduğunu yanıtlıyor, sana soru yönlendiriyor ama benim gördüğüm sen sorduğun sorunun gerisini takip etmiyorsun bana bile birkaç kez oldu sorduğun bir şeye cevap gönderdim hiç tepki gelmedi... kaldı ki ilk günden beri burada olanların bile bazen mesajları atlanabiliyor herkes alınganlık gösterirse bu işin sonu olmaz yalnız :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?