2009 Aralık Anneleri

etkilenmemek elde diil gerçekten dikkatli olmamız lazımm..bi de karakızı okudumm ağladım yaa..eşimde aynı şekilde ...RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn

amin canımmmm

of kızlar hala benle tam kaynaşan konuşan yok aranıza katılamadım tam anlamıyla yaakannehir

Cok naziksin :içelim:

öyleyimdir ehm şakkıdı

arzuuuuuuuuu :1shok: sen hala masaya doğru eğilebiliyor musunnnnnnnnn :1shok: ben göbekten masaya eğilemiyorum ki uyuyabileyim akannehir mafoldumben

evet cnm alınganız sanki eşlerimizde bize destek çkmazsa daha alıngan oluyoruz akannehir

aa orası öyle zaten çocuk biraz duygusuz konuşsun hemen suratımı asmaya başlıyorum zavallılar helak oldular ama olsunlar onların bebişlerini taşıyoruz o kadar naz olacak kaydirigubbakcemile2zemuszemus

meyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi yiyelim güzelleşelim

afiyet şeker olsun melikecimm ben bugün hıyarım :mymeka: yok meyve niyetine değil unuttum anlamında delikafadulden

etkilenmemek elde diil gerçekten dikkatli olmamız lazımm..bi de karakızı okudumm ağladım yaa..eşimde aynı şekilde ...RABBİM hepimizin yardımcısı olsunnn

aferin seçil ağla mahfet kendini sonra yine hastanelik ol bu sefer bizler burda mahfolalım olur mu :umursamaz: bari okumayın arkadaşlar içiniz kaldırmıyorsa yazık günah bakın artık en riskli dönemlerdeyiz gözünüzü seveyim haber bile dinlemeyin diyor doktorlar nolursunuz yapmayın etmeyin eylemeyin daha ne diyeyim nasıl yalvarayım bilmiyorum ki ben mafoldumben

kızlar meral çok yoğunmuş gelemiyormuş.
hepinizi öptü bayramınızı kutluyormuş.

canım bizden de iyi bayramlar dilekleri götürürsün değil mi merale???

delikafaduldendelikafadulden tam formundasın canım benim

yok valla form falan kalmadı.. başıma ağrı girdi ve fısladım artık inan hiç içimden gelmiyo bi şey yapmak :1no2:

şimdi aradım canım gel seni görmem lazım diyor erken doğum belirtisi olabilir dedi
inşallah herşey yolundadır kızlar yaaa :Saruboceq:

canımmmmm hemen git ve bize hemen haber ver... listede senin numaran yoktu birimize telefon numaranı ver de bütün bayram merakta kalmayalım :sinifsinif: ve de içini rahat tut tedbir amaçlı çağırmıştır o

of kızlar hala benle tam kaynaşan konuşan yok aranıza katılamadım tam anlamıyla yaakannehir

arkadaşım niye katılamamış olasın ki herkes elinden geldiğince her sorduğunu yanıtlıyor, sana soru yönlendiriyor ama benim gördüğüm sen sorduğun sorunun gerisini takip etmiyorsun bana bile birkaç kez oldu sorduğun bir şeye cevap gönderdim hiç tepki gelmedi... kaldı ki ilk günden beri burada olanların bile bazen mesajları atlanabiliyor herkes alınganlık gösterirse bu işin sonu olmaz yalnız :umursamaz:

aa orası öyle zaten çocuk biraz duygusuz konuşsun hemen suratımı asmaya başlıyorum zavallılar helak oldular ama olsunlar onların bebişlerini taşıyoruz o kadar naz olacak kaydirigubbakcemile2zemuszemus

evet cnm onaşrın bebişlerini taşıyoruz ama bize hiç ayrıcalıklı davranmıyolar hiç naz yapmadım sayılır ama bi sinirli oluyum bi kendimi ii hissetmiyim hemen deişiyolar hiç anlamıyolar bizi hiççççç:gitme:

vallahi cnm ne diim dorudur ben açtıımda o kadar sayfa dolmuş oluyoki çoğunu okuyorum ama atladıım olmuş dmekki:kedi:

tamam bilgecim sağolun arkadaşlar haber vereceğim saat 3 te çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…