kızlar ben ufaktan kaçar
herkese iyi bayramlar şekeri çok kaçırmayın bebişlere dikkat edin
sıkılmayın gerilmeyin kimsenin üzmesine izin vermeyin
kilo aldıysanız da karnınız büyükse de küçükse de kimseyi ilgilendirmez hiiiiiç takmayın
öpüldünüzzzzzzz
Selam kızlar ben geÇmİŞİ okuyana kadar ÇoĞu kİŞİ ÇıkmıŞŞ
bayramlŞaŞamadıkta kİmsleyel.neyse artık.sİzlerle bayramlaŞayım sİz de kaÇmadan barİ.hepİnİze İyİ bayramlar dİlİyorum bebİŞlerİmİzle olan İlk bayramımız karnımızdada olsalar .
slm kızlar,şuan bu msj hastaneden yazıyorum malesef.
3 gündür hastanede yatıyorum,her an doğum yapabilirim.salı günü kontrole gittiğimde suyumun çok azaldığı göründü ve hemen hastaneye yatmam söylendi.ama doktorum özel hastanede olduğu için devlet hastesi araştıralım dedik.o gün saat 2 den gece 11.30a kadar hastane hastaen dolaştık.bakırköy kadın doğum,bakırköy devlet,çapa,cerrahpaşa,medicana,medical park...hiçbiri bebek yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul etmedi beni.düşünün halimi,üzüntümü.
şuan özel gaziosmanpaşa hastanesindeyim.sürekli nts,usg ve doplerle kontrol altındayım.suyum hala çok az ve çoğalması imkansızmış.beklemedeyiz,bebeğin kalp atışlarında bi anomalilik görüldüğünde yada sancım başladığında hemen sezeryana alıcaklar beni.dün 2 doz bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptılar.
ne olacağımız belli değil.dua edin bana ve bebeğime kızlar.en azından 30.haftayı geçsek daha iyi olacak..
rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin...
kızlar ben geldim kızım gayet iyiymiş 1700 gr olmuş içim rahatladı
COK GUZEL BI YAZI CANIM PAYLASTIGIN ICIN SAOLalkisalkisalkis"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:
Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığım şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.
Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.
Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok dah fazladır.
Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."
Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.
-alıntıdır.
COK GUZEL BI YAZI CANIM PAYLASTIGIN ICIN SAOLalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?