2009 Aralık Anneleri

artık şikayetler başlıyorrr yakında sancılar başlıcak :))) olsunn herşey çok güzelll. 10 keremi hamile kalıyoruz sanki. yıllardır bebek bekleyenler var. hepsi ALlah'a emanettt. Yüce Rabbim korur onları.

şşşşşşş dünür tükürcem aşkınıza o olcak ha :mymeka: kıskanç bi dünürüm ben paylaşamam öyle kimselerle :jeyyar: yani aradaki bahar diye bu kadar sustum başkası olsa çoktan arızaya geçmiştim belirteyim kötükedihüso

klava: Tamam dunur tamam bende seni kiskandirayim die yaptim

Kızlar bu kasılma sancı olmadan nasıl anlıyacağızz bendede bazen biyerde toplanma oluyor...

Selam kızlar ben geÇmıŞı okuyana kadar ÇoĞu kıŞı ÇıkmıŞŞ
bayramlŞaŞamadıkta kımsleyel.neyse artık.sızlerle bayramlaŞayım sız de kaÇmadan barı.hepınıze ıyı bayramlar dılıyorum bebıŞlerımızle olan ılk bayramımız karnımızdada olsalar .

Bİlgecİm berna lİsteyİ gÖnderdİmİ sanaa

berna gönderemedi mail adresim onda olmadığı için kaydirigubbakcemile3 ama dünürcüm sağolsun gönderdi fatmacım özelden gönder mailini atayım sana yerimseniben

canım benim şimdiden sana da iyi bayramlar şekere fazla saldırmadan geçiririz inşallah :kedi: bebişler karnımızda bir bayramımız daha var kısmetse sonrası kucağımızda inşallahhhhhh opuyorumnanaktan

sana da iyi bayramlar canım ah onlarla beraber olacağımız bayramlarda olacak inşallah bebişede teyzesinden iyi bayramlar Şeniz

canımm fatmacımmm ii bayramlar sanada Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…