kızlaaaaaaaar ben geldimmm....
şeker yüklemem yapıldı. 50 gr..
124 çıktı.. sınır 140 ya normalmiş..
sizler nasılsınız bakiiim?
sat tarihi ve tahmini doğum tarihinide yazda ekliyeyim elifcimbenıde ekleyın bu lısteye yaaaa
oglusumu yiğitalimii
hayırlı yolculuklar seçil dikkat et bebişine ve kendine bayram sonra toplanırız yine opuyorumnanaktanben biraz sonra izmir e doğruu yola çıkacağımmm...bayramda büyük ihtimalle gelemem foruma ...bayramınızı ayrı ayrı kutluyor ve sizleri bebişlerinizi öpüyorummmm..
gözünaydın hadi yırtmışsın bacım sende ama yaklaşıyomuşsun baya kaydirigubbakcemile3kızlaaaaaaaar ben geldimmm....
şeker yüklemem yapıldı. 50 gr..
124 çıktı.. sınır 140 ya normalmiş..
sizler nasılsınız bakiiim?
aynen cnm aynen burdada öyle valla gelirse komşular bi de eşimin iş arkadaşları gelio o kadar o da biz kime gidersek onlar iadeyi ziyaret gelio işte dedim eşime gitmyelim kimseye aa ayıp didi bana :kedi:iyi canim sevindim normal cikmasina.yarin bayram ama burda kimse gelip gitmedigi icin siradan bi gun gibi oluyo ama yinede ev temizliyom temizde iste bayram temizligi laf olsun diye simdide yoruldum oturdum.
oyy cnm geçmiş olsun halk dilinde mide yanması saç uzuyo bebişin saçlı doğacak olarak tabir edilir kaydirigubbakcemile3 bilgin ola :kedi:kızlar bugün hiç giremedim nete, bayramınızı kutlamak istedim.. midem cayır cayır yanıyor, yanmaktan da öte bir lokma mideme girer girmez acıyor resmen, eve de daha yeni girdim düşünün saat 18:20.. gaviscon içicem şimdi.. hepinizi kucaklıyoruz oğluşumla.. Allah hepimize hayırlı mutlu sağlıklı neşeli bayramlar nasip etsin eşlerimizle bebişlerimizle sevdiklerimizle..a.s.
demek bayram günü sadece ben çalışmıyomuşum. yanlız değilimişim. ya bu resmi tatillerde evde kalmak nasıl bişey acaba merakat ediyorum. sağkıl sektöründe rsmi tatil diye bişey olmuyo valla.günaydın kızlar bayram günü ben çalıştığım için buralardayım
aaa ama sekerım eklemssın ya yenı gordummm
doruk ısmıyle eklemıssın tamam degıstırme ıyıdır oyleŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?