herkese ii bayramlarrrr.a.s.
bayramda tatlıyı fazla kaçırmayın..
çok fazla ayakta kalmayın...
bebeğinizle ilk bayramı geçirdiğinizi düşünerek yüzünüzden gülücüklerinizi eksik etmeyin...
yakında doğcak bebeklerinizin niyetine büyüklerin ellerinden öpüp para isteyin (herşey çocuklarımız için)
Bebeğinizle beraber Allah'a emanet olun Şeniz
ii bayramlar bahaaaar
para isteme kısmı süperr ben niye akıl edemedim bunu CADIARZU herşey kızım için :sm_cool:
kızlar tekrardan hepinizin bayramını kutluyorum eşlerimizle bebklerimizle nice nice bayramlara diliyorum.
bebeğinizle ilk bayramı geçirdiğinizi düşünerek yüzünüzden gülücüklerinizi eksik etmeyin...
yakında doğcak bebeklerinizin niyetine büyüklerin ellerinden öpüp para isteyin (herşey çocuklarımız için)
bilgeeee burcuuuu seçiiiil
nerdesiniz kuzum sesiniz çıkmıyo hiç
yaaa evet zaten bozuluyorum kimse artık para vermiyor diye yani kendim için istiyorsam namerdim kızım için :kedi:
bilgeeee burcuuuu seçiiiil
nerdesiniz kuzum sesiniz çıkmıyo hiç
kaydirigubbakcemile5 ben para olarak değil çocuğumun bir eksiğini alma olarak kabul etcem bu bayram harçlığımı şakkıdı
biraz iş, biraz tatil öncesi işyeri vedalaşmaları öööle takılıyorum ben şahsen
parası olmayan istediği kredi kartıyla taksitli ürün alabilir seçeneğini de unutmayın melike şakkıdı
Geldim ben . Firmada tadilat var . Benim kustan bile az beyinli genel mudurum bilgi islem odasini tasimami istedi. Onla kapistim geldim :)
Geldim ben . Firmada tadilat var . Benim kustan bile az beyinli genel mudurum bilgi islem odasini tasimami istedi. Onla kapistim geldim :)
kızlar ben ufaktan kaçar
herkese iyi bayramlar şekeri çok kaçırmayın bebişlere dikkat edin
sıkılmayın gerilmeyin kimsenin üzmesine izin vermeyin
kilo aldıysanız da karnınız büyükse de küçükse de kimseyi ilgilendirmez hiiiiiç takmayın
öpüldünüzzzzzzz
kızlar ben ufaktan kaçar
herkese iyi bayramlar şekeri çok kaçırmayın bebişlere dikkat edin
sıkılmayın gerilmeyin kimsenin üzmesine izin vermeyin
kilo aldıysanız da karnınız büyükse de küçükse de kimseyi ilgilendirmez hiiiiiç takmayın
öpüldünüzzzzzzz
gideyim bendeeeee
ii bayramlar herkese iyi bakın kendinize
opuyorumnanaktan
selam kızlar herkese iyi bir bayram diliyorum bebeklerimiz karnımızda ilk bayramımız çok güzel yaaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?