kızlar bebişin odasını aldık dün, annanesi aldı, çok cici bişey.. maskodan aldık.. insanın üstünden yük kalkıyor resmen, b,rde hayırlısıyla getirilip kurulunca tabi çok daha hafifliycem..
kızlar bebişin odasını aldık dün, annanesi aldı, çok cici bişey.. maskodan aldık.. insanın üstünden yük kalkıyor resmen, b,rde hayırlısıyla getirilip kurulunca tabi çok daha hafifliycem..
nasıl geçti bayram kızlar?
hiiiç dinlenemedim ben bayramda pazara kadar misafirlerimiz vardı pazar edirneye gittik anneme dünde döndük zaman nasıl geçti anlamadım..
siz nasılsınız kızınla bakalım hala bi ismi yokmu?
bende yoruldum biraz. bayramın 1. günü gene kasılmalarım başladı hastanedeydim ama şimdi iyiyiz çok şükür. isme gelince beren ismi ağır basmaya başladı bu aralar bakalım daha düşünüyoruz. bulucaz inş :)))
geçmiş olsun canım
senin kız bayramda da rahat durmadı yani..
ne dedi doktor peki ?
güle güle kullanın cnm. daha bizimki de gelmedi.
hayirli olsun darisi basimiza ama bizim annanesi alsada buraya getiremezakannehir bizde baktik esimlede daha almadik.aynen bendede yuk gibi yarin sanki doguma gidiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güle güle kullansın cnm. resmini eklersin görelim..
bizimde gelmedi daha mobilyamız ama onun öncesinde daha çok işimiz var bakalım nasıl yetişecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?