2009 Aralık Anneleri

kızlar bebişin odasını aldık dün, annanesi aldı, çok cici bişey.. maskodan aldık.. insanın üstünden yük kalkıyor resmen, b,rde hayırlısıyla getirilip kurulunca tabi çok daha hafifliycem..

kızlar bebişin odasını aldık dün, annanesi aldı, çok cici bişey.. maskodan aldık.. insanın üstünden yük kalkıyor resmen, b,rde hayırlısıyla getirilip kurulunca tabi çok daha hafifliycem..

hayirli olsun darisi basimiza ama bizim annanesi alsada buraya getiremezakannehir bizde baktik esimlede daha almadik.aynen bendede yuk gibi yarin sanki doguma gidiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın cnm. resmini eklersin görelim..
bizimde gelmedi daha mobilyamız ama onun öncesinde daha çok işimiz var bakalım nasıl yetişecek..

neyse ben geri uyumaya gidiyom esimin kahvaltisini hazirladim yari gözum kapali sizede yazdim rahatcana uyurum hadi görusuruzzz

hiiiç dinlenemedim ben bayramda pazara kadar misafirlerimiz vardı pazar edirneye gittik anneme dünde döndük zaman nasıl geçti anlamadım..
siz nasılsınız kızınla bakalım hala bi ismi yokmu?

bende yoruldum biraz. bayramın 1. günü gene kasılmalarım başladı hastanedeydim ama şimdi iyiyiz çok şükür. isme gelince beren ismi ağır basmaya başladı bu aralar bakalım daha düşünüyoruz. bulucaz inş :)))

geçmiş olsun canım
senin kız bayramda da rahat durmadı yani..
ne dedi doktor peki ?

güle güle kullanın cnm. daha bizimki de gelmedi.

hayirli olsun darisi basimiza ama bizim annanesi alsada buraya getiremezakannehir bizde baktik esimlede daha almadik.aynen bendede yuk gibi yarin sanki doguma gidiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın cnm. resmini eklersin görelim..
bizimde gelmedi daha mobilyamız ama onun öncesinde daha çok işimiz var bakalım nasıl yetişecek..

teşekkürler canlarım..a.s. ekliycem resimleride bugün.. bağlantımda sorun var, PCimde komple sorun var aslında, o yüzden arada bir yazarsam merak etmeyin..

GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız baklm bayram nasıldı.baharcım geÇmıŞ olsunnn dıkkat et kendıne ve kızına oh ısım de bulmuŞssun bızım oĞlanın hala ısmı yok herkes de ısım soruyor daha bulmadınız mı dıye.arzucum hayırtlı olsun oda takımınnn.gÜle gÜle saĞlıcakla kullansın bebıŞın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…