GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız baklm bayram nasıldı.baharcım geÇmİŞ olsunnn dİkkat et kendİne ve kızına oh İsİm de bulmuŞssun bİzİm oĞlanın hala İsmİ yok herkes de İsİm soruyor daha bulmadınız mı dİye.arzucum hayırtlı olsun oda takımınnn.gÜle gÜle saĞlıcakla kullansın bebİŞİn.
GÜnaydın gÜzel anneler nasılsınız baklm bayram nasıldı.baharcım geÇmİŞ olsunnn dİkkat et kendİne ve kızına oh İsİm de bulmuŞssun bİzİm oĞlanın hala İsmİ yok herkes de İsİm soruyor daha bulmadınız mı dİye.arzucum hayırtlı olsun oda takımınnn.gÜle gÜle saĞlıcakla kullansın bebİŞİn.
Herkeslere Gunaydinlar. Tatil donusu ise donmek gercekten cok zor ya . Hele bi de bugun tasinma var firmada simdiden yoruldum valla :)
günaydın burcuu. kendini yorma bırak taşısınlar sen nie yoruyosun kendini
kızlar koydum oda takımı resimlerini
Herkeslere Gunaydinlar. Tatil donusu ise donmek gercekten cok zor ya . Hele bi de bugun tasinma var firmada simdiden yoruldum valla :)
dikkat et cnm fırsat buldukça dinlen yorulduğun için hareketi yoktur.dinlenince başlar endişelenmeGünaydın kızlar benim bayramda yorucuydu dün nöbetçiydim sabah 8,30 gece1,30 mahvoldum kızlar bebeğimdede hiç hareket yok artı bugün yine işteyim ......
günaydıın kızlaar. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. sabah bayramlaşmasından anca vakit bulup girdim. arzu bende gördüm bebişinin oda takımlarını oyuncaak gibileeer yaa. güle güle kullanın inşallah. çok sevimliler..
sağol burcu teyzesi.. o da sevindi mi ne yaptı dün mobilyacıda beni salladı resmen tekmeleriyleGule gule kullansin insallah :)
sağol bahar, benimde içime sindi..çok şirin arzu çok güzelmiş sağlıkla yatsın odasında inş.
günaydın canım bugün çook zor geçecek benim içinde..
yorma sakın kendini dikkat et..
arzucum çok güzek odası oğlunun sağlıkla yatar yatağında inşallah..
fiyat nasıl bu arada ben masko ya bakmadım hiç..
günaydıın kızlaar. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. sabah bayramlaşmasından anca vakit bulup girdim. arzu bende gördüm bebişinin oda takımlarını oyuncaak gibileeer yaa. güle güle kullanın inşallah. çok sevimliler..
kızlar günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun
nasılsınız
bilge hoşgeldin, günaydın....hihoyyytcanlar günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan
gaaaaayet iyiyiz geçmişi okuyup geliyoruzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?