2009 Aralık Anneleri

teşekkür ederiz fatma teyzesi..hihoyyyt

sağol cnm geçti çok şükür. isim buluyoruz da gene değişiyor :)) daha 2 ay var buluruz :))

Herkeslere Gunaydinlar. Tatil donusu ise donmek gercekten cok zor ya . Hele bi de bugun tasinma var firmada simdiden yoruldum valla :)

Günaydın kızlar benim bayramda yorucuydu dün nöbetçiydim sabah 8,30 gece1,30 mahvoldum kızlar bebeğimdede hiç hareket yok artı bugün yine işteyim ......

Herkeslere Gunaydinlar. Tatil donusu ise donmek gercekten cok zor ya . Hele bi de bugun tasinma var firmada simdiden yoruldum valla :)

günaydın burcu.. yorma kendini diycem ama illaki bi işin ucundan tutuyor insan elbettekide yoruluyor, bari çok yorma kendini..

günaydın canım bugün çook zor geçecek benim içinde..
yorma sakın kendini dikkat et..

kızlar koydum oda takımı resimlerini

arzucum çok güzek odası oğlunun sağlıkla yatar yatağında inşallah..
fiyat nasıl bu arada ben masko ya bakmadım hiç..

günaydıın kızlaar. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. sabah bayramlaşmasından anca vakit bulup girdim. arzu bende gördüm bebişinin oda takımlarını oyuncaak gibileeer yaa. güle güle kullanın inşallah. çok sevimliler..

hoşgeldin cnm .çgerçekten tatil dönüşü iş zor geliyor birde senin taşınma telaşı çok yorma kendini yapsınlar diğer çalışanlar.

Günaydın kızlar benim bayramda yorucuydu dün nöbetçiydim sabah 8,30 gece1,30 mahvoldum kızlar bebeğimdede hiç hareket yok artı bugün yine işteyim ......
dikkat et cnm fırsat buldukça dinlen yorulduğun için hareketi yoktur.dinlenince başlar endişelenme

saol cnm seninde mübarek olsun.

Gule gule kullansin insallah :)
sağol burcu teyzesi.. o da sevindi mi ne yaptı dün mobilyacıda beni salladı resmen tekmeleriyle
çok şirin arzu çok güzelmiş sağlıkla yatsın odasında inş.
sağol bahar, benimde içime sindi..

öznur sağol bitanem, fiyatları sorma gitsin biz bu kadar açılmayı düşünmezkene, oğluşun kısmeti buymuş bu oldu.. yatağı, içinin tekstili, cibinliği, avizesi, abajuru, dolabı, şifonyeri ve oyuncak sandığı toplam 2050 TL ya anlaştık.. bu arada perde ve halıda vardı aynı takımın onlarda 150 şer liraydı onları almadım sizce alayımmı halıda halı bile değil küçücük bişey.. maskoda ırmak bebeden aldık.. koca maskoda gerek satıcısı gerek fiyatlarıyla en içimize sinen yer buraydı, yoksa mobilyalar hemen heryerde aynı tipte.. diğerleri karyolanın içine yatağı ve uyku setini bile vermiyolardı , fiyatta daha yüksekti..

teşekkürler teyzesi.. darısı henüz almayan herkesin başına..

canlar günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan
gaaaaayet iyiyiz geçmişi okuyup geliyoruzzzzzzz

kızlar ya seçil bana özelden msj atmış hiç görmemişim şimdi gördüm bayramda ıZmire gelmiş hemde benim semte görüşelim diye.çok üzüldüm şimdide yok acaba geri dönmedimi bi arayım erkendeğil dimi saat kalkmıştır.

arzucum odanız çok hoş güle güle kulansın oğluşun.
neriman , bilge sizde hoşgeldinzizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…