canlar günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan
gaaaaayet iyiyiz geçmişi okuyup geliyoruzzzzzzz
hoş geldin hayatııımmm..nasılsınız kızlar ben geldim
günaydın herkese
30 hafta bitiyor benim bu hafta. ne çabuk geçti yaa. düşündükçe heyecanlanıyorum az kaldı çok az kaldı. Allahım hepimiz için hayırlısını versin
30 hafta bitiyor benim bu hafta. ne çabuk geçti yaa. düşündükçe heyecanlanıyorum az kaldı çok az kaldı. Allahım hepimiz için hayırlısını versin
hoşgeldin nehircimSelam arkadaşlarr.Nasılsınız umarım iyisinizdir ve çok güzel bir bayram tatili geçirmişsinizdir.Ben iyiyim oğlumla.Bayramımız da güzel geçti.Dün akşam döndük evimize.Ohh insanın kendi evi gibisi yok nereye giderse gitsinnopuyorumnanaktan
Göbek fotomu eklemek istemiştim dün çekildi ama hep yüklenirken sorun oldu sayfa görüntülenemiyor dedi nedense:sinifsinif: Yükleyebilirsem söylerim size..
Bu arada bugün oğlumu görmeye gidecem akşamopuyorumnanaktansositososito
tekrar selam kızlar herkese teşekkür herkese şükraaaaan ya haciiiiiiiii :1ninca:
biz arife günü oğluşumun hemen her şeyini aldık... geriye kaldı dolapları sipariş etmek, duvar kağıdını alıp yapıştırtmak, abajur ve halı seçip çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştirmek... :1shok: amanıııııın ben her iş bitti diyodum ama hala daha bir sürü iş varmış yahu mafoldumben
arzucum arda bebek sağlıkla mutlulukla kullansın odasını... çok şık çok güzel
hoşgeldin nehircim
insanın evi gibisi yok gerçekten bende dün akşam döndüm evime rahat ettim..
fotonu biraz küçültmen lazım yoksa eklenmiyo bilgin olsun.
bizde c.tesi gidicez doktora daha şeker testimiz bile yapılmadı..
kızımıda çok merak ediyorum 5 hafta oldu görmüyorum nekadar büyümüştür kimbilir..
hoşgeldin bilgeeeee..
çok iş var çoooook ben hergeçengün daha çok stres yapıyorum ve eşimin kafasını şişiriyorum bol bol işler yetişmeyecek diye
sağol teyzesi, darısı umut bebişin başına.. evet daha çoook yapacak şeyimiz var, hem bir ay sonra teslim edecekler inşallah o zamanda bir aksilik olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?