2009 Aralık Anneleri

kızlar biz yemeğe gidiyoruzz herkese afiyet olsunnn

afiyet olsun kuzuna ilik kemik olsun baharcım
dönünce şu hastaneye bayram ziyaretinizi de bi anlat bakem CADIARZU kötü anıları canlandırmak adına değil ama ne belirtiler olduğunda gitmemiz gerektiğini bilmek açısından bizlere faydası oluyor akannehir

Ayy ekledim sonunda göbeğimiii biraz foto değişik oldu çünkü bilgisayardakini cep.e çekip öyle yükledim siteye :kedi:

oh çok güzel oğluşuna da bizden selam söyle çok.bende ctesi gööreceğim oğlumu bklmmm nekadar oldular.

cnm benm oh oh negüzel bitirmişiniz herşeyi ..bizde dün yataklarını da kurduk.bende eşyalrını yıkayacağım ütüleyip hazırlayacağım artık çok erken değil dimiii.kızlar çok heyecanla yapıyorum onunla ilgili herşey bana çok zevk veriyor.

aa evet çok doğru bilge... burdaki paylaşımlarımız çok önemli, en az doktor ziyaretlerimiz kadar..

Söylerim selamını teyzesiiiyerimseniben Ayy ben de çok merak ediyorum yaa acep ne kadar oldu kuzularr kaydirigubbakcemile2

kızlar bende yemeğe çıkıyorum afiyet olsun

afiyet olsun bebişe ilik kemik olsun Nerimancım, bu arada bilgileri Berna'ya gönderdim yerimseniben

Ayy ekledim sonunda göbeğimiii biraz foto değişik oldu çünkü bilgisayardakini cep.e çekip öyle yükledim siteye :kedi:

bakayım bakayım şakkıdı

yok fatmacım bi şey bitmemiş ona ayıldım şimdi akannehir

haydin cümleden afiyet ve bebeklere ilik kemik olaaaa cokacimcoook

slm kızlar hepinizin hoşgeldiniz ne zamndır yoktunuz vallaa nasılsınız bakalım?

Nehırcım arkadaŞlık teklıfımı kabul et gÖremıyorum yoksa gÖbÜŞÜnÜ

sorma ben en son 1 eylülde gördüm randevum da 1 ekimde :sinifsinif: burnumda tütüyo cücem mafoldumben

evet ya insan çok özlüyo beniim doktor beni 5 eylülde gittim 19unda çağrmıştı ama gidemedim anlamıyorum 1ay dolmadan çğrıyo nerdeyse 15 günde bir bebeişimide tam göstermiyo boşa gidiyorum dokktorumu deiştircem galiba...

gördum göbusunu nehir aynen benimde az cikti göbusum kiloda fazla almadimda bende karnim kucuk kucuk diyodum demekki normalmiskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…