kızlar biz yemeğe gidiyoruzz herkese afiyet olsunnn
Selam arkadaşlarr.Nasılsınız umarım iyisinizdir ve çok güzel bir bayram tatili geçirmişsinizdir.Ben iyiyim oğlumla.Bayramımız da güzel geçti.Dün akşam döndük evimize.Ohh insanın kendi evi gibisi yok nereye giderse gitsinnopuyorumnanaktan
Göbek fotomu eklemek istemiştim dün çekildi ama hep yüklenirken sorun oldu sayfa görüntülenemiyor dedi nedense:sinifsinif: Yükleyebilirsem söylerim size..
Bu arada bugün oğlumu görmeye gidecem akşamopuyorumnanaktansositososito
tekrar selam kızlar herkese teşekkür herkese şükraaaaan ya haciiiiiiiii :1ninca:
biz arife günü oğluşumun hemen her şeyini aldık... geriye kaldı dolapları sipariş etmek, duvar kağıdını alıp yapıştırtmak, abajur ve halı seçip çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştirmek... :1shok: amanıııııın ben her iş bitti diyodum ama hala daha bir sürü iş varmış yahu mafoldumben
afiyet olsun kuzuna ilik kemik olsun baharcım
dönünce şu hastaneye bayram ziyaretinizi de bi anlat bakem CADIARZU kötü anıları canlandırmak adına değil ama ne belirtiler olduğunda gitmemiz gerektiğini bilmek açısından bizlere faydası oluyor akannehir
oh çok güzel oğluşuna da bizden selam söyle çok.bende ctesi gööreceğim oğlumu bklmmm nekadar oldular.
cnm benm oh oh negüzel bitirmişiniz herşeyi ..bizde dün yataklarını da kurduk.bende eşyalrını yıkayacağım ütüleyip hazırlayacağım artık çok erken değil dimiii.kızlar çok heyecanla yapıyorum onunla ilgili herşey bana çok zevk veriyor.
kızlar bende yemeğe çıkıyorum afiyet olsun
Ayy ekledim sonunda göbeğimiii biraz foto değişik oldu çünkü bilgisayardakini cep.e çekip öyle yükledim siteye :kedi:
cnm benm oh oh negüzel bitirmişiniz herşeyi ..bizde dün yataklarını da kurduk.bende eşyalrını yıkayacağım ütüleyip hazırlayacağım artık çok erken değil dimiii.kızlar çok heyecanla yapıyorum onunla ilgili herşey bana çok zevk veriyor.
slm kızlar hepinizin hoşgeldiniz ne zamndır yoktunuz vallaa nasılsınız bakalım?
Sitede sorun oldu giremedim bisürelmaz:
Baktınız mı göbeemee
selam bayram bitti düştük işte... iyilik sağlık sen nasılsın?
opuyorumnanaktan
bende iim şükür bebeğimi özledim sadece görmek istiyorum
sorma ben en son 1 eylülde gördüm randevum da 1 ekimde :sinifsinif: burnumda tütüyo cücem mafoldumben
Sitede sorun oldu giremedim bisürelmaz:
Baktınız mı göbeemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?