2009 Aralık Anneleri

canım ikizmi yoksa senin meleklerin???bebeişlerimin demişsin....bende perşembe günü gideceğim kalp atışı duyuluyormu kese gözükünce????

evet canım benim bebişlerim ikiz beş haftalıkken keseleri gördük çok şükür şimdi inşallah kalp atışlarınıda duyarız tabi hepimiz inşallahhhhhhhhhhh

Güzel mesajın için teşekkür ediyorum arkadaşım.Yarın 7. haftaya giriyorum.

kızlar ben bugün marketten ceviz pekmez kuru üzüm kurukayısı 2 çeşit meyve aldım sütr aldım soda aldım..32 milyon tuttu delikafaduldendelikafadulden
haftalık besinler bebişlerimize....bilmiyorum duba olacağım gibi bi his var içimde(((((((

evet canım benim bebişlerim ikiz beş haftalıkken keseleri gördük çok şükür şimdi inşallah kalp atışlarınıda duyarız tabi hepimiz inşallahhhhhhhhhhh

anaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yerim ben onları..ikizmişşş yaa maşşallahh maşşallahhh
bu sene ikiz senesiymiş:lepi:
sen bu cevizden kuruüzümden falan daha çok ye canım..kan yapıyormuş...süt helee bolll bollll......:lepi:

kızlar bişi sorcam soda asitli içecek sonuçta acaba bebeğe zararı var mı biliyomusunuzCADIARZU

afiyet olsun:)))
bende aldım iki hafta önce ilk hafta yedim güzel güzel 2 kilo da aldım üstüne ikinci hafta geçti üçüncü hafta geçti daha duruyolar dolapta dolabın kapağını açamıyorum kokusu gelecek diye iştah bi anda kapandı bi yerdede sevindim çünkü herhafta bi kilo alıyodum ilk zamanalr normal olmayan bişey olduğu için tırstım tabi

canım çok sağol birde altı yaşında bir kızım daha var ama benim ikizlerim tüp bebekle oldu ya ben on gün önce kuru üzüm iki avuç yedim ve çok kötü kabızlık yaşadım bilmiyorum üzümdenmiydi ama şimdi korkuyorum yemeye

kızlar bişi sorcam soda asitli içecek sonuçta acaba bebeğe zararı var mı biliyomusunuzCADIARZU
bende kola iöemediğimden soda içiyodum yemekten sonra baktım internette kötü bi şeye rastlamadım hatta içindeki mineraller için içilmesi tavsiye edilir şeklinde yazılar da okudum

bende kola iöemediğimden soda içiyodum yemekten sonra baktım internette kötü bi şeye rastlamadım hatta içindeki mineraller için içilmesi tavsiye edilir şeklinde yazılar da okudum

canım ben zaten kolayı sevmem ama soda yemeklerden sonra iyi oluyor zararı yok yani eminsin dimi?

evet canım yaa dogru akşam olunca özellikle gaz problemi yaşıyorum.bunun için bişe yapmak gereklimi zaten mide bulantıları mahvetti bide şişlik olunca:1no2:

Doktora sorcam bende gidince. Muskat bilinir çocuklarda gaz gidermek için. Bir de kimyon. Bunları ben hamilelikten önce denemiştim. İşe yarıyor da gene de sorcam ben. Ama haftaya. Sen de kendi doktoruna sor bence kötüysen. Kabız olmamamız için de 5kayısı kurusunu sıcak suyun içine at beklet içebilecek kıvama gelinceye kadar.Kayısılarla birlikte götürdünüzmü 5- 6 saat kanıtlanmış olanı. Herkeste farklılık gösterecektir.:)

kızlar beim gibi şikayeti olan yokmu?mirmirmirmir

var canım var burda herkesin şikayeti var allahın gücüne gitmesin.benim cok bualntılarım ve kusmalarım var.kalp carpıntım var. ama bunada şükür sonra bunlarıda atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…