canım ikizmi yoksa senin meleklerin???bebeişlerimin demişsin....bende perşembe günü gideceğim kalp atışı duyuluyormu kese gözükünce????
canım canım canım benim
bende hatta burada birçok arkadaşımda senin gibi hissetti ve senin gibi derin düşüncelere daldı.
insan görmeden duymadan inanamıyor değilmi?
birkaç gün öncesine kadar çok rahattım ama şimdi midem çok fena canım.
umarım senin hep böyle sorunsuz devam eder.
içimizdeki mucizeye gelince; mucize diyorum ben buna inanılmaz birşey canım,
minicik bebeğimin kalp atışını duymak, büyüdüğünü anlamak ve görmek inanılmaz bir duygu.
sen kaç haftalık hamilesin peki canım?
evet canım benim bebişlerim ikiz beş haftalıkken keseleri gördük çok şükür şimdi inşallah kalp atışlarınıda duyarız tabi hepimiz inşallahhhhhhhhhhh
afiyet olsun:)))kızlar ben bugün marketten ceviz pekmez kuru üzüm kurukayısı 2 çeşit meyve aldım sütr aldım soda aldım..32 milyon tuttu delikafaduldendelikafadulden
haftalık besinler bebişlerimize....bilmiyorum duba olacağım gibi bi his var içimde(((((((
anaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yerim ben onları..ikizmişşş yaa maşşallahh maşşallahhh
bu sene ikiz senesiymiş:lepi:
sen bu cevizden kuruüzümden falan daha çok ye canım..kan yapıyormuş...süt helee bolll bollll......:lepi:
kızlar ben 6+2 hamileyim ama acayip karnım şişiyor öğleden sonra sanki 4 aylık hamile gibi benim gibi şikayeti olan varmı teselli olsun bu 2.çocuğum bu arad kısmetse yarabbim
Ben de de aynı. Gaz birikiyor.
bende kola iöemediğimden soda içiyodum yemekten sonra baktım internette kötü bi şeye rastlamadım hatta içindeki mineraller için içilmesi tavsiye edilir şeklinde yazılar da okudumkızlar bişi sorcam soda asitli içecek sonuçta acaba bebeğe zararı var mı biliyomusunuzCADIARZU
bende kola iöemediğimden soda içiyodum yemekten sonra baktım internette kötü bi şeye rastlamadım hatta içindeki mineraller için içilmesi tavsiye edilir şeklinde yazılar da okudum
evet şimdi bi daha baktım hamilelikte maden suyu tavsiye ediliyor hatta.ama kola soda gibi asitli yapay içeçecekler tavsiye edilmiyorcanım ben zaten kolayı sevmem ama soda yemeklerden sonra iyi oluyor zararı yok yani eminsin dimi?
canım ben zaten kolayı sevmem ama soda yemeklerden sonra iyi oluyor zararı yok yani eminsin dimi?
evet canım yaa dogru akşam olunca özellikle gaz problemi yaşıyorum.bunun için bişe yapmak gereklimi zaten mide bulantıları mahvetti bide şişlik olunca:1no2:
Ayyyyyyyyy kafam karıŞtı soda mı maden suyu mu ?
kızlar beim gibi şikayeti olan yokmu?mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?