Merhabalar;uzun zamandır uğrayamadım buraya.Bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin demekten başka diyecek söz bulamıyorum.Çok şükür bir sıkıntım yok benim gayet iyi gidiyor hamileliğim.Çarşamba günü doktora gideceğim.Alış veriş yapmak istiyorum.Ama çevremdeki herkes sakın birşey alma diyor.Allah korusun bişey olur çok üzülürsün diyor.Bende sabretmeye çalışıyorum.Sizler ne zaman bebeklerinizin odasını hazırlamayı düşünüyorsunuz.Bebek odası alacakmısınız yoksa beşik yeterli olur mu?Kafam çok karışık.Bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum.Eşim bana diyorki elinden gelse bir ayda doğuracaksın çocuğu sabırlı ol biraz.
bende öyle..5-6 haftalık hamileyim..sinirliyim..kafam karışık..kasıklarım ağrıyo..aynen bende ne olacaksa olsun bitsin diyorum..kalbim çarpıntı yapıyo hep..yiyemiyorum hiçbişey..bulantı falan da yok hiç..canım sıkkın..garip hissediyorum..
Merhabalar;uzun zamandır uğrayamadım buraya.Bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin demekten başka diyecek söz bulamıyorum.Çok şükür bir sıkıntım yok benim gayet iyi gidiyor hamileliğim.Çarşamba günü doktora gideceğim.Alış veriş yapmak istiyorum.Ama çevremdeki herkes sakın birşey alma diyor.Allah korusun bişey olur çok üzülürsün diyor.Bende sabretmeye çalışıyorum.Sizler ne zaman bebeklerinizin odasını hazırlamayı düşünüyorsunuz.Bebek odası alacakmısınız yoksa beşik yeterli olur mu?Kafam çok karışık.Bebeğimi hemen kucağıma almak istiyorum.Eşim bana diyorki elinden gelse bir ayda doğuracaksın çocuğu sabırlı ol biraz.
Odasını özene bezene hazırlamış olan arkadaşım var.Hiçbir işe yaramıyor ki. Millete hava için düşünürsen alacaksın. Zaten yanımızda uyuyacak ya . Beşik yeter düşündük biz de. Ben önce özendim ama baktım gereksiz masraf henüz. ılerde özene bezene hazırlanır herşey. Hem şu anki düşüncemle o zamanki düşüncem aynı olmayabilir. Şimdi mavi ilerde keşke yapmasaydıma dönüşebilir. OOOOHOOOO içim bir hoş oldu. Neler konuşuyorum ben.:))) Dahaaaa ohooooooooo.
ben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama
valla ben değer meğer bilmiyorum.
test yaptım halime çıktı:)))
sonra dr gittim keseyi gördüm, sonra bebeğimin kalp atışlarını duydum.
küsme ağlama ne olur bak bizde ağlarıııııızzzzzzzzz:roflol::roflol:
ben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama
canım benim değerim adetim 2 gün geçince 326 çıkmıştı ama herkesin aynı olacak diye bişi yok tatlım dr normal dediyse normaldir kimsenin değerleriyle kıyaslama yapma doktoruna güven bence:1hug:
Siz hiç bişiler hissediyormusunuz arkadaşlar yaaa. Bende bulantı da yok. Üfff acaba acaba acaba... Kalp oluşçakmış, bakçak doktorum haftaya belki o zaman inanırım. Ne garip bir olaymış. Hiçbir belirti olmadan içinde canlı gelişiyor. Gelişiyor mu acaba? Ne durumda. Herşey yolundamı? Psikolojim sürekli bunlara kanalize olmuş durumda. Otur bunlar kalk bunlar. Evden de çıkamamak... , kitap okumaktan beynim çıkçak. Güzel şeyler bekliyorum tebessüm edeyim ne olur...
Siz hiç bişiler hissediyormusunuz arkadaşlar yaaa. Bende bulantı da yok. Üfff acaba acaba acaba... Kalp oluşçakmış, bakçak doktorum haftaya belki o zaman inanırım. Ne garip bir olaymış. Hiçbir belirti olmadan içinde canlı gelişiyor. Gelişiyor mu acaba? Ne durumda. Herşey yolundamı? Psikolojim sürekli bunlara kanalize olmuş durumda. Otur bunlar kalk bunlar. Evden de çıkamamak... , kitap okumaktan beynim çıkçak. Güzel şeyler bekliyorum tebessüm edeyim ne olur...
merhaba, bende allah kısmet ederse aralık annelerinden olacağım. inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim hamilelik haftam şuanda 5+3 e denk geliyor. Cumartesi doktora gideceğim ama kalp atışlarını ve karından yapılan ultrason ile ne zaman görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?