2009 Aralık Anneleri

Odasını özene bezene hazırlamış olan arkadaşım var.Hiçbir işe yaramıyor ki. Millete hava için düşünürsen alacaksın. Zaten yanımızda uyuyacak ya . Beşik yeter düşündük biz de. Ben önce özendim ama baktım gereksiz masraf henüz. İlerde özene bezene hazırlanır herşey. Hem şu anki düşüncemle o zamanki düşüncem aynı olmayabilir. Şimdi mavi ilerde keşke yapmasaydıma dönüşebilir. OOOOHOOOO içim bir hoş oldu. Neler konuşuyorum ben.:))) Dahaaaa ohooooooooo.

Al benden de o kadar. Yalnız değilsin.

evt canım bende senin gibiyim çok sabırsızım))))ya ben hiçbişi hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ..ne mide bulantısı ne uyku hal yam tersi maşşallah cin gibiyim saat çalmadan uyanıyorum sabahları...bende biraz bebeğimle iletişim kurabilmek adına ona bugün zıbın takımı aldım))))hihihi))))sevdimi acaba bilmiyorum..kerm rengi aldım üzerinde kavuni.i ve yeşil minik bi resimler var..kız erkek belli değil nasılsa..biraz inanır gibi oldum galiba fındığıma)))

selam kızlarrrrrr kaynatıyorsunuz yinee:) valla ben de doğuma yakın zamanda bebeğe sadece şık bir beşik almayı düşünüyorum biraz büyüdükten sonra oda hazırlamak daha mantıklı bence

ben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama

bende ilk aşamada beşik almayı planlayanlardanım.
en azından 1 sene kadar.sonra da bir güzel oda takımı bakarız diye düşündük.
hayırlı bakalım. ama ben henüz bebiş için hiçbir almadım. almayıda düşünmedim. hele bir 3 ayı atlatayım diyorum.

ben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama

valla ben değer meğer bilmiyorum.
test yaptım halime çıktı:)))
sonra dr gittim keseyi gördüm, sonra bebeğimin kalp atışlarını duydum.
küsme ağlama ne olur bak bizde ağlarıııııızzzzzzzzz:roflol::roflol:

peki madem teşekkürler..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla bencede beşik daha mantıklı biraz büyüdükten sonra çocuk odası alınır ama ben altı veya yedi aydan önce hiç birşey almayı düşünmüyorum

Siz hiç bişiler hissediyormusunuz arkadaşlar yaaa. Bende bulantı da yok. Üfff acaba acaba acaba... Kalp oluşçakmış, bakçak doktorum haftaya belki o zaman inanırım. Ne garip bir olaymış. Hiçbir belirti olmadan içinde canlı gelişiyor. Gelişiyor mu acaba? Ne durumda. Herşey yolundamı? Psikolojim sürekli bunlara kanalize olmuş durumda. Otur bunlar kalk bunlar. Evden de çıkamamak... , kitap okumaktan beynim çıkçak. Güzel şeyler bekliyorum tebessüm edeyim ne olur...

canım benim değerim adetim 2 gün geçince 326 çıkmıştı ama herkesin aynı olacak diye bişi yok tatlım dr normal dediyse normaldir kimsenin değerleriyle kıyaslama yapma doktoruna güven bence:1hug:

canım benim değerim adetim 2 gün geçince 326 çıkmıştı ama herkesin aynı olacak diye bişi yok tatlım dr normal dediyse normaldir kimsenin değerleriyle kıyaslama yapma doktoruna güven bence:1hug:

öylemi canım...ben bugün öğrendimde 49.6 yı..biraz kafama takılmıştı..çok teşekkürler ...haftaya perşembe keseye bakacaklar..işallahh herşey yolunda gider..:lepi:

canım ya takma kafana böyle başka şeylere odaklanmaya çalış yoksa 9 ay nasıl geçecek bak bebeğini de etkilersin .hadi bakem gülücük at bebişin içinnn aaaaa annesii bak gülmek sana yakışıyo bebişinde güler yüzlü olmak istiyo onun için hep gül olur mu?sırnaşık şeysırnaşık şey:teytey:

canım canım canım benim
bende hatta burada birçok arkadaşımda senin gibi hissetti ve senin gibi derin düşüncelere daldı.
insan görmeden duymadan inanamıyor değilmi?
birkaç gün öncesine kadar çok rahattım ama şimdi midem çok fena canım.
umarım senin hep böyle sorunsuz devam eder.

içimizdeki mucizeye gelince; mucize diyorum ben buna inanılmaz birşey canım,
minicik bebeğimin kalp atışını duymak, büyüdüğünü anlamak ve görmek inanılmaz bir duygu.
sen kaç haftalık hamilesin peki canım?

evt bende aynı şeyleri düşünüyorum canım..galiba seninle benim adet tarihlerimiz aynı..benimde haftaya bakılacak..senin kaçtı bhcg değerinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlarrrrrrrrr bu ne stres ya hepinizin saçını başını yolacam kaydirigubbakcemile aklınız başınıza gelecek haaaa canınız dayak mı istiyo sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insan var şükredin dua edin rabbimee kötü düşüne düşlüne kötü şeyler yaşayacaksınızz

merhaba, bende allah kısmet ederse aralık annelerinden olacağım. inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim hamilelik haftam şuanda 5+3 e denk geliyor. Cumartesi doktora gideceğim ama kalp atışlarını ve karından yapılan ultrason ile ne zaman görebilirim.

maşallah canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına lamayı nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr buarada beşik yatak olayına katılıyorum..beşikte yanımızda olsun bebişlerimiz ay kıyamam bennn))))beşik meşik hiç düşünmemiştim bi tuhaf oldum vallahi annemi olacağız bizzz yaa))))ALLAHIM SEN BıZLERı KORU YARABBıM.....
buarada ufaktefek şeyleri almaktan yanayım 7-8 aylık olunca koca göbüşle kim dolaşcak valla daha şimdiden ağırlaşmaya başayanlar var yanii çok zor olur herşeyini 7.aya bırakmak...
huuu buarada çeyizle bile bebel yastığı battaniyesi yeleiği onu bunu getirenler oluyor...ALLAHIN ıZNıYLE BıŞıCıK OLMAZ ıŞALLAHH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…