merhaba canım,merhaba, bende allah kısmet ederse aralık annelerinden olacağım. inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim hamilelik haftam şuanda 5+3 e denk geliyor. Cumartesi doktora gideceğim ama kalp atışlarını ve karından yapılan ultrason ile ne zaman görebilirim.
merhaba, bende allah kısmet ederse aralık annelerinden olacağım. inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim hamilelik haftam şuanda 5+3 e denk geliyor. Cumartesi doktora gideceğim ama kalp atışlarını ve karından yapılan ultrason ile ne zaman görebilirim.
kızlarr buarada beşik yatak olayına katılıyorum..beşikte yanımızda olsun bebişlerimiz ay kıyamam bennn))))beşik meşik hiç düşünmemiştim bi tuhaf oldum vallahi annemi olacağız bizzz yaa))))ALLAHIM SEN BİZLERİ KORU YARABBİM.....
buarada ufaktefek şeyleri almaktan yanayım 7-8 aylık olunca koca göbüşle kim dolaşcak valla daha şimdiden ağırlaşmaya başayanlar var yanii çok zor olur herşeyini 7.aya bırakmak...
huuu buarada çeyizle bile bebel yastığı battaniyesi yeleiği onu bunu getirenler oluyor...ALLAHIN İZNİYLE BİŞİCİK OLMAZ İŞALLAHH....
kız daha yenisin ne uykusu ne mide bulantısı değerine bakarak yenisin diyorum geç döllenme herhalde bikaç zaman sonra belli olur benim 3.hafta değerim 526 idi ama erken döllenmeydi o yüzden yüksektiben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama
canım bence ufak tefek şeyleri de alma batıl inanç belki ama babaannem bebek doğmadan hiçbirşey alınmamalıymış diye anlatırdı iyi değil derdi hep ama yine de sen bilirsin:uhm:
valla bencede beşik daha mantıklı biraz büyüdükten sonra çocuk odası alınır ama ben altı veya yedi aydan önce hiç birşey almayı düşünmüyorum
kız daha yenisin ne uykusu ne mide bulantısı değerine bakarak yenisin diyorum geç döllenme herhalde bikaç zaman sonra belli olur benim 3.hafta değerim 526 idi ama erken döllenmeydi o yüzden yüksekti
aynen bende öle düşünüyorum dünya hali hazırlayıp ters bir şey olunca üzülmektense son anda almak daha iyi. oda falan düşünmüyorum bende şu anda. park yataklar var tekerlekli katlanabiliyor odadan odaya taşınabiliyor ondan alayım diyorum kullananlar memnun beşikten daha iyi diyorlar. bakalım kısmet.
vallahamı..kız benım kayınvalidem bana kermesten bebek kıyafeti falan almıştı gecen ay..buayda nasip kısmet hamiş kaldım..bende tam tersimi etki etti acaba:lepi:
ALLAH KORUSUN CANIM...olacağı varsa herşekilde olur canım...ALLAHA emanet...
ben zıbın takımı aldım bugün))))organikmiş bide)))yerim ben onuu yaaa...kendimi bebek reyonunda bile bi garip hissettim...
oy maşşallahh..nazar değmesin canım
benim geç oldu galiba ...işallah biraz tiksinme yaşamak istiyorum bende...sigara kullanıyordum içmiyorum öğrendiğimden beri hep aklımda ..tiksinsemde kurtulsam yarabbim.....aklıma gelmesi sinirimi bozuyo
:) Sağol Gülşah ve diğer arkadaşlarım. Olumsuz hertürlü şeyi bilince insan evham yapıyor işte. Elimde olmalı. Başaracağım. Duygu karışıklığı da belirtiymiş . Allah'ın izniyle herşeyin yolunda olduğunu bir duyayım iyi olacağım.İyiki varsınız.
içmiyosun ne güzel bende hamilelikten bir ay önce bıraktım bebek için günde 1 paket içiyodum bugün arkadaşlarla konuşyoruz sinirim bozuldu ya kadın hamileliğim çok rahat geçti hiç kendimi kısmadım sigaramıda içtim istediğimi de yedim diyo böbürlenerek anlatıyo nasıl gıcık oldum sanki bi halt becermiş gibi uyuz oldum ya sakın sigara içmeyin arkadaşlar ya bebekler astım oluyo hep bişeycikleri oluyo yazık ya millet sağlıklı cocuk getirelim diye canları çıkıyo olanı biz mahvediyoruz böyle bişeye hakkımız yok sen başta bıraktıysan daha da içmezsin bilinclisin sonuçtaoy maşşallahh..nazar değmesin canım
benim geç oldu galiba ...işallah biraz tiksinme yaşamak istiyorum bende...sigara kullanıyordum içmiyorum öğrendiğimden beri hep aklımda ..tiksinsemde kurtulsam yarabbim.....aklıma gelmesi sinirimi bozuyo
evet canım o park yataklarda iyiymiş bakalım hayırlısı ile bir o günleri görelimde alrız inşallah daha kalp atışlarını bile duymadım bebişlerimin inşallah perşembe günü duyarım pıt pıt kalp atışlarını
evt bende aynı şeyleri düşünüyorum canım..galiba seninle benim adet tarihlerimiz aynı..benimde haftaya bakılacak..senin kaçtı bhcg değerinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
içmiyosun ne güzel bende hamilelikten bir ay önce bıraktım bebek için günde 1 paket içiyodum bugün arkadaşlarla konuşyoruz sinirim bozuldu ya kadın hamileliğim çok rahat geçti hiç kendimi kısmadım sigaramıda içtim istediğimi de yedim diyo böbürlenerek anlatıyo nasıl gıcık oldum sanki bi halt becermiş gibi uyuz oldum ya sakın sigara içmeyin arkadaşlar ya bebekler astım oluyo hep bişeycikleri oluyo yazık ya millet sağlıklı cocuk getirelim diye canları çıkıyo olanı biz mahvediyoruz böyle bişeye hakkımız yok sen başta bıraktıysan daha da içmezsin bilinclisin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?