2009 Aralık Anneleri

merhaba canım,
hayırlı uğurlu olur inşallah.
sen kalp atışı için 7. haftayı beklemek durumundasın.tabi dr ne der onu bilemem.
:CüvCüv:

HOŞGELDİN CANIMCIM.a.s..KIZ BİZ SENLE AYNIYIZ BENIMDE 5*3 E GELİYO..HAFTAYA PERŞEMBE DEDİLER BANA ....istersen boşuna doktor parası verme canım..sen kan testi yaptırdınmı sallyy

canım bence ufak tefek şeyleri de alma batıl inanç belki ama babaannem bebek doğmadan hiçbirşey alınmamalıymış diye anlatırdı iyi değil derdi hep ama yine de sen bilirsin:uhm:

kimse yazmıyormu kızlarrr....hadi cıvıl cıvıl bi aralık anaları toppiği olalım bakk enerjileri toplayın...canlarım ben bizler için gerekli bakaç yazı göndereceğim şimdi size...

ben değerlerinizi sormuştum kimse görmedimi_????yooğsaa bana cevp mı vermek istemiyorsunuz(((((((((zaten duygusal dönemimdeyim valla küserimmsenağlamasenağlama
kız daha yenisin ne uykusu ne mide bulantısı değerine bakarak yenisin diyorum geç döllenme herhalde bikaç zaman sonra belli olur benim 3.hafta değerim 526 idi ama erken döllenmeydi o yüzden yüksekti

canım bence ufak tefek şeyleri de alma batıl inanç belki ama babaannem bebek doğmadan hiçbirşey alınmamalıymış diye anlatırdı iyi değil derdi hep ama yine de sen bilirsin:uhm:

vallahamı..kız benım kayınvalidem bana kermesten bebek kıyafeti falan almıştı gecen ay..buayda nasip kısmet hamiş kaldım..bende tam tersimi etki etti acaba:lepi:
ALLAH KORUSUN CANIM...olacağı varsa herşekilde olur canım...ALLAHA emanet...
ben zıbın takımı aldım bugün))))organikmiş bide)))yerim ben onuu yaaa...kendimi bebek reyonunda bile bi garip hissettim...

valla bencede beşik daha mantıklı biraz büyüdükten sonra çocuk odası alınır ama ben altı veya yedi aydan önce hiç birşey almayı düşünmüyorum

aynen bende öle düşünüyorum dünya hali hazırlayıp ters bir şey olunca üzülmektense son anda almak daha iyi. oda falan düşünmüyorum bende şu anda. park yataklar var tekerlekli katlanabiliyor odadan odaya taşınabiliyor ondan alayım diyorum kullananlar memnun beşikten daha iyi diyorlar. bakalım kısmet.

kız daha yenisin ne uykusu ne mide bulantısı değerine bakarak yenisin diyorum geç döllenme herhalde bikaç zaman sonra belli olur benim 3.hafta değerim 526 idi ama erken döllenmeydi o yüzden yüksekti

oy maşşallahh..nazar değmesin canım
benim geç oldu galiba ...işallah biraz tiksinme yaşamak istiyorum bende...sigara kullanıyordum içmiyorum öğrendiğimden beri hep aklımda ..tiksinsemde kurtulsam yarabbim.....aklıma gelmesi sinirimi bozuyo

evet canım o park yataklarda iyiymiş bakalım hayırlısı ile bir o günleri görelimde alrız inşallah daha kalp atışlarını bile duymadım bebişlerimin inşallah perşembe günü duyarım pıt pıt kalp atışlarını

:) Sağol Gülşah ve diğer arkadaşlarım. Olumsuz hertürlü şeyi bilince insan evham yapıyor işte. Elimde olmalı. Başaracağım. Duygu karışıklığı da belirtiymiş . Allah'ın izniyle herşeyin yolunda olduğunu bir duyayım iyi olacağım.İyiki varsınız.

şimdilik bakınmakla yetin tatlım ileirde alırsın . hem cinsiyeti filan herşeyi belli olur ben beşiği alıcam ama bebek doğmadan eve getirtmiycem doğsun ondan sonra getirirler

ah o sigara olayını hiç sorma hamişliğimi öğrendiğim gündendir içmiyorum ama hiç aklımdan çıkmıyor on beş gün oldu içmeyeli ne zaman unutucam sigarayı bilmiyorum

BESİN MİKTARI

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ 2 Su Bardağı süt veya yoğurt 1 porsiyon peynir (2 dilim) veya 2 yemek kaşığı çökelek

ET ,YUMURTA, KURUBAKLAGİLLER 1 Yumurta

1 porsiyon et, balık, tavuk, hindi (60-90gm.)

1 porsiyon kurubaklagil yemeği (120gm)

TAZE SEBZE VE MEYVELER 2 Porsiyon pişmiş taze sebze

3 porsiyon çiğ taze sebze

2-3 adet orta boy meyve veya taze meyve suyu

TAHILLAR 6-8 İnce dilim ekmek

1 porsiyon pilav veya makarna

1 porsiyon çorba

YAĞLAR 3-4 Silme yemek kaşığı sıvı yağ

ŞEKERLER 1-2 Tatlı kaşığı bal, reçel veya pekmez

Örnek Yemek Listesi

SABAH:

1 bardak süt,

1 yumurta,

1 dilim peynir,

1 dilim ekmek,

1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b

ARA ÖĞÜN:

1 meyve,

1 bardak ayran,

1 ince dilim ekmek

ÖĞLE:

1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği

1 porsiyon pilav veya makarna

1 bardak ayran

1 porsiyon salata,

1 orta dilim ekmek,

1 adet meyve

ARA ÖĞÜN:

1 dilim ekmek,

1 dilim peynir,

domates ve salatalık,

1meyve

AKŞAM:

1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)

1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği

1 bardak ayran,

1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek

GECE:

1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı

1 porsiyon meyve

Kahvaltıda veya ara öğünlerde 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve, 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfrut olabilir.

hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde rabbimizin izni ile çatır çatır doğuracazzzzzzzzzz:dance::CüvCüv:

kızlar ben 6+2 hamileyim ama acayip karnım şişiyor öğleden sonra sanki 4 aylık hamile gibi benim gibi şikayeti olan varmı teselli olsun bu 2.çocuğum bu arad kısmetse yarabbim

içmiyosun ne güzel bende hamilelikten bir ay önce bıraktım bebek için günde 1 paket içiyodum bugün arkadaşlarla konuşyoruz sinirim bozuldu ya kadın hamileliğim çok rahat geçti hiç kendimi kısmadım sigaramıda içtim istediğimi de yedim diyo böbürlenerek anlatıyo nasıl gıcık oldum sanki bi halt becermiş gibi uyuz oldum ya sakın sigara içmeyin arkadaşlar ya bebekler astım oluyo hep bişeycikleri oluyo yazık ya millet sağlıklı cocuk getirelim diye canları çıkıyo olanı biz mahvediyoruz böyle bişeye hakkımız yok sen başta bıraktıysan daha da içmezsin bilinclisin sonuçta

canım ikizmi yoksa senin meleklerin???bebeişlerimin demişsin....bende perşembe günü gideceğim kalp atışı duyuluyormu kese gözükünce????

evt bende aynı şeyleri düşünüyorum canım..galiba seninle benim adet tarihlerimiz aynı..benimde haftaya bakılacak..senin kaçtı bhcg değerinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Benimkini bilmiyorum canım. Doktorum değerler normal demişti. Benim hikayemde ayrı. Herkesler çeşit çeşit durumlardalar. Değerler düşük olsa bile ikiz gebelik yaşayanlar var. O nedenle bol bol dua edip, sabır dilemek gerekiyor. Bizim başarmamız gereken bu.

evet evet..ciğerleri gelişmiyor..çocuk astımı oluyorlar....
hay allhım sigarada içmiş iyi halt yemiş...bari anlatmaaa dimi yaaa...övünüyo sankiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…