herkese hayırlısından sabahlar olsuuunnnn....
çok şükür evime yeniden kavuştum =) tabii yine yerleşme dertleri..
o kadar da yorgun yattım, saat 4 te yine kalktım... Allahtan uykusuzluk çekmiyorum gün içinde !!!
sizler nasılsınız? umarım hepinizin bayramı güzel güzel geçmiştir...
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
günaydın şekeeeeeerr !!!!!Günaydıııııııııııııııın En Tatlı, En neşeli, En Mutlu, En Güzel Aralık anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
şekerim sanada günaydın
senin kendini bukadar yorman iyi değil
yat bol bol dinlen bernacım
şuna bak saat 6 bile olmamış bizim kuş ayakta
birde o kadar iş ten sonralmaz:
günaydın cnm.
sanada hayırlı cumalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrryerimseniben
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnn canımmm arkadaşlarım napıyonuz bakimmm
ben kahvaltı hazırlıyor idim... devam edeyim de işimiz gücümüz var bgün..
kaymakama gidip kocamı benim okuluma alın diye çığırıcam =)))))))))
muckkaaaa all of you!!!!
ADİOS
34 yaş nedir ki birde yaşlı diyor kendine al bakem :mymeka: ama Allah güzel gönlüne göre veicek bak da gör..
arkadaslar bir de onemli baksa bir mesele de bebek ilkyardim meselesi. bence bunu ogrenmek cok onemli. allah korusun bebegin anormal bir haline tanik oldugumuzda ne oldugunu ve ilk mudahale olarak ne yapmamiz gerektigini bilmemiz gerekir. burda lamaze dersi verenler bebek ilkyardim dersleri de verebiliyorlar. turkiye'de nasildir bilemiyorum. ama en azindan bir kitaptan ya da guvenilir bir internet sayfasindan ogrenilebilir.
Merhaba arkadaşlar,
hatırlarsınız bende açıklık vardı ve doktor erken doğum riskin var demişti. Dün kontrolüm vardı açıklığın artıp artmadığına bakılacaktı. Gittim hastaneye ama doktorum yoktu.Başka bir doktor vardı ona gittim.Gelmişken baksın diye. O da bizi iyice korkuttu. doppler görüntüde bebeğimin kalp atışlarında problem olduğunu sınırda olduğunu söyledi.tabi biz iyice çöktük moral olarak. Biraz araştırmıştım.öyle problem olan bebeklerde gelişim gerili olurmuş.Ama bebeğimin gelişiminin de çok iyi olduğunu söyledi. 980 gram olmuştu.Kafası da bir hafta ileri düzeyde demişti. Neyse bugün kendi doktorum geldi az önce geldim kontrolden,
o da baktı açıklığımın aynı kaldığını yani artmadığını söyledi.Bunun iyi olduğunu yani düzeli bir artış yokmuş.Çok erken bir doğum beklemiyorum. Hatta zamanını da bulabilir.Yani riskli bir dönemde doğmaz dedi.Buna çok sevindik.Tabi yine de dinlenmeye devam dedi sonuçta 2 mm lik açık hala var.
Kalp olayına baktı öyle bir şey yok dedi olması gereken gibi çok şükür tıkır tıkır atıyormuş oğluşumun kalbi. Nasıl bakmış ki falan dedi... Zaten doktorumun diğer doktordan daha iyi olduğunu biliyorduk. Bununla iyice rahatladık. Şuan inanın çok mutluyum.Hepinizin duaları için de çok teşekkürler.Szilerin hakkı büyük.
Allah hepimizin yavrurlarına ve bizlere sağlık versin..
herkese hayırlısından sabahlar olsuuunnnn....
çok şükür evime yeniden kavuştum =) tabii yine yerleşme dertleri..
o kadar da yorgun yattım, saat 4 te yine kalktım... Allahtan uykusuzluk çekmiyorum gün içinde !!!
sizler nasılsınız? umarım hepinizin bayramı güzel güzel geçmiştir...
günaydınnnnnn canımmm arkadaşlarım napıyonuz bakimmm
kızlar bugün son günnnn kaydirigubbakcemile2
afiyet bal olsun sizeben kahvaltı hazırlıyor idim... devam edeyim de işimiz gücümüz var bgün..
kaymakama gidip kocamı benim okuluma alın diye çığırıcam =)))))))))
muckkaaaa all of you!!!!
ADİOS
bilgeeeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnherkese günaydınnnnnnnnnnnnn
beren'in annesi günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnngünaydınnnnnn canımmm arkadaşlarım napıyonuz bakimmm
hayırlı cumalar aralık anneleri.........................
son derken???? :1shok:
sana da lahanaaa =)))
günaydınlar kızlar nasılsınız bklmm.az sonra kahvaltıya gideceğim görüşürüz sonra tekrar.kolay gelsin hepinize..
afiyet bal olsun size
ay ne güsel olur eşinle aynı okulda, hep birliktekaydirigubbakcemile5
kaymakamı kandıramazsan bizden bahset toplanır geliriz basarız kaymakamlığıÇok üzgünüm çoook
bilgeeeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
cuma die dedim kaydirigubbakcemile3 daha burdayım gitmiyorum :))
hayırlı cumalar aralık anneleri.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?