2009 Aralık Anneleri

herkese hayırlısından sabahlar olsuuunnnn....

çok şükür evime yeniden kavuştum =) tabii yine yerleşme dertleri..

o kadar da yorgun yattım, saat 4 te yine kalktım... Allahtan uykusuzluk çekmiyorum gün içinde !!!

sizler nasılsınız? umarım hepinizin bayramı güzel güzel geçmiştir...

Günaydıııııııııııııııın En Tatlı, En neşeli, En Mutlu, En Güzel Aralık anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.

şekerim sanada günaydın
senin kendini bukadar yorman iyi değil
yat bol bol dinlen bernacım
şuna bak saat 6 bile olmamış bizim kuş ayakta
birde o kadar iş ten sonralmaz:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize

günaydın cnm.
sanada hayırlı cumalaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrryerimseniben

günaydın şekeeeeeerr !!!!!

yormuyorum merak etme sen Şeniz sadece bu 1 aydır 4 te uyanıyorum... bizim kız da o saatlerde maşallahı var, uyutmuyor.. merak ediyorum şimdi nasıl dönecek falan diye.. iyice dağılıyor uykum... aaaaaahhhhhhhhh doğunca hiç uyumam onu izlemekten herhaldeeee hihoyyyt
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnn canımmm arkadaşlarım napıyonuz bakimmm

sizlere de günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan :lepi: :teytey:

ben kahvaltı hazırlıyor idim... devam edeyim de işimiz gücümüz var bgün..

kaymakama gidip kocamı benim okuluma alın diye çığırıcam =)))))))))

muckkaaaa all of you!!!!

ADıOS

günaydınlar kızlar nasılsınız bklmm.az sonra kahvaltıya gideceğim görüşürüz sonra tekrar.kolay gelsin hepinize..

34 yaş nedir ki birde yaşlı diyor kendine al bakem :mymeka: ama Allah güzel gönlüne göre veicek bak da gör..

amin inşallah :Saruboceq: ama bu arada ilk bebek için ileri kabul edilen yaştayım güzelim ben öyle hissetmiyorum ama tıp öyle diyo şakkıdı gerçi sevgili mehmet öz'ün real age'i daha 28sin diyo ama bilemiyorum şakkıdı

uygulama yapmadan kitap ya da internet sitesi yeterli gelmez... ben ilkyardımcıyım aldığım eğitimden sonra bile gerçek bir durumla karşılaştığımda ne kadar başarılı müdahalede bulunabileceğimden emin değilim açıkçası... kimliğimi/sertifikamı aldıktan sonra da söylemiştim pratikle doğruyu bulabileceğin bir şey ilkyardım ama umarım hiç uygulamak zorunda kalmam :1no2: ama sana katılıyorum özellikle boğaza bir şey kaçırma gibi aslında son derece kolay çözülebilecek sorunlardan kaybedilen bebekleri/büyükleri düşündüğünde herkesin gidip kurs alması gerekiyor pisi pisine giden hayat sayısı eminim ki azalacaktır

yahu bunlar da doktorum diye geziyor :mymeka: anneyi stresse sokuyor dolayısıyla bebeği stresse sokuyor tınnnnnn :mymeka: :mymeka: :mymeka: çok kızıyorum yaa çokkkk
allahtan haberler iyi de doktora kızabiliyoruz yerimseniben allah bir daha korkutmasın arkadaşım ne seni ne başka bir hamileyi :Saruboceq:

kadiiiiiiin nerdesin sen yahuuuuuu :1hug: özledik heralde alla alla delikafadulden hayırlı olsun yeni öğretim yılınız a.s.

günaydın canım ne yesem diye düşünüyorum bu sabah bir iştahsızlık var da 28 haftadır ilk defa delikafadulden:roflol:

ben kahvaltı hazırlıyor idim... devam edeyim de işimiz gücümüz var bgün..

kaymakama gidip kocamı benim okuluma alın diye çığırıcam =)))))))))

muckkaaaa all of you!!!!

ADİOS
afiyet bal olsun size
ay ne güsel olur eşinle aynı okulda, hep birliktekaydirigubbakcemile5
kaymakamı kandıramazsan bizden bahset toplanır geliriz basarız kaymakamlığıÇok üzgünüm çoook
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
bilgeeeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
beren'in annesi günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
biz iyiyiz sizde haberler nasıl
hayırlı cumalar aralık anneleri.........................

günaydın hayırlı cumalar

sana da lahanaaa =)))

gitmiş bile hiperaktif :mymeka: hiç burda insanlar hamile hamile özlemiş mi naapmış :1no2:

günaydınlar kızlar nasılsınız bklmm.az sonra kahvaltıya gideceğim görüşürüz sonra tekrar.kolay gelsin hepinize..

günaydın fatmacım iyidir sen nasılsın? afiyet olsun ilik kemik olsun bebişine :içelim:

iyiyiz meralcim kızımla oynuyorum resmen.
ben ona vuruyorum o bana vuruyor :))) süperiz maşallahhh
siz nasılsınız öykü hanımlar nasıllar?

evet haydiyin ağrı yolları taştannnnnn :teytey:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

cuma die dedim kaydirigubbakcemile3 daha burdayım gitmiyorum :))

hamile kadına ani duygu yoğunluğu yaşatmaya utanmıyo musun bakem sen :mymeka:

aha şimdi yine vurmaya başladın dicekler akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…