elim sendeeeeeeee :mymeka:
hahahaha yakalayamaz kiiiiiii
günaydın aralığın en güzel anneleri ve melekleri keyifler nasıl
günaydın herkeseee:ecrin_bebek:
ELİF de çokkk iyi maşallah sabahtan başladı bugün
ya ama ben uykusuzum uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum rahat vermiyor benim kızzz kaydirigubbakcemile3
kesiolarmış cnm be çok duydum bunu trkiye burası orasıyla karıştırma zaten bi kulpo uydurup çoğu dr sezeryan yapmaya çalışıo allah yardımcımız olsun ne diyemkestirmek diyorsunuz da, sanirim epsiotomy'den bahsediyorsunuz. cok eskide kaldi bu yontem. artik hicbir modern ve isini bilen doktor yapmaz bunu (eger ciddi bir darlik ve esneme sorunu yoksa).
hicbir yerimi kestirecek degilim :)
çook doğru cnminsallah normal dogurursun pringles.
sana katiliyorum. vajinayla (hadi diyelim cok cok gerekli oldu) karnin acilmasi arasinda ciddi bir fark var. biri operasyon digeri basit bir islem. zaten kadinlarin vucudu dogumu kaldirabilecek bir yapida insaa edilmis allah tarafindan:) yoksa yuzyillardir bu kadar kadin nasil normal dogururdu? mumkun olabilir miydi boyle bir sey. hem de defalarca. hic var mi cevrenizde dogumu korkunc oldu diye tek cocuk yapan anneler, teyzeler? benim yok.
bir de normal dogumda hissedilen "arinma" "temizlenme" "rahatlama" sezaryanda mumkun degil. bilakis operasyonun yarattigi dikislerden ve sancilardan kurtulmak icin savasiyor bedeniniz. en kotusu de bebeginizi dogar dogmaz kucaginiza alma sansiniz yok. uyandiktan sonra da istediginiz gibi kucaklayamayabiliyorsunuz dikisler yuzunden. iyilesme sureci uzun. ve daha bir suru sey...
ama ote yandan normal dogumdan dehsete kapilan kadinlar var, cok cok iyi anliyorum onlari. elbette cok korkuluyorsa hic gerek yok vucudu bu kadar strese sokmaya, bebek icin de iyi degil.
insallah herkes planladigi gibi dogurur a.s.
hoşgeldin bernaaherkese hayırlısından sabahlar olsuuunnnn....
çok şükür evime yeniden kavuştum =) tabii yine yerleşme dertleri..
o kadar da yorgun yattım, saat 4 te yine kalktım... Allahtan uykusuzluk çekmiyorum gün içinde !!!
sizler nasılsınız? umarım hepinizin bayramı güzel güzel geçmiştir...
alll sanaaa :tomato:
günaydın herkeseee:ecrin_bebek:
ben yeni sistem geliştirdim kendime ya baba koltuğunda uyuyorum ya da hamile yastığımı böyle simit gibi yapıp ona normal yastığımı yaslayarak baba koltuğu formunda bir baş bölgesi oluşturup oturur gibi uyuyorum ne dönme derdi kalıyor ne kemik ağrıması kaydirigubbakcemile3 normal yattığımda soluma yatıyorum ve belli bir süre sonra kalça kemiğim ağrımaya başlıyordu... sağıma veya sırt üstü yattığımda da rahat edemiyordum böyle süper oldu valla deneyin bence yerimseniben
geçenlerde Elif'in yanında Gül ismi de olacak dememiş miydin CADIARZU başkasıyla mı karıştırdım acaba ya :bbo:
günaydın kızlar hayırlı cumalra güzel hafta sonları olsun inşallah
ayy açım açç ne yicem ben :S
bn rahat yuatıyorum hala çok şükür rahatsız olmuyorum hiç sadece bazen yemek borum yanıo o kadar yok saq çok rahatım hiç hamişim gibi gelmio bana geçen eşimin arkadaşlarına gittik kadın ilk defa görüo beni hamile kaldığımdan berii
ayy sen hamile olduğundan eminmisin dedi :1shok:
hee 7 aydır öle sanıom ama didim :kedi:
yuuhh 7 aylıkmısın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee dedim haftaya gdiom türkiyeye doğuma kaydirigubbakcemile3
ay çok komikti surta ifadesi kaydirigubbakcemile3
günaydıııııııın opuyorumnanaktan
domates ister misin :jeyyar: gelioooooooooo :tomato:
günaydın herkeseeee
nasılsınız bakalım..
benim kızın hareketlerini iyice yukarda hissediyorum artık göğsümün altında hemen:))))
dün pek bakamadım size ama akşam hepsini okudum yazdıklarınızın
ewdal'a çok sevindim.. ahh şu doktorlar hep korkutuyorlar bizi böyle
arzucum bebişe aldıkların çokk güzel allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin inşallahhhh...
hay maşallah ne güzel ya
herkese söyleme yalnız sıkıntım yok diye yerimseniben nazar mazar malum :jeyyar:
günaydın herkeseeee
nasılsınız bakalım..
benim kızın hareketlerini iyice yukarda hissediyorum artık göğsümün altında hemen:))))
dün pek bakamadım size ama akşam hepsini okudum yazdıklarınızın
ewdal'a çok sevindim.. ahh şu doktorlar hep korkutuyorlar bizi böyle
arzucum bebişe aldıkların çokk güzel allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin inşallahhhh...
günaydınnnnn biz iyiyiz sen nasılsın :hulya:
benimki hala göbek deliğim çevresinde ya CADIARZU haftaya perşembe olsa da doktora gitsem artık hem özledim hem bi sürü şeyi merak ediyorum :sinifsinif:
istemem :umursamaz:
açım ama ben aaç -tatlicadiarzu-
başka alternatif yokmu :kedi:
ben yeni sistem geliştirdim kendime ya baba koltuğunda uyuyorum ya da hamile yastığımı böyle simit gibi yapıp ona normal yastığımı yaslayarak baba koltuğu formunda bir baş bölgesi oluşturup oturur gibi uyuyorum ne dönme derdi kalıyor ne kemik ağrıması kaydirigubbakcemile3 normal yattığımda soluma yatıyorum ve belli bir süre sonra kalça kemiğim ağrımaya başlıyordu... sağıma veya sırt üstü yattığımda da rahat edemiyordum böyle süper oldu valla deneyin bence yerimseniben
geçenlerde Elif'in yanında Gül ismi de olacak dememiş miydin CADIARZU başkasıyla mı karıştırdım acaba ya :bbo:
bn bişiler yicm kızlr görüşürüz :))))))
yok bilgecim karıştırmıyorsun elif gül ama ben elif diyorum
günaydınnnnn biz iyiyiz sen nasılsın :hulya:
benimki hala göbek deliğim çevresinde ya CADIARZU haftaya perşembe olsa da doktora gitsem artık hem özledim hem bi sürü şeyi merak ediyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?