2009 Aralık Anneleri

ELİF de çokkk iyi maşallah sabahtan başladı bugün
ya ama ben uykusuzum uyuyamıyorum geceleri dönüp duruyorum rahat vermiyor benim kızzz kaydirigubbakcemile3

ben yeni sistem geliştirdim kendime ya baba koltuğunda uyuyorum ya da hamile yastığımı böyle simit gibi yapıp ona normal yastığımı yaslayarak baba koltuğu formunda bir baş bölgesi oluşturup oturur gibi uyuyorum ne dönme derdi kalıyor ne kemik ağrıması kaydirigubbakcemile3 normal yattığımda soluma yatıyorum ve belli bir süre sonra kalça kemiğim ağrımaya başlıyordu... sağıma veya sırt üstü yattığımda da rahat edemiyordum böyle süper oldu valla deneyin bence yerimseniben
geçenlerde Elif'in yanında Gül ismi de olacak dememiş miydin CADIARZU başkasıyla mı karıştırdım acaba ya :bbo:

kestirmek diyorsunuz da, sanirim epsiotomy'den bahsediyorsunuz. cok eskide kaldi bu yontem. artik hicbir modern ve isini bilen doktor yapmaz bunu (eger ciddi bir darlik ve esneme sorunu yoksa).

hicbir yerimi kestirecek degilim :)
kesiolarmış cnm be çok duydum bunu trkiye burası orasıyla karıştırma zaten bi kulpo uydurup çoğu dr sezeryan yapmaya çalışıo allah yardımcımız olsun ne diyem
çook doğru cnm
hoşgeldin bernaa

günaydın kızlar hayırlı cumalra güzel hafta sonları olsun inşallah

ayy açım açç ne yicem ben :S

bn rahat yuatıyorum hala çok şükür rahatsız olmuyorum hiç sadece bazen yemek borum yanıo o kadar yok saq çok rahatım hiç hamişim gibi gelmio bana geçen eşimin arkadaşlarına gittik kadın ilk defa görüo beni hamile kaldığımdan berii
ayy sen hamile olduğundan eminmisin dedi :1shok:

hee 7 aydır öle sanıom ama didim :kedi:

yuuhh 7 aylıkmısın dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee dedim haftaya gdiom türkiyeye doğuma kaydirigubbakcemile3

ay çok komikti surta ifadesi kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeseeee
nasılsınız bakalım..
benim kızın hareketlerini iyice yukarda hissediyorum artık göğsümün altında hemen:))))
dün pek bakamadım size ama akşam hepsini okudum yazdıklarınızın
ewdal'a çok sevindim.. ahh şu doktorlar hep korkutuyorlar bizi böyle
arzucum bebişe aldıkların çokk güzel allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin inşallahhhh...

hay maşallah ne güzel ya
herkese söyleme yalnız sıkıntım yok diye yerimseniben nazar mazar malum :jeyyar:

günaydınnnnn biz iyiyiz sen nasılsın :hulya:
benimki hala göbek deliğim çevresinde ya CADIARZU haftaya perşembe olsa da doktora gitsem artık hem özledim hem bi sürü şeyi merak ediyorum :sinifsinif:

hay maşallah ne güzel ya
herkese söyleme yalnız sıkıntım yok diye yerimseniben nazar mazar malum :jeyyar:

sorma şimdilik yok diom zaten türkiyeye gdiom haftaya yandım ağzımdan teperler çok ii biliom birden şişecem ben görürsünüz mafoldumben

Anne karnında ikiz diyalogları

-ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni
............................. ......
- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle
............................. ......
- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü
............................. .....

- Burnumu ısırma bak tekme atarım
- Atamazki atamazki
- All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı........................ ........
- Erkeksen dışarı gelsene
- Erkek mi o ne?
- Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
- Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
- Bilmem
............................. .

- Ya bi dursana
- Ya sıkıldım bea
- ıki dakka rahat durda yüzüme bakayım
.............................
- Üff çekil kenara ruhum daraldı
- Ya yer ikimizede yeter
- Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bul
- Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya
- Kadın mı, o nedemek
- ne bileyim Allah söyletti işte
- Hadi çok konuşma da defol ...

:roflol: :roflol: :roflol:

benimki hala göbek deliğim çevresinde ya CADIARZU haftaya perşembe olsa da doktora gitsem artık hem özledim hem bi sürü şeyi merak ediyorum :sinifsinif:

bnmde hala göbek deliğimin orlarda özelliklede soldan vuruyo bu ara tırnalarımı çıktı netti bilmiom öle bi çizik atıoki zıplıom yanımda biri dürttü sanıom :kedi:
gece falan yapıom eşim nasıl kızıoo bana kaydirigubbakcemile3

hiiiii die bağırıyom içimi çekiom o da garibim bişy oldu sanıp sıçrıo opuyorumnanaktan:kedi:

yok bilgecim karıştırmıyorsun elif gül ama ben elif diyorum

çok merak ediyorum bende yarın gidicem doktora 5 hafta oldu görmeyeli bakalım nasıl olmuş bizim kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…