günaydın herkeseee:ecrin_bebek:
günaydın öznuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgünaydın herkeseeee
nasılsınız bakalım..
benim kızın hareketlerini iyice yukarda hissediyorum artık göğsümün altında hemen:))))
dün pek bakamadım size ama akşam hepsini okudum yazdıklarınızın
ewdal'a çok sevindim.. ahh şu doktorlar hep korkutuyorlar bizi böyle
arzucum bebişe aldıkların çokk güzel allah sağlıkla giydirmeyi kısmet etsin inşallahhhh...
Günaydın herkese, al benden de o kadar, bazen öyle bir tekme atıyorki gözümden yaş geliyor acıdan:)bnmde hala göbek deliğimin orlarda özelliklede soldan vuruyo bu ara tırnalarımı çıktı netti bilmiom öle bi çizik atıoki zıplıom yanımda biri dürttü sanıom :kedi:
gece falan yapıom eşim nasıl kızıoo bana kaydirigubbakcemile3
hiiiii die bağırıyom içimi çekiom o da garibim bişy oldu sanıp sıçrıo opuyorumnanaktan:kedi:
çok merak ediyorum bende yarın gidicem doktora 5 hafta oldu görmeyeli bakalım nasıl olmuş bizim kuzu...
Günaydın herkese, al benden de o kadar, bazen öyle bir tekme atıyorki gözümden yaş geliyor acıdan:)
neyse ki 30. haftadan sonra 15 günde bir görmeye başlıycaz sonuna kadar böyle bir ay ara versek dayanamazdım herhalde :sinifsinif:
günaydın
benim sıpa daha acıtmıyor son birkaç gündür dışardan görülüyor sadece... onu da ben görüyorum tabii eşim daha dışardan göremedi hareketi kaydirigubbakcemile3 yalnız ben tekmeden çok yumruk yiyorum var mı başka boksör annesi kaydirigubbakcemile3
Dunurcum Eylul'un arabasi bu hafta geliyor . Umut'unki bakimda oldugunda onunla gezerler sengözlerimebaksanab
Kızlar hepinize günaydın ben dün bebeğimin kalp atışını dinledim iyi dedi hemşire ama hareketlerini yine hissetmiyorum.....yardım edin bana
Kızlar hepinize günaydın ben dün bebeğimin kalp atışını dinledim iyi dedi hemşire ama hareketlerini yine hissetmiyorum.....yardım edin bana
iyiyiz eyzesi valla nolsun, iyi uyudum gece en azından ağrısız.. bi iyi bir kötü yapcak bişey yok.. sizleride görünce neşemiz arttı.. oğlumun umut kankası ne yapıyor??ıska da pıskaaaaaaaaa lülülülülülü
günaydınnnnnn a.s. naber Arda meleğin annesi sengözlerimebaksanab
iyiyiz eyzesi valla nolsun, iyi uyudum gece en azından ağrısız.. bi iyi bir kötü yapcak bişey yok.. sizleride görünce neşemiz arttı.. oğlumun umut kankası ne yapıyor??
hayır hareket hissetmiyorum 28+2 günlük hamileyim dr.saat 4ten sonra ulaşabiliyorum kızlar çokorkuyorum bayramda çok güzel hareketliydişu nöbete bi geldim bayramın 3.günüsonra tık yok .....
hayır hareket hissetmiyorum 28+2 günlük hamileyim dr.saat 4ten sonra ulaşabiliyorum kızlar çokorkuyorum bayramda çok güzel hareketliydişu nöbete bi geldim bayramın 3.günüsonra tık yok .....
Canım uzan dinlen 2 saat sonra tatlı bir şeyler ye soluna yat yarım saat bir saat mutlaka hissedersinyerimseniben
Selam arkadaşlarrrra.s.
napsın anneye tekme tokat allah ne verdiyse girişiyor terbiyesis kaydirigubbakcemile3
hemen doktorunu ara 4e randevunu al o arada da bir steteskopla karnını dinle... şu dönemde bebeğin kalp atışları duyulabiliyormuş normal steteskopla... tek sorun kendininkinden ayırt edebilmek olmalı... e o da onun kalp atışı seninkinden çok daha hızlı olacak oradan çıkarırsın herhalde
selam canım naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?