2009 Aralık Anneleri

onu benimki de bazen yapıyo... geçen sabah titriyodu :1shok: ben bi panikledim aha bi şey oluyo çocuğa diye... oturdum uzanır gibi neyse hareketler normalleşti sonra doğum yapmışlara sordum "rüya görüyodur" dediler akannehir

aynen benimkide vallahi tekme yumruk ne varsa vuruyo anneye eşşek... babasına şikayet ediyorum, o da aferin oğluma demez mi..kaydirigubbakcemile3
Benimki de diyor uçan tekme at oğlum anneye diyornaniknanik

Geçen gece benim de oldu birden aşırı bir hareket oldu her zamankinden farklı aynı öyle titrer gibi ben de korktum.Artık yat olarak olarak algıladım onu gittim yatıım sonra geçti:sinifsinif:

biz evlenmeden önce hayalini kuruyorduk eşimle... ilk çocuğumuz kız da olsa erkek de olsa adı Umut olsun demiştik o yüzden tekrar konuşmadık bile adı ne olacak diye şakkıdı

aynen benimkide vallahi tekme yumruk ne varsa vuruyo anneye eşşek... babasına şikayet ediyorum, o da aferin oğluma demez mi..kaydirigubbakcemile3

ben de "vurulmaz anneye" diyorum sonra eşime kalmadan kendi kendime "aman yeter ki vur oğluşum sen dal hiç farketmez" diye teselli ediyorum bebişi

kaydirigubbakcemile3 ben de baba elini karnıma koyunca diyorum "hep bana mı çakacaksın sıpa çak şu babana" diye kaydirigubbakcemile3 olan yine bana oluyor ya neyse :bbo:

o titremelerin rüya gördüğü zamanlar olduğunu söylediler valla bilmiyorum zaten şu an doğduğu zaman göreceğinden fazla rüya görürmüş

Hiç bilmiyordum anne karnındaki bebeğin rüya gördüğünüü.
Ben söylemeyi unutmuşum toplam 9kilo almışım şimdiye kadar dr. hızlı gidiyorsun dikkat et dedi:bbo: Amann pek de takılmadım ama asıl kilo bundan sonra alınır diyorlar ya ondan korkuyorum sadece.
Ben çıkıyorum arkadaşlar hepicüğünüzü öptüm.Görüşmek üzerea.s.

zemuszemus görüşürüz şekerim

bu arada doktoruna selam söyle ben 15 oldum!!! :mymeka: hızlı kilo alışı diyorsa buraya bir baksın 9'a çok demiş yaaaaaaa terbiyesis :dilcikar:

kiloları sormayın gitsin.. mafoldumben ben 2 hafta önce 62 kilodaydım.. şimdi daha da artmıştır tabii.. o nedenle tartıya çıkmak bile istemiyorum.. doktor bana afedersiniz çüş dicekti resmen de zor frenledi kendini.. ne gerek varsa yedim camış gibi ilk zamanlarda durmadan.. hala da durduğum söylenemez..kafamçokkarıştı ilk zamanlar dikkat edip yemeseydim çok fazla şimdi rahat olacaktım.. daha önümde 3 ay var ve ben almam gerekn toplam kiloyu çoktan aldım.. hey Allahım artık sadece karnım büyüsün bebeiş büyüsün de ben böyle kalayım noluuurrr:Saruboceq:

sorma arzu var ya annemin deyişiyle "balon gibi"yim ama hala da gözüm yemekte :sinifsinif: napiyim ya çok acıkıyorum ve zor doyuyorum mafoldumben 15 kilo oldu :1shok: akannehir :mymeka:

Canlarım kahvaltıyı dıye gıttım gerı dÖnemedım yahu bÜroyu taŞıyacaĞız onun telaŞı sardı yarın sanırım taŞınacak .bol bol kunuŞmuŞunuz yıne bırazdanda ÖĞle yemeĞıne geÇeceĞız.Şımdıden herkese afııyet olsun.

bende doymuyorum bilgeeeeeeeeeeeeee
ay ne olacak halim bilmem
işyerindeki arkadaşlarım yarın dünya oldun kapılardan geçemiycen diyorlar banamafoldumben
hatta birçok insan 8 aylık hamile olduğumu düşünüyorlar:1shok:

evet kızlar çok şükür yemek saatimizde yaklaştı
sabahtan buyana çok fena abur cubur atıştırdım ama hala açım
doymuyorum yaaaaaaa doymuyorum ne yapayım ben

şimdiden hepinize afiyet olsun canlarım benim

kızlar acil bilginize ihtiyacım var.. oda takımı almıştık biliyosunuz.. yatağın ölçülerinin bizim odaya uymayacağı anlaşıldı ve büyüyen yatak olmayacak.. normal altı çekmeceli bebek karyolası olacak.. sorum şu eşim karyolanın siparişini 90*140 olarak vermiş adam 80*140 normali demiş ama isterseniz öyle yapalım demiş.. e şimdi aklım aşu uyku setleri ve nevresimler geldi ya uymazsa..

canım onlarıda özel ölçü yaptırabiliyorlar bildiğim kadarıyla benimkide öyle olmuştu 90*150 olacak beşiği içindekş yatak ve uyku setinide ona göre yapacaklar ama hatırlat sen yinede mutlaka

firmayı aradım onlar yatağı ve uyku setini verdikleri için ona göre yaptırıyolarmış.. daaa.... peki ben soonra bulabilcekmiyim.. birde bir tane uyku seti yetermi kızlar.. yedek olmalı mı??? ya saf mıyım ben ya hiç bişey bilmediğimi farkettim biranda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…