bende doymuyorum bilgeeeeeeeeeeeeee
ay ne olacak halim bilmem
işyerindeki arkadaşlarım yarın dünya oldun kapılardan geçemiycen diyorlar banamafoldumben
hatta birçok insan 8 aylık hamile olduğumu düşünüyorlar:1shok:
evet kızlar çok şükür yemek saatimizde yaklaştı
sabahtan buyana çok fena abur cubur atıştırdım ama hala açım
doymuyorum yaaaaaaa doymuyorum ne yapayım ben
şimdiden hepinize afiyet olsun canlarım benim
afiyett olsunnnn kızlarr
kızlar acil bilginize ihtiyacım var.. oda takımı almıştık biliyosunuz.. yatağın ölçülerinin bizim odaya uymayacağı anlaşıldı ve büyüyen yatak olmayacak.. normal altı çekmeceli bebek karyolası olacak.. sorum şu eşim karyolanın siparişini 90*140 olarak vermiş adam 80*140 normali demiş ama isterseniz öyle yapalım demiş.. e şimdi aklım aşu uyku setleri ve nevresimler geldi ya uymazsa..
firmayı aradım onlar yatağı ve uyku setini verdikleri için ona göre yaptırıyolarmış.. daaa.... peki ben soonra bulabilcekmiyim.. birde bir tane uyku seti yetermi kızlar.. yedek olmalı mı??? ya saf mıyım ben ya hiç bişey bilmediğimi farkettim biranda...
firmayı aradım onlar yatağı ve uyku setini verdikleri için ona göre yaptırıyolarmış.. daaa.... peki ben soonra bulabilcekmiyim.. birde bir tane uyku seti yetermi kızlar.. yedek olmalı mı??? ya saf mıyım ben ya hiç bişey bilmediğimi farkettim biranda...
ıstanbula ait herhalde bu olay? süpermiş
ben hepsini araştırmıştım canım merak etme:))
o ebatta uyku setleride var önemli olan çarşafı zaten.
tek uyku seti yetmez arzucum ya üzerine kusar ederse temiz yorgan gerekir
Yedek mutlaka olmali arzu kusarsa filan yikanincaya kadar yedegini sermen lazim
doğru burcu haklısın, bende internetten alıcam yoksa bu erkeklerin bizi anlayacağı yok..beraber gidecek olursak kesin kapışırız..
ya nasıl acıyo bogazım yutkunamıyorum
sansızlık kı c wıtamını ıceren meywelerde yok daha
offf anam off
ben kısın dogurucam hasta olursam hapsur tıksır dıkıslerım atar yaaa:gitme:
bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar
doktora sorucaz kardeş ama büyük ihtimalle annelerimiz bize çaktırmadan verecek zaten kaydirigubbakcemile3
bende yetmeyeceğini biliyorum da eşimle konuşurken filan aman aşkım ne olacak, ufacık şeye ne gerek var o kadar eşyaya diyince tepemin tası atıyo kendi kendime çelikiye düşüyorum ya acaba ben müsrif birimiyim diye..
Kızlar doktoru aradım çok kızdı neolur dua edin bana bebeğimde bi problem olmasın ne olur kızlar birazdan doktora gideceğim........
Kızlar doktoru aradım çok kızdı neolur dua edin bana bebeğimde bi problem olmasın ne olur kızlar birazdan doktora gideceğim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?