2009 Aralık Anneleri

bana da geçen haftasonu iki kişi 8 aylık mı diye sordu :kedi:

afiyett olsunnnn kızlarr

ben 15 dakika sonra gidicem afiyet olsun bebişlere ilik kemik olsun doymama konusunu yemekten sonra konuşuruz şimdi iştahımız kaçmasın sırnaşık şey

fisfisfis şimdi karyola 90*140 yatak 80*140 mı olacak... anlamadım arzu :kedi:

ben hepsini araştırmıştım canım merak etme:))
o ebatta uyku setleride var önemli olan çarşafı zaten.

tek uyku seti yetmez arzucum ya üzerine kusar ederse temiz yorgan gerekir

ıstanbula ait herhalde bu olay? süpermiş

günaydın güzel anneler ben geçmişi bi okuyum geliyorum bu sabah sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırdım hem 2. tetanozumu oldum sütü sordum kadın ilk kez duydum dedi yani anlayacağınız silivri de yok böyle bir şey

Yedek mutlaka olmali arzu kusarsa filan yikanincaya kadar yedegini sermen lazim

ben hepsini araştırmıştım canım merak etme:))
o ebatta uyku setleride var önemli olan çarşafı zaten.

tek uyku seti yetmez arzucum ya üzerine kusar ederse temiz yorgan gerekir

teşekkürler kızlar bilgileriniz içinopuyorumnanaktan.. accık da olsa içim rahatladı.. ayrıca madem yetmez o zaman ben bir uyku seti daha alıyım, araştırıyım da..

bende yetmeyeceğini biliyorum da eşimle konuşurken filan aman aşkım ne olacak, ufacık şeye ne gerek var o kadar eşyaya diyince tepemin tası atıyo kendi kendime çelikiye düşüyorum ya acaba ben müsrif birimiyim diye..

ya nasıl acıyo bogazım yutkunamıyorum

sansızlık kı c wıtamını ıceren meywelerde yok daha
offf anam off
ben kısın dogurucam hasta olursam hapsur tıksır dıkıslerım atar yaaa:gitme:

canım bende sürekli faranjit oluyordu ayda en az 2-3 kez dr adaçayını önerdi ama sadec 1 bardak ( ozaman bebek 2 aylıktı fazlası düşüğe neden olur demişti ) bende kullandım süper kesiyor çok çeken biri olarak çok iyi anlıyorum derdini hatta bahçeye bile ektim o zaman biber yiyebilirsin biberde c vitamini var ve kivi heryerde bulunuyor diye söyledim çok geçmiş olsun

bişe sorucam
dogum yaptıgınızda yanınızda kım kalacak
ewınızdemı annenızdemı kayınwaldenızdemı nerde olacaksınız
pekı ya bebk toparlanana kadar

ben annemi isterim onun yanında daha rahat edebilirim ama sonra evimde kalacağım annemde tabii:)))))))) kızlar ben eşimi doğuma istiyorum konuşa konuşa iknada oldu hatta annem oğlum sigara da yasak biz beklerken nerde içeceğiz diye sorunca ben doğuma gireceğim zaten içemem dedi siz ne düşünüyorsunuz girsin benimle o anı paylaşsın

doktora sorucaz kardeş ama büyük ihtimalle annelerimiz bize çaktırmadan verecek zaten kaydirigubbakcemile3

kızlar bende internette araştırınca şunu öğrendim bebek doğunca anne sütünden önce 1 damla nar suyu veririrse bebk gaz sancısı çekmiyormuş tavsiye eden hemşireydi ama tabii net birşey diyemem ben denemeyi düşünüyorum tabii önce sorup iyice öğrenmek lazım

Kızlar doktoru aradım çok kızdı neolur dua edin bana bebeğimde bi problem olmasın ne olur kızlar birazdan doktora gideceğim........

buu erkeklerin hepsimi ayni ne hic deme bende deli oluyorum bisey goruyorum alacam hevesle askim nasil diyorum devlet verdi ya negerek var yetmezmi diyince istahim kaciyo.meybon canim uyku seti özdilegin bebek uyku setini aldimda bide duz renk olup kenarlari firfirli fazla desenli olmayan besiklerin genelde icinde olan uyku setleri var ondan al bitanede bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…