2009 Aralık Anneleri

sana da iyi tatiller ben yarın çalışacağım o yüzden buradayım gelirseniz beklerim tabii yağmur filan yağarsa babam gelirse benim yerime o başka

ya kızlar ben aralık anneleri şafak sayalım diye bir topic açtım bekliyorum sizi oraya haberiniz olsun ee artık az kaldı gün saymaya başlayalım değil mi??
link versene cnm aslında açmak lazım başka topiklerde aldıklarımızı falan paylaşabiliriz mesela
umarim resim olmustur hangi kurdelayla susleyim
beyaz boğmuş sanki
sarı yada pembe cnm
eşim elini koyunca karnıma duruyo bizim kız anlıo sanki başkasının eli olduğunu hiissediomudur nedir hepsi aynı bu yaramazların
saol canim napim sikintidan örguye verdim kendimi yanlizligini unutturuyo bende pembeyi dusundum ama karar veremedim

aynen cnm bnde öyle 1 yelekte elimde bitirmek üzereyim onla uğrasıom bnde can sıkıntısı

sende bitirince eklede farkli modelse ondanda örummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar güzel bebek eşyalarının giyim filan gibi.. satıldığı bir site söylermisiniz.. baktığım çok site oldu ama içime sinmedi siz yaxın belki bilmediğim vardır..

ya kızlar ben aralık anneleri şafak sayalım diye bir topic açtım bekliyorum sizi oraya haberiniz olsun ee artık az kaldı gün saymaya başlayalım değil mi??

bence burdan ayrılmayalım canım gayet düzenli bir birliktelik oluşturduk.. kafaları karıştırmayalım, benim fikrim..şakkıdı

bende battaniye örüyorum daha hamile kalmadan başladım ikinci çocuğa kadar biter heralde modeli çok zor hep haraşo :hulya:

kızlar oraya buraya dağılmamıza gerek var mı sizce burdan geri sayım yapamıycakmıyız.. sonra darmadağın olucaz biri orda biri burda.. bence gereksiz.. diğer aylara filan baktım.. çok darmadağın.. hem burda neden geri sayılmıyor sayıyoruz zaten haftalardır birlikteyiz.. paylaşımlarımızla içiçeyiz.. dağınıklığa gerek yok diyorum.. yinede çoğunluğa uyarım..hem dikkat ettim dün biraz aylara göre genel paylaşım bölümünü karıştırdım.. buraya aradabir giren arkadaşlar diğer topiklere uğramış mesela.. oralara yazmışş.. yani bir dağınıklık var.. ben bozmayın derim.. burda başladı burda devam etsin..

dağılmayım kırarım kafanızı diyosun :mymeka:

selam kızlar ben geldimm işler yoğun o yüzden giremiyorum
arkadaşlar ben 1 hafta yokum kendinize iyi bakın tabi miniklerede

sende bitirince eklede farkli modelse ondanda örummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen model iste ben sana ne modeller bulurum :lepi:
merhaba hoşgeldin :CüvCüv:
bakayımşakkıdı
bende battaniye örüyorum daha hamile kalmadan başladım ikinci çocuğa kadar biter heralde modeli çok zor hep haraşo :hulya:
:hulya:yardım edelimmi çok hızlı örürüm bak şakkıdı
26 dolmuş 5 gün geçmiş demekmiş, yani 27nin içindesin oluyormuş.27 de bitince saycaz artı1 artı 2 öylemiş
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya nie dağılınsın ki arzu konu ortak olur en azından burda bişey konuşuluyo kaynayıp gdio geçmiş sayfalarda çoğu nasılsın iimisin neler yaptın muhabbeti ile doluyo zaten sayfaların ben doğum yapınca yeni topik ii olur fikrindeyim mesela oraya sadece dr kontrolleri yazarız hastalıkları falan paylaşırız en azından aradığımızı buluruz dağınıklık falan olmaz bnce foruma her zaman gelenler belli zaten
valla ben onu anlamam geliyorum diyince doğurucam akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…