resimde net göremedim düğmeler beyazsa beyaz kurdele, sarıysa sarı bence
benimki de öyle güzelim kızma sırnaşık şey bilemiyorlar yazık bir de sonuçta aynı şeyi hissetmeleri mümkün değil ve duvara konuşuyor gibi bir durum sözkonusu yazık onlara yaaa :roflol:
biraz işim var gelemezsem herkese iyi haftasonları
dugmeler sari ama parliyo beyaz gibi
link versene cnm aslında açmak lazım başka topiklerde aldıklarımızı falan paylaşabiliriz meselaya kızlar ben aralık anneleri şafak sayalım diye bir topic açtım bekliyorum sizi oraya haberiniz olsun ee artık az kaldı gün saymaya başlayalım değil mi??
beyaz boğmuş sankiumarim resim olmustur hangi kurdelayla susleyim
eşim elini koyunca karnıma duruyo bizim kız anlıo sanki başkasının eli olduğunu hiissediomudur nedir hepsi aynı bu yaramazlarınilk zaman ben eşime gel bak diye yalvarıyodum 2 saniye elini tutup hemen çekiyodu tabii hissedemiyodu bi şey... sonra çok bariz ve yoğun vurduğu dönemler gelince eşim kendiliğinden gelip elini koymaya başladı benim sıpa pat diye kesiyordu vurmayı, adamcağız dakikalarca bekliyor tık yok el kalkar kalkmaz bana tekme tokat allah ne verdiyse delikafadulden delirtti babayı bir iki hafta şimdi ikimize de naz yapmıyor uyuduğu zamanlar dışında ve bence çok az uyuyor bu sıpa son günlerde :kedi:
saol canim napim sikintidan örguye verdim kendimi yanlizligini unutturuyo bende pembeyi dusundum ama karar veremedim
link versene cnm aslında açmak lazım başka topiklerde aldıklarımızı falan paylaşabiliriz mesela
beyaz boğmuş sanki
sarı yada pembe cnm
eşim elini koyunca karnıma duruyo bizim kız anlıo sanki başkasının eli olduğunu hiissediomudur nedir hepsi aynı bu yaramazların
aynen cnm bnde öyle 1 yelekte elimde bitirmek üzereyim onla uğrasıom bnde can sıkıntısı
ya kızlar ben aralık anneleri şafak sayalım diye bir topic açtım bekliyorum sizi oraya haberiniz olsun ee artık az kaldı gün saymaya başlayalım değil mi??
bazı sitelerde de şöyle gördüm ama, Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 28.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe örneğin şu linkte.. örneğin ben 26+5 im bu da 27. haftayı gösteriyor.. :uhm:
26 dolmuş 5 gün geçmiş demekmiş, yani 27nin içindesin oluyormuş.27 de bitince saycaz artı1 artı 2 öylemiş
kızlar oraya buraya dağılmamıza gerek var mı sizce burdan geri sayım yapamıycakmıyız.. sonra darmadağın olucaz biri orda biri burda.. bence gereksiz.. diğer aylara filan baktım.. çok darmadağın.. hem burda neden geri sayılmıyor sayıyoruz zaten haftalardır birlikteyiz.. paylaşımlarımızla içiçeyiz.. dağınıklığa gerek yok diyorum.. yinede çoğunluğa uyarım..hem dikkat ettim dün biraz aylara göre genel paylaşım bölümünü karıştırdım.. buraya aradabir giren arkadaşlar diğer topiklere uğramış mesela.. oralara yazmışş.. yani bir dağınıklık var.. ben bozmayın derim.. burda başladı burda devam etsin..
selam kızlar ben geldimm işler yoğun o yüzden giremiyorum
arkadaşlar ben 1 hafta yokum kendinize iyi bakın tabi miniklerede
sen model iste ben sana ne modeller bulurum :lepi:sende bitirince eklede farkli modelse ondanda örummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba hoşgeldin :CüvCüv:merhaba kızlar
bakayımşakkıdı
:hulya:yardım edelimmi çok hızlı örürüm bak şakkıdıbende battaniye örüyorum daha hamile kalmadan başladım ikinci çocuğa kadar biter heralde modeli çok zor hep haraşo :hulya:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis26 dolmuş 5 gün geçmiş demekmiş, yani 27nin içindesin oluyormuş.27 de bitince saycaz artı1 artı 2 öylemiş
ya nie dağılınsın ki arzu konu ortak olur en azından burda bişey konuşuluyo kaynayıp gdio geçmiş sayfalarda çoğu nasılsın iimisin neler yaptın muhabbeti ile doluyo zaten sayfaların ben doğum yapınca yeni topik ii olur fikrindeyim mesela oraya sadece dr kontrolleri yazarız hastalıkları falan paylaşırız en azından aradığımızı buluruz dağınıklık falan olmaz bnce foruma her zaman gelenler belli zatenkızlar oraya buraya dağılmamıza gerek var mı sizce burdan geri sayım yapamıycakmıyız.. sonra darmadağın olucaz biri orda biri burda.. bence gereksiz.. diğer aylara filan baktım.. çok darmadağın.. hem burda neden geri sayılmıyor sayıyoruz zaten haftalardır birlikteyiz.. paylaşımlarımızla içiçeyiz.. dağınıklığa gerek yok diyorum.. yinede çoğunluğa uyarım..hem dikkat ettim dün biraz aylara göre genel paylaşım bölümünü karıştırdım.. buraya aradabir giren arkadaşlar diğer topiklere uğramış mesela.. oralara yazmışş.. yani bir dağınıklık var.. ben bozmayın derim.. burda başladı burda devam etsin..
valla ben onu anlamam geliyorum diyince doğurucam akannehir
selam kızlar ben geldimm işler yoğun o yüzden giremiyorum
arkadaşlar ben 1 hafta yokum kendinize iyi bakın tabi miniklerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?