ayy sinir bnde gıcık oluom ölelerine ne ilgisi vr 2 hafta kdr önce gittim 1034 gr dı kızım bk yukardaki oranlara göre gasyet normal suyu vs banada demişti dr kilo al die ee napim elimde olan bişy deilki
[ayy sinir bnde gıcık oluom ölelerine ne ilgisi vr 2 hafta kdr önce gittim 1034 gr dı kızım bk yukardaki oranlara göre gasyet normal suyu vs banada demişti dr kilo al die ee napim elimde olan bişy deilki /QUOTE]
canım şimdi senin profilden göbüşe baktım gayet normal gözüküyo kilo ne şişman ne zayıf duruyosuna.s
ayy sinir bnde gıcık oluom ölelerine ne ilgisi vr 2 hafta kdr önce gittim 1034 gr dı kızım bk yukardaki oranlara göre gasyet normal suyu vs banada demişti dr kilo al die ee napim elimde olan bişy deilki
bende bazen sertlik hissediyorum ama hep onun oynadığı tarafta ama dediğin gibi uterus toplanması da olabilirmiş bende okudum tarif ediyordu orada nasıl anlaşılır diye dikkat et belki ondandır canım
geçen hafta doktordaydım aslında aklıma gelmedi sormak telefonlada sorulmaz ki en iyisi önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için gidicem gitmişken doktorumada sorayım.
ya böle karnının bi kısmında bi çıkıntı oluyor hafif elleyince nası diyim şişe kapağı gibi yuvarlak sert bişi hissediyorum tamda ayaklarının olduğu kısım dizi olabilir diye düşündüm zaten benim bebe ters duruyor şuan.
valla cnm 42,5 ile hamile kaldım enson geçen hafta kontrolde doktorda 47,5 çıktım korkuyordum kızıcak diye.." 2ayda 5 kilo almışsın gayet iyi kilo alcam diye abartma abur cubur yeme zaten çok kilo alsanda bebek beslenceği kadarını senden alıyor sen sebze meyve etini ye yoksa bacağın, belin ağrır kaldırmaz " dedi.
aynı şey bende de oluyor, bazen kafa, bazen popo, diz veya dirsek olabiliyor onlar... o sertliği hissettiğinizde ağrı olmadığı sürece bence sorun yok çünkü ben o gerginliği hissettiğimde elimi koyunca bir süre sonra geri gidiyor dayadığı yer her neresiyse... ama elbette doktora danışmak en mantıklısı...
bu arada bebelerin halen yeri olduğu için pozisyon değiştirip duruyorlar... ultrasonda son gördüğün halde olmayabilir yerimseniben dolayısıyla diz sandığın dirsek ya da omuz olabilir
evet zaten nettede diyorki saatte 4den fazla oluyorsa doktorunuza danışın diyor ben genede danışayım pinpirikli olduğumdan..kaydirigubbakcemile3 aynen bende elimi koyuyorum benim sıpa kızımda kaçıyor geri çekiyor kendini yerimm onu bennn:kedi:
bnmkide ters bu zamanlar da dönmeye başlıyorlarmış ama bazı bebekler son haftada dönebiliyomuş doktorum öyle söyledigeçen hafta doktordaydım aslında aklıma gelmedi sormak telefonlada sorulmaz ki en iyisi önümüzdeki hafta şeker yüklemesi için gidicem gitmişken doktorumada sorayım.
ya böle karnının bi kısmında bi çıkıntı oluyor hafif elleyince nası diyim şişe kapağı gibi yuvarlak sert bişi hissediyorum tamda ayaklarının olduğu kısım dizi olabilir diye düşündüm zaten benim bebe ters duruyor şuan.
aynen cnm yememiz gerekenleri yiyoruz bn hamur işi tatlı abur cuburdan uzak duruyorum kilo alımım o yüzden az sanırımkadının dedikleri de hergün süt iç meyva ye sebze ye zaten yapıyorum( unutsam zaten bilge sopayla bekliyor kaydirigubbakcemile3 ) bunları akıllı zaten bu dedikleri kilo aldırmaz ki amaaaan sinir ne olacak geçen ay dr bebek iyi olduğu müddetçe kilo almaman bizim için iyi doğumun kolay olur demişti inşallah bebişim iyidir
55 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum şuan normal gdiıom gibi gelio banada ama hayırlısı[ayy sinir bnde gıcık oluom ölelerine ne ilgisi vr 2 hafta kdr önce gittim 1034 gr dı kızım bk yukardaki oranlara göre gasyet normal suyu vs banada demişti dr kilo al die ee napim elimde olan bişy deilki /QUOTE]
canım şimdi senin profilden göbüşe baktım gayet normal gözüküyo kilo ne şişman ne zayıf duruyosuna.s
doğru çok kilo alanların ağrı sızı şikayetleri daha fazla olıuyorvalla cnm 42,5 ile hamile kaldım enson geçen hafta kontrolde doktorda 47,5 çıktım korkuyordum kızıcak diye.." 2ayda 5 kilo almışsın gayet iyi kilo alcam diye abartma abur cubur yeme zaten çok kilo alsanda bebek beslenceği kadarını senden alıyor sen sebze meyve etini ye yoksa bacağın, belin ağrır kaldırmaz " dedi.
evet zaten nettede diyorki saatte 4den fazla oluyorsa doktorunuza danışın diyor ben genede danışayım pinpirikli olduğumdan..kaydirigubbakcemile3 aynen bende elimi koyuyorum benim sıpa kızımda kaçıyor geri çekiyor kendini yerimm onu bennn:kedi:
:1hug::1hug:
bazen yalvarıyorum özellikle annem veya eşim elimi karnıma koyduklarında ghadi aşkım oyna diye yok kıpırdamıyor bile ama bazende coşuyor kıpır kıpır
ilk zaman ben eşime gel bak diye yalvarıyodum 2 saniye elini tutup hemen çekiyodu tabii hissedemiyodu bi şey... sonra çok bariz ve yoğun vurduğu dönemler gelince eşim kendiliğinden gelip elini koymaya başladı benim sıpa pat diye kesiyordu vurmayı, adamcağız dakikalarca bekliyor tık yok el kalkar kalkmaz bana tekme tokat allah ne verdiyse delikafadulden delirtti babayı bir iki hafta şimdi ikimize de naz yapmıyor uyuduğu zamanlar dışında ve bence çok az uyuyor bu sıpa son günlerde :kedi:
umarim resim olmustur hangi kurdelayla susleyim
umarim resim olmustur hangi kurdelayla susleyim
bence pembe güzel olmuş sarı da rengine uymuş o da güzel duruyor bu arada yelekte çok hoş ellerine sağlık marifetli hatun :hulya:
evet ya bekleyince vurmuyorlar benim ki ama hiç konuşmuyor bebekle ne konuşulur şimdi onunla diyor konuş sev onu diyorum canım kızım diyor susuyorlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?