hayırdır inş nereye
selam kızlar ben geldimm işler yoğun o yüzden giremiyorum
arkadaşlar ben 1 hafta yokum kendinize iyi bakın tabi miniklerede
yıllık iznim vardı canım onun 1 haftasını kullanacağım
geri kalanıda ekim ortasında kullanacağım
yıllık iznim vardı canım onun 1 haftasını kullanacağım
geri kalanıda ekim ortasında kullanacağım
HAYIRDIR NERİMAN YILLIK İZİN FİLANMIIIIIIIIIIIII:uhm:
biz çünkü meraklı hamişleriz öyle laf atıp uzun uzun anlatmasan rahat etmeyiz
ii bakalım cnm bolca dinlen. evdeyim die herşeye atlama temizlik falan. madem izinlisin yatarak tadını çıkar.
kızlar bende bugün erken çıkıcam biraz.
herkese ii tatiller hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize ve yavrularınıza
iyi akşamlar :teytey:
kızlar bende bugün erken çıkıcam biraz.
herkese ii tatiller hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize ve yavrularınıza
iyi akşamlar :teytey:
ŞEKERLER SİZLERE İYİ TATİLLER DİLİYORUM.evet canım yıllık izin kullanacağım kendinize iyi bakın emi
tamam canım açıklıyorum azzz sonraa dermişim
aslında odaları değiştireceğim eşim yardım edecek inşallaah evde olursa
[kızlar oraya buraya dağılmamıza gerek var mı sizce burdan geri sayım yapamıycakmıyız.. sonra darmadağın olucaz biri orda biri burda.. bence gereksiz.. diğer aylara filan baktım.. çok darmadağın.. hem burda neden geri sayılmıyor sayıyoruz zaten haftalardır birlikteyiz.. paylaşımlarımızla içiçeyiz.. dağınıklığa gerek yok diyorum.. yinede çoğunluğa uyarım..hem dikkat ettim dün biraz aylara göre genel paylaşım bölümünü karıştırdım.. buraya aradabir giren arkadaşlar diğer topiklere uğramış mesela.. oralara yazmışş.. yani bir dağınıklık var.. ben bozmayın derim.. burda başladı burda devam etsin/QUOTE]
dağınıklıkla ne alakası var ya oraya sadece kaç gün kaldığını yazıcaksın ben anlamadım yani neyse sen bilirsin burda konular karışabiliyor yarın doğum filan olunca burdan devam etmektesen ayrı bölümler açmak daha mantıklı daha düzenli olur hem bence....
canım zaten doğum yaptığımızda açıcaz buna bişey diyen yokki.. Doğum yapan aralık anneleri gibi bişey açarız o zaman.. ama ben şu an için diyorum yani buranın suyumu çıktı doğum zamanına kadar diyorum.. merak ettim hepsi bu.. yani burda da zaten ortak konular konuşuluyo.. buraya arada bir selam verenleri yada akşam üstü girenleri diğer topiklere yazdığını gördüm dün.. bakın eylül annelerine onlar doğum yapınca yeni topik açmışlar.. biz niye şimdi şafak saymak için yeni bir yere geçiyoruz sadece mantıklı bir açıklamasını bekliyorum..herşey gayet düzenli ve uyumluyken..sen model iste ben sana ne modeller bulurum :lepi:
merhaba hoşgeldin :CüvCüv:
bakayımşakkıdı
:hulya:yardım edelimmi çok hızlı örürüm bak şakkıdı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya nie dağılınsın ki arzu konu ortak olur en azından burda bişey konuşuluyo kaynayıp gdio geçmiş sayfalarda çoğu nasılsın iimisin neler yaptın muhabbeti ile doluyo zaten sayfaların ben doğum yapınca yeni topik ii olur fikrindeyim mesela oraya sadece dr kontrolleri yazarız hastalıkları falan paylaşırız en azından aradığımızı buluruz dağınıklık falan olmaz bnce foruma her zaman gelenler belli zaten
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada minik kelebek dogum yapmis .
canım zaten doğum yaptığımızda açıcaz buna bişey diyen yokki.. Doğum yapan aralık anneleri gibi bişey açarız o zaman.. ama ben şu an için diyorum yani buranın suyumu çıktı doğum zamanına kadar diyorum.. merak ettim hepsi bu.. yani burda da zaten ortak konular konuşuluyo.. buraya arada bir selam verenleri yada akşam üstü girenleri diğer topiklere yazdığını gördüm dün.. bakın eylül annelerine onlar doğum yapınca yeni topik açmışlar.. biz niye şimdi şafak saymak için yeni bir yere geçiyoruz sadece mantıklı bir açıklamasını bekliyorum..herşey gayet düzenli ve uyumluyken..
hangi minik kelebek bizim aralık anneleri olan mı? nekadarlıktı ki o? iyiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?