2009 Aralık Anneleri

hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin

canım İnşallah bişeyi yoktur kuzucunun, bence uyuya kalmıştır o bakta gör annesiii... zaten biliyorsun daha az sıklıkta ama daha kuvvetli hareket edecekler deniyor.. akşamda olsa gir bir yerden de haber ver lütfen..:a015:

patlamış mısırın sindirimi zor değilmi?
yok cnm sindirime hatta yardımcı oluyor midedeki asiti gideriyor. bende bir gebelik sitesinde okudumdu baya oluyor ozaman bulantılarım feciydi yemek zor yiyordum oyüzden aldırış etmemiştim ama şimdi devamlı acıktığım için aklıma geldi.
ilk defa duydum bn meyve yiyorum genelde bastırsın içimi die özellikle geceleri

meyve acıktırıyor beni aksine kaydirigubbakcemile3

bu tekmelemenin nasıl bişey olduğunu onu yaşadığımda neler hissedeceğimi hep merak eder dururdum, şimdi bu duyguyu çok da coşkuyla karşılamadığımı hissediyorum ya bende bir anormallik mi vaar???

Hamilelikte alınan kilo nelere aittir?
Hamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir. Plasenta 500 gram, amnion sıvısı 1 kilogram, ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram, artan kan ve sıvı da 6 kg gelir. Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.
Bir bebeğin gelişmesi için ek olarak toplam 55.000 kalori gerekir.
Tok kalmak için...
Hamileler olur olmaz zamanlarda acıkır. Bu zamanlarda az kalori verecek ve tok tutacak gıdalar alınmalıdır. Örneğin patlamış mısır, kavrulmuş buğday gibi.

Hamileliğin en ekşi noktası mide yanması

Anne adayları özellikle hamileliğin son aylarında mide yanmasından şikayet eder. Sade tuzsuz ve yağsız patlamış mısır, burada imdadımıza yetişir. Veya doktorumuzun önereceği antiasit ilaçlarından da kullanabiliriz; bunların anne ve bebeğe herhangi bir yan etkisi de yoktur. Yanı sıra, ağır ve yağlı kızartmalarla, tatlılardan uzak durmak, ayrıca çiğ şarküteri ürünlerini de tüketmemek gerekir.

bu tekmelemenin nasıl bişey olduğunu onu yaşadığımda neler hissedeceğimi hep merak eder dururdum, şimdi bu duyguyu çok da coşkuyla karşılamadığımı hissediyorum ya bende bir anormallik mi vaar???

yooo bende aynıyım ne zaman hissetcem diye merak edip dururdum şimdi normal geliyo ama şöyle bişey var az bir zaman tekmelemesin hemen merak ediyorum basınca tekmeyi rahatlıyorum anormallik yok sende alışkanlık oldu biraz galiba...

benim hoşuma gidiyor tekmelemesi elimi o bölgeye koyup tekme atınca sanki onu tutmuşum gibi hissediyorum mutlu oluyorum zaten canıııım diyince eşimde hemen anlıyor oynadığını yok ben bu kadar yumuşakken bu kız beni parmağında oynatır gibime geliyor

kızlar ya ben bişi sorcam arada özellikle karnımın sağ tarafında bir şişlik sertlik hissediyorum sanki böle dizini falan dayıyor gibi nettede bu haftalarda yalancı sancı olabilirmiş, vücutkendini doğuma hazırlarmış elinizi karnınıza koyun uterus toplanıyor gibi oluyorsa bu yalancı sancıdır gibi bişiler okudum acaba bu dirsek dayama gibi hissettiğim o mudur?

canım sen az hareket ediyo diyodun hızlanmış bak senin cadın...
evet cnm maşallah bi kaç gündür güzel hareket ediyo aman nazar değmesin
hehe bünye dimekki
hormonlar sanırım :teselli:
bu oranlar doğum zamanına ait sanırım ben 5 kilo aldım şimdiye kadar ama artık hızla almaya başladım 15 alırım sanırım CADIARZU
sizler kaç kilo aldınız fisfisfis
bn bişey duymuştum bazı hamileler sancıyı hissetmezmiş karın öle toplanırmış oda sancı gibi bişey yani önemse bence doktoruna danış boşlama sakın

bende bazen sertlik hissediyorum ama hep onun oynadığı tarafta ama dediğin gibi uterus toplanması da olabilirmiş bende okudum tarif ediyordu orada nasıl anlaşılır diye dikkat et belki ondandır canım

bende şu ana kadar 5 kilo aldım canım bakalım perşembe dr ne diyecek inşallah bebiş iyidir bugün sağlık ocağında ki kadın sinirimi bozdu çok az almışım bebeğe bakamadığımı ima etti gıcık

ayy sinir bnde gıcık oluom ölelerine ne ilgisi vr 2 hafta kdr önce gittim 1034 gr dı kızım bk yukardaki oranlara göre gasyet normal suyu vs banada demişti dr kilo al die ee napim elimde olan bişy deilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…