kızlar patlamış mısır tok hissi yaratıyormuş bide kilo aldırmıyormuş bilginiz olsun:)
hiç ters hareket yapmadım işvereni bekliyorum gelsinde gideyim diye kızlar lütfen duanızı eksik etmeyin
kızlar patlamış mısır tok hissi yaratıyormuş bide kilo aldırmıyormuş bilginiz olsun:)
selam kızlar bebişler napıyo bakalım??
iiler valla tekmeleyip duruyolar :)
yok cnm sindirime hatta yardımcı oluyor midedeki asiti gideriyor. bende bir gebelik sitesinde okudumdu baya oluyor ozaman bulantılarım feciydi yemek zor yiyordum oyüzden aldırış etmemiştim ama şimdi devamlı acıktığım için aklıma geldi.patlamış mısırın sindirimi zor değilmi?
ilk defa duydum bn meyve yiyorum genelde bastırsın içimi die özellikle geceleri
bu tekmelemenin nasıl bişey olduğunu onu yaşadığımda neler hissedeceğimi hep merak eder dururdum, şimdi bu duyguyu çok da coşkuyla karşılamadığımı hissediyorum ya bende bir anormallik mi vaar???
[kızlar ya ben bişi sorcam arada özellikle karnımın sağ tarafında bir şişlik sertlik hissediyorum sanki böle dizini falan dayıyor gibi nettede bu haftalarda yalancı sancı olabilirmiş, vücutkendini doğuma hazırlarmış elinizi karnınıza koyun uterus toplanıyor gibi oluyorsa bu yalancı sancıdır gibi bişiler okudum acaba bu dirsek dayama gibi hissettiğim o mudur?
/QUOTE]
ya nasıl dirsek dayama filan hissediyorsunuz ben anlamıyorum ben bebeğin hereketlerini hissediyorum ama neresini oynattığını neresini dayadığını hiç anlamıyorum doktorda zaten onu anlayamassın boşuna uğraşma dedi:uhm: CADIARZU
evet cnm maşallah bi kaç gündür güzel hareket ediyo aman nazar değmesincanım sen az hareket ediyo diyodun hızlanmış bak senin cadın...
hehe bünye dimekkiyok cnm sindirime hatta yardımcı oluyor midedeki asiti gideriyor. bende bir gebelik sitesinde okudumdu baya oluyor ozaman bulantılarım feciydi yemek zor yiyordum oyüzden aldırış etmemiştim ama şimdi devamlı acıktığım için aklıma geldi.
meyve acıktırıyor beni aksine kaydirigubbakcemile3
hormonlar sanırım :teselli:bu tekmelemenin nasıl bişey olduğunu onu yaşadığımda neler hissedeceğimi hep merak eder dururdum, şimdi bu duyguyu çok da coşkuyla karşılamadığımı hissediyorum ya bende bir anormallik mi vaar???
bu oranlar doğum zamanına ait sanırım ben 5 kilo aldım şimdiye kadar ama artık hızla almaya başladım 15 alırım sanırım CADIARZUHamilelikte alınan kilo nelere aittir?
Hamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir. Plasenta 500 gram, amnion sıvısı 1 kilogram, ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram, artan kan ve sıvı da 6 kg gelir. Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.
Bir bebeğin gelişmesi için ek olarak toplam 55.000 kalori gerekir.
Tok kalmak için...
Hamileler olur olmaz zamanlarda acıkır. Bu zamanlarda az kalori verecek ve tok tutacak gıdalar alınmalıdır. Örneğin patlamış mısır, kavrulmuş buğday gibi.
Hamileliğin en ekşi noktası mide yanması
Anne adayları özellikle hamileliğin son aylarında mide yanmasından şikayet eder. Sade tuzsuz ve yağsız patlamış mısır, burada imdadımıza yetişir. Veya doktorumuzun önereceği antiasit ilaçlarından da kullanabiliriz; bunların anne ve bebeğe herhangi bir yan etkisi de yoktur. Yanı sıra, ağır ve yağlı kızartmalarla, tatlılardan uzak durmak, ayrıca çiğ şarküteri ürünlerini de tüketmemek gerekir.
bn bişey duymuştum bazı hamileler sancıyı hissetmezmiş karın öle toplanırmış oda sancı gibi bişey yani önemse bence doktoruna danış boşlama sakınkızlar ya ben bişi sorcam arada özellikle karnımın sağ tarafında bir şişlik sertlik hissediyorum sanki böle dizini falan dayıyor gibi nettede bu haftalarda yalancı sancı olabilirmiş, vücutkendini doğuma hazırlarmış elinizi karnınıza koyun uterus toplanıyor gibi oluyorsa bu yalancı sancıdır gibi bişiler okudum acaba bu dirsek dayama gibi hissettiğim o mudur?
evet cnm maşallah bi kaç gündür güzel hareket ediyo aman nazar değmesin
hehe bünye dimekki
hormonlar sanırım :teselli:
bu oranlar doğum zamanına ait sanırım ben 5 kilo aldım şimdiye kadar ama artık hızla almaya başladım 15 alırım sanırım CADIARZU
sizler kaç kilo aldınız fisfisfis
bn bişey duymuştum bazı hamileler sancıyı hissetmezmiş karın öle toplanırmış oda sancı gibi bişey yani önemse bence doktoruna danış boşlama sakın
bende şu ana kadar 5 kilo aldım canım bakalım perşembe dr ne diyecek inşallah bebiş iyidir bugün sağlık ocağında ki kadın sinirimi bozdu çok az almışım bebeğe bakamadığımı ima etti gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?