günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
[kızlar oraya buraya dağılmamıza gerek var mı sizce burdan geri sayım yapamıycakmıyız.. sonra darmadağın olucaz biri orda biri burda.. bence gereksiz.. diğer aylara filan baktım.. çok darmadağın.. hem burda neden geri sayılmıyor sayıyoruz zaten haftalardır birlikteyiz.. paylaşımlarımızla içiçeyiz.. dağınıklığa gerek yok diyorum.. yinede çoğunluğa uyarım..hem dikkat ettim dün biraz aylara göre genel paylaşım bölümünü karıştırdım.. buraya aradabir giren arkadaşlar diğer topiklere uğramış mesela.. oralara yazmışş.. yani bir dağınıklık var.. ben bozmayın derim.. burda başladı burda devam etsin/QUOTE]
dağınıklıkla ne alakası var ya oraya sadece kaç gün kaldığını yazıcaksın ben anlamadım yani neyse sen bilirsin burda konular karışabiliyor yarın doğum filan olunca burdan devam etmektesen ayrı bölümler açmak daha mantıklı daha düzenli olur hem bence....
ben burayı zor takip edebiliyorum.
ya kızlar bebeğim tekmelerken canım yanıyor ilk defa böyle bişey oldu şu anda sanki çıkıcakmış gibi oluyor sizede böyle oluyormu korkuyorum yaaa
gözün aydın cnm çok şükür iyiymiş bebeğin kilosuda güzel maşallah 28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680) böyle görünüo nette tahmini oranKızlar dr.yarıniçin raoppor yazdı nöbet tutman yasak dedi ama bebişim iyiymiş nys bağladılar çok acele yazıyorum hatam olursa affola bebeğim 30cm 1,150gr.nasıl sizce kızlar rabbimeşükürler olsun
ya kızlar bebeğim tekmelerken canım yanıyor ilk defa böyle bişey oldu şu anda sanki çıkıcakmış gibi oluyor sizede böyle oluyormu korkuyorum yaaa
evett banada ara ara olmaya başladı,,pozısyonunu değiştir sık sık...
bende bazende cok aşagıda oluyor bebişim hareket ettıkçe sankı vajınamdan cıkıcak gıbı oluyo,,oyle canım yanıyo ki...ama korkulacak bışey yok merak etme.uzun surmuyo zaten de mı.ben sağa donuyorum sola donuyorum falan 10 dakka da gecıyo
hepinize hayırlı haftasonları!!!
Arya beni çok korkuttu.. sabah hiç oynamadı.. hala da deli gibi oynuyor değil ama.. yeri mi daralıyor nedir.. çok korktum ama yaaaaa.....
ee sen nasılsın? bu arada sende de oluyo mu hareketsizlik?
kızlar merhaba nasılsınız?ben bugün 30 u doldurdum çok şükür....bebeğimi aşağıda taşıdığımdan 10 dk ayakta duramıyorum,bi de 1 haftadır günde 2-3 kez kasılmalarım oluyor,en fazla 10-15sn sürüyor.sizde de başladımı kasılmalar?plasenta previadan dolayı erken doğum riskim zaten var,çok korkuyorum..bu sabah yarım saat arayla 2 kez olunca doktorumu aradım endişe etme bundan sonra arada bu kasılmaları yaşayacaksın,çok sık olmadıkça korkma dedi,biraz rahatladım..zaten sonra da olmadı,akşam 1 kez daha oldu o kadar...1 haftadır çok yoruluyodum ama,belki de o tetiklemiştir...çok korkuyorum erken doğumdan yaa...34 ü bi geçsem rahatlıycam...
aman acıtsın yaa... az önce bi vurdu sağlam da sevindim.. offfffffff 2 ay dayanalım da ...
dün beşiğini kurdum, şifonyer aldık battaniye falan tarzı şeyleri yerleştirdim..
ulan dedim bu kadar hazırlık yaptık töbe töbe noluyo.. 6da kalktım işte baktım tık yok ! rahatsız ettim. wc gittim yok.. deliricem ama ! ne kötü bişimiş be arkadaş! atlatalım da şu son zamanları sağlıklı sağlıklı...
varsın vursun dürtsün....
bu sabah benim kızda pek yavaş ne oldu bende anlamadım demin bende bi kere hissettim rahatladım aman bencede depp kızım anacığınııkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?