Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum uzun zamandır mesajları da okuyamadım herkesin sağlık durumu iyidir umarım.Ben tatilde annemin yemeklerini yedim yedim bir haftada 3 kılo aldım:)Şimdi diyetteyim:)
Doktora pazartesi günü gidicez bakalım inş herşey yolundadır.
sen ne güzel 29+0 ben daha 27+3 zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce gelsin miniciğim
kızlar merhaba benim bir sorum olacak sizlere geceleri yatarken hangi pozisyonda yatıyosunuz?yatış pozisyonunun çok önemi var mı?bebeğin zarar görme ihtimali var mı?
herkese merhaba..öğlenleri pek gıremesemde gecelerı yazılaları takıp edıyorum.
bende 29+3 teyım
benım prenses pek tekmelemıyor ,,cok fazla donuyo boyle surtunuyomuş gıbı.bende tekmelemesını de istıyorum ama bılmıyorum neden boyle.doktora sordum anormal bışey soylemedı.sizinkılerın hareketlerı nasıl?hep tekmelıyorlar mı??benım sureklı kabarcıklar oluşuyo karnımda dışardanda gorulyo,,hatta bazen cok one gelıyo karnım kare falan oluyo napıyosa
canım ben bazan yediğim tekmelerden yürüyemiyorum bile bazanda pek kımıldamıyor dr dediğine göre ters duruyormuş o yüzden oturunca yada uyurken çok kımıldıyormuş evet çok hareketli ama tekmeleri genelde yürürken yiyorum senimki kaç kg
iyi akşamlar cnm
iyi bakın kendinize:teytey:
ewdal cnm gözünüz aydın
inan çok üzülmüştüm ama bugünkü haberden sonra çok sevindim.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bol bol yat dinlen
sinir stres ve üzüntüden uzak dur
Bizde seni merak ettik bugün konuşmuştuk. ii olmanıza çok sevindim cnm. inşallah bundan sonra da sorunlar çıkmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq:
merhaba çok sevindim iyi haberine.. hepimiz seni merak ettik.. çok şükür ki herşey yolunda diyosun.. Dinlenmeye devam et, moralini hiç birşeye bozmamaya çalış.. oh bee bu güzel haberle çıkıcaz işten..:teytey:
Geçmiş olsun canım çok sevindim gözünüz aydın opuyorumnanaktan O açıklık da kapanır inş.:Saruboceq:Hem riskli dönemin geçmesine az kaldı artık hepimiz rahatlayabilirizsositososito
cnm ya şu kasılmalar nası bişi tarif eder misin..geçmiş olsun az kalmış inşallah hayırlısıyla atlatcaz hepimiz
ay di mi yaaa....
pari ben kendi derdimden okumamışım seni de.. ay valla 34 bul da rahatlayalım hepimiz de.. benim kemikler arada sızlıyordu ya sanırım ayakta durmaktan yorulmaktan kaynaklanıyor.. ne zaman iş güç yapsam ya da yürüsem oluyor.. bu aralar iyiyim maşalah... sen de dinlen bak yoruldum demişsin ne yoruluyon bırak yat..
Dr.lar soluna yat diyor da benim oğlan solumda hep.Otarafa yatınca bıdır bıdır tekmeliyor itekliyor resmen benikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?