2009 Aralık Anneleri

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum uzun zamandır mesajları da okuyamadım herkesin sağlık durumu iyidir umarım.Ben tatilde annemin yemeklerini yedim yedim bir haftada 3 kılo aldım:)Şimdi diyetteyim:)
Doktora pazartesi günü gidicez bakalım inş herşey yolundadır.

ohhhhhhh ne güzel buldun anne yemeklerini yaaa gerçekten ne kadar güzel yemek yapabilsemde annemin yemekleri gibi olmuyor :kedi: ( bu arada güzel yemek yaptığımı çaktırmadan söyledim ) inşallah herşey yolundadır

kızlar meyva saati hadi bakıyım görüyüm meyvaları ( benim kız hatırlattı başladı oynamaya saate bir baktım geçmiş)lmaz:

kızlar bu gün 29+0 olduk zaman geçmiyor sanki önümüzdeki 9 haftada bir geçse

kızlar 27+4 ken bebek 1030grdı dünbaşka bir doktora gittim yani 29+0da dr 1600gr dedi biraz abartmış mı bu kadar kısa sürede bebek kilomu almış

kızlar merhaba benim bir sorum olacak sizlere geceleri yatarken hangi pozisyonda yatıyosunuz?yatış pozisyonunun çok önemi var mı?bebeğin zarar görme ihtimali var mı?

sen ne güzel 29+0 ben daha 27+3 zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce gelsin miniciğim

ben hastanede doğumuna bir hafta falan kalanlarla karşılaştığımda aynı senin gibi amanın keşke benimkide bu haftalarda olsa diye düşünüyorum

kızlar merhaba benim bir sorum olacak sizlere geceleri yatarken hangi pozisyonda yatıyosunuz?yatış pozisyonunun çok önemi var mı?bebeğin zarar görme ihtimali var mı?

sola dönüp bacak arama yastık koyarak yatıyorum böylece belin fazla ağrımıyor benim ilk hamileliğimde belim çok ağrırdı ilk aydan son aya kadar ama bu defa fazla ağrımadı ona bağlıyorum sinirlerin sıkışması engelleniyormuş sol yana ayatarsan

teşekkürler geceleri çok hareketli uyuyorum sadece sol tarafa dönüp yatamıyorum bazen bir uyanıyorum tekmeliyo kızım, yüz üstüyüm korkuyorum sonra bişey olmuşmudur diye

herkese merhaba..öğlenleri pek gıremesemde gecelerı yazılaları takıp edıyorum.
bende 29+3 teyım
benım prenses pek tekmelemıyor ,,cok fazla donuyo boyle surtunuyomuş gıbı.bende tekmelemesını de istıyorum ama bılmıyorum neden boyle.doktora sordum anormal bışey soylemedı.sizinkılerın hareketlerı nasıl?hep tekmelıyorlar mı??benım sureklı kabarcıklar oluşuyo karnımda dışardanda gorulyo,,hatta bazen cok one gelıyo karnım kare falan oluyo napıyosa

canım ben bazan yediğim tekmelerden yürüyemiyorum bile bazanda pek kımıldamıyor dr dediğine göre ters duruyormuş o yüzden oturunca yada uyurken çok kımıldıyormuş evet çok hareketli ama tekmeleri genelde yürürken yiyorum senimki kaç kg

benımkı başaşağı duruyor genelde,,hıçkırıklarından kafası nerde hıssedıyorum:)
bı 10 gun once 1050 ydi..doktor gelışımı guzel dedı cok şukur

Teşekkür ederim. İşte tek bir cümle bile kuş gibi rahatlamamıza sebe oluyor bu dönemlerde.

Bizde seni merak ettik bugün konuşmuştuk. ii olmanıza çok sevindim cnm. inşallah bundan sonra da sorunlar çıkmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq:

İnşallah.Hamileiğimin ilk günlerinden beri sorunlarla korkularla geldik bgünlere kaar.Hala da devam ediyor. Artık etmemesini diliyorum.

Teşekkür ederim., Dinleniyorum genelde ,İnternete pek giremiyorum. Cevapları geç yazdım.

Geçmiş olsun canım çok sevindim gözünüz aydın opuyorumnanaktan O açıklık da kapanır inş.:Saruboceq:Hem riskli dönemin geçmesine az kaldı artık hepimiz rahatlayabilirizsositososito

Teşekkür ederim canım, Açıklıklık malesef kapanmıyor.Sadece ilerlememe ihtimali var tabi.

cnm ya şu kasılmalar nası bişi tarif eder misin..geçmiş olsun az kalmış inşallah hayırlısıyla atlatcaz hepimiz

Sağol canım...karnım top gibi oluyor resmen,hareketleri vs.hissedilmiyor ve sert oluyor,en fazla 10-15 sn sürüyor...Özellikle sinirlerim bozuk olduğunda ya da yorulduğum zamanlarda...günde 4-5 kez oluyor Allahtan...Doktorumla konuştum,sıklaşırsa tekrar görüşürüz dedi.

Sağol Bernacım iyiyiz şimdi çok şükür...zaten geçici bi dönemdi,doğum izni vaktine kadar 1 hafta daha sabretmem lazım o kadar sen de kendine dikkat et,çok öpüyorum..

uyurken cok zorlaniyorum bisey olur diye korkuyorum soluma yatmaktan kaburgalarim agridi kizimi rahatsiz etmeyimde ben önemli degilim

Dr.lar soluna yat diyor da benim oğlan solumda hep.Otarafa yatınca bıdır bıdır tekmeliyor itekliyor resmen benikaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben gecelerı hıç yatamıyorum sağ sol farketmez,,donup duruyorum bı saat,,,,ama malesef en son sırt ustunde kalıyorumm,,oyle rahat edıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…